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市場調査レポート
商品コード
1673074
大麦フレーク市場:製品別、最終用途産業別、流通チャネル別、地域別Barley Flakes Market, By Product, By End-use Industry, By Distribution Channel, By Geography |
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カスタマイズ可能
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大麦フレーク市場:製品別、最終用途産業別、流通チャネル別、地域別 |
出版日: 2025年02月07日
発行: Coherent Market Insights
ページ情報: 英文 120 Pages
納期: 2~3営業日
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大麦フレークの世界市場は、2025年には86億3,000万米ドルと推定され、2032年には130億7,000万米ドルに達すると予測され、2025~2032年までの年間平均成長率(CAGR)は6.1%で成長すると予測されています。
レポート範囲 | レポート詳細 | ||
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基準年 | 2024年 | 2025年の市場規模 | 86億3,000万米ドル |
実績データ | 2020~2024年 | 予測期間 | 2025~2032年 |
予測期間:2025~2032年のCAGR | 6.10% | 2032年の金額予測 | 130億7,000万米ドル |
大麦は世界中で最も広く栽培されている穀物のひとつです。大麦フレークは、フレーク状にする前に蒸した大麦の穀粒を平らにしたり丸めたりしたものです。大麦フレークは、殻のない大麦の穀粒を蒸しフレークにすることで、朝食用シリアルとしての利便性を高めています。大麦フレークには、栄養面でも健康面でも多くの利点があります。大麦フレークには、消化を助ける水溶性食物繊維と不溶性食物繊維が多く含まれています。
世界の大麦フレーク市場は、消費者の健康意識の高まりと、栄養価の高い包装朝食食品に対する需要の高まりによって牽引されています。大麦フレークには様々な栄養上の利点があり、体重、糖尿病、心臓の健康管理に役立つため、需要が増加しています。しかし、オーツ麦、トウモロコシ、小麦のような代替朝食用シリアルが数多くあるため、市場の成長は抑制される可能性があります。簡便食品に傾倒する消費者のライフスタイルの変化は、大麦フレークメーカーがナッツやドライ・フルーツなどを入れたレディトゥイートバージョンを発売する機会を生み出します。多穀物やグルテンフリーのような大麦フレーク品種の革新は、大麦フレークの応用範囲を広げる可能性もあります。大麦フレークには、炎症と闘い、コレステロール値を下げる抗酸化物質も含まれています。さらに、大麦フレークには、B1、B6、葉酸などのビタミン、セレン、マンガン、マグネシウムなどのミネラルが含まれています。これらの特性により、大麦フレークは、オーツ麦フレークや米フレークに代わる健康的な朝食として人気を集めています。
本調査の主要特徴
本レポートでは、世界の大麦フレーク市場を詳細に分析し、2024年を基準年とした予測期間(2025~2032年)の市場規模(10億米ドル)と複合年間成長率(CAGR%)を掲載しています。
また、さまざまなセグメントにわたる潜在的な収益機会を明らかにし、この市場の魅力的な投資提案マトリクスについて解説しています。
また、市場促進要因、抑制要因、機会、新製品の上市や承認、市場動向、地域による展望、主要企業が採用する競争戦略などに関する重要な考察も提供しています。
世界の大麦フレーク市場における主要企業プロファイルを、企業ハイライト、製品ポートフォリオ、主要ハイライト、業績、戦略などのパラメータに基づいて掲載しています。
本調査の対象となる主要企業には、King Arthur Flour、Shiloh Farms、Bob's Red Mill、Honeyville, Inc.、Naturally Yours、Vee Green Organic Life Care Private Limited、Helsinki Mylly Oy、Briess Malt &Ingredients Co.、Rude Health、Hodmedod's British Pulses & Grainsなどがあります。
このレポートから洞察は、マーケティング担当者や企業の経営陣が、将来の製品発売、タイプアップ、市場拡大、マーケティング戦術に関する情報に基づいた意思決定を行うことを可能にすると考えられます。
世界の大麦フレーク市場レポートは、投資家、サプライヤー、製品メーカー、流通業者、新規参入者、財務アナリストなど、この産業の様々な利害関係者に対応しています。
利害関係者は、世界の大麦フレーク市場分析に使用される様々な戦略マトリックスを通じて、意思決定が容易になります。
Global Barley Flakes Market is estimated to be valued at USD 8.63 Bn in 2025 and is expected to reach USD 13.07 Bn by 2032, growing at a compound annual growth rate (CAGR) of 6.1% from 2025 to 2032.
Report Coverage | Report Details | ||
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Base Year: | 2024 | Market Size in 2025: | USD 8.63 Bn |
Historical Data for: | 2020 To 2024 | Forecast Period: | 2025 To 2032 |
Forecast Period 2025 to 2032 CAGR: | 6.10% | 2032 Value Projection: | USD 13.07 Bn |
Barley is one of the most widely cultivated cereals across the world. Barley flakes are flattened or rolled forms of barley kernels that have been steamed before flaking. These flakes are produced from hull-less barley kernels through steam-flaking to add convenience as a breakfast cereal. Barley flakes have a number of nutritional and health benefits. They are high in soluble and insoluble fiber to aid digestion.
Global barley flakes market is driven by the increasing health consciousness among consumers and rising demand for nutritious packaged breakfast foods. Barley flakes possess various nutritional benefits and help manage weight, diabetes, and heart health, which is augmenting their demand. However, the market growth can be restrained by the availability of numerous alternative breakfast cereal options like oats, corn, and wheat. The changing lifestyles of consumers with inclination towards convenience foods generates opportunities for barley flakes manufacturers to launch ready-to-eat versions with nuts, dried fruits, etc. Innovation in barley flake varieties like multigrain and gluten-free variants can also widen the application scope of these flakes. The flakes also contain antioxidants that fight inflammation and reduce cholesterol levels. In addition, barley flakes provide vitamins like B1, B6, folate, and minerals like selenium, manganese, and magnesium. Due to these properties, barley flakes are gaining popularity as a healthy breakfast alternative to oats flakes and rice flakes.
Key Features of the Study
This report provides in-depth analysis of the global barley flakes market, and provides market size (USD Bn) and compound annual growth rate (CAGR%) for the forecast period (2025-2032), considering 2024 as the base year
It elucidates potential revenue opportunities across different segments and explains attractive investment proposition matrices for this market
This study also provides key insights about market drivers, restraints, opportunities, new product launches or approval, market trends, regional outlook, and competitive strategies adopted by key players
It profiles key players in the global barley flakes market based on the following parameters - company highlights, products portfolio, key highlights, financial performance, and strategies
Key companies covered as a part of this study include King Arthur Flour, Shiloh Farms, Bob's Red Mill, Honeyville, Inc., Naturally Yours, Vee Green Organic Life Care Private Limited, Helsinki Mylly Oy, Briess Malt & Ingredients Co., Rude Health, and Hodmedod's British Pulses & Grains
Insights from this report would allow marketers and the management authorities of the companies to make informed decisions regarding their future product launches, type up-gradation, market expansion, and marketing tactics
The global barley flakes market report caters to various stakeholders in this industry including investors, suppliers, product manufacturers, distributors, new entrants, and financial analysts
Stakeholders would have ease in decision-making through various strategy matrices used in analyzing the global barley flakes market