市場調査レポート
商品コード
1210992
砂糖代替物の世界市場規模調査・予測:タイプ別、組成別(高強度甘味料、低強度甘味料)、用途別、地域別分析、2022-2029年Global Sugar Substitutes Market Size study & Forecast, by Type, by Composition (High-intensity sweeteners, Low-intensity sweeteners), by Application and Regional Analysis, 2022-2029 |
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砂糖代替物の世界市場規模調査・予測:タイプ別、組成別(高強度甘味料、低強度甘味料)、用途別、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年01月25日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界の砂糖代替物市場は、2021年に約75億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.20%以上の健全な成長率で成長すると予想されています。
砂糖代替品は、人工甘味料と呼ばれる植物由来の化合物で、食品の風味を高め、従来の砂糖と同様の風味と食感を有しています。これらの製品は、主に砂糖の代替や砂糖への依存を軽減するために開発されました。ステビア、スクラロースなどが、これらの製品の製造に最もよく使用される原料です。市場の成長を促進する主な要因は、肥満や糖尿病人口の増加、消費者の間で成長している健康意識、および市場のための有利な需要を作成し、天然物への消費者の傾斜の増加による天然甘味料の需要の上昇です。
ステビア、ソルビトール、アスパルテーム、ネオテーム、マルチトール、アセスルファム、D-タガトースなどの砂糖代替品は、糖度が低く、血糖値を上げることはありません。このように、糖尿病や肥満の増加は、砂糖代替物市場の需要を牽引しています。世界肥満機関によると、インドでは、太り過ぎの有病率が上昇しており、2019-2020年には、成人の18.7%、男性の20%、女性の17.2%が太り過ぎで、2020-21年にはそれぞれ23%、22%、24%に増加しました。また、Global Wellness Instituteによると、ウェルネス分野における健康的な食事、減量&栄養部門は、2019年の9,120億米ドルから2020年には9,460億米ドルに成長しました。その結果、健康志向の消費者の増加が、予測期間中に同市場に有利な需要を創出することになります。さらに、より新しい強化された製品を開発するためのメーカーによる研究開発活動への投資の高まりは、予測期間中に市場に有利な機会を創出するでしょう。しかし、砂糖代替品の消費による健康問題に関連する曖昧さは、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害します。
世界の砂糖代替物市場の調査のために考慮された主要な地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、および世界のその他の地域が含まれています。北米は、主要プレイヤーの存在、健康意識の高まり、低カロリー食品消費への意識の高まりにより、市場シェアの点で世界的に支配的な地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間中、最も高い成長率を示すと予想されています。糖尿病や肥満の増加、消費者の健康意識の高まりといった要因は、アジア太平洋地域全体の砂糖代替物市場に有利な成長見通しを生み出すでしょう。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的側面と量的側面の両方を取り込むように設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of figures
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Global Sugar Substitutes Market is valued at approximately USD 7.50 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.20 % over the forecast period 2022-2029. Sugar substitutes are plant-based compounds called artificial sweeteners that enhance the flavor of food and possess similar flavor and texture as conventional sugar. These products were primarily developed to replace or lessen dependence on sugar. Stevia, sucralose, and other ingredients are some of the most often used raw materials for manufacturing these products. The key factors driving the market growth are rising obesity and diabetic populations, growing health consciousness among consumers, and rising demand for natural sweeteners due to the increasing consumer inclination toward natural products, which create a lucrative demand for the market.
The sugar substitutes like stevia, sorbitol, aspartame, neotame, maltitol, acesulfame, and D-tagatose have less sugar levels and do not raise blood sugar. Thus rising diabetes and obesity are driving the demand for sugar substitute market. According to World Obesity Organization, in India, there has been a rise in the prevalence of overweight; in the year 2019-2020, 18.7% of adults, 20% of men and 17.2% of women were overweight which increased to 23%, 22%, and 24% respectively by 2020-21. Also, according to Global Wellness Institute, the healthy eating, weight loss & nutrition section in wellness sectors grew from USD 912 billion in 2019 to USD 946 billion in 2020. As a result, growing health-conscious consumers will create lucrative demand for the market during the forecast period. Additionally, rising investments in R&D activities by manufacturers to develop newer and enhanced products would create a lucrative opportunity for the market during the forecast period. However, the ambiguity related to health problems due to the consumption of sugar substitutes stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Sugar Substitutes Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America is the dominating region across the world in terms of market share, owing to the presence of major players, rising health consciousness and growing awareness of low-calorie food consumption in the region. Whereas, Asia Pacific is also anticipated to exhibit the highest growth rate over the forecast period. Factors such as rising diabetes and obesity and growing health consciousness among consumers would create lucrative growth prospects for the Sugar Substitutes market across Asia Pacific region.
Major market players included in this report are:
Cargill Incorporated (U.S.)
Tale & Lyle (U.K.)
ADM (U.S.)
Ingredion Incorporated (U.S.)
Roquette Freres (France)
Real Stevia Company (Sweden)
Pyure Brands LLC (U.S.)
JK Sucralose Inc. (China)
DuPont (U.S.)
Ajinomoto Co. Inc. (Japan)
Recent Developments in the Market:
Global Sugar Substitutes Market Report Scope:
Historical Data: 2019-2020-2021
Base Year for Estimation: 2021
Forecast period: 2022-2029
Report Coverage: Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered: Type, Composition, Application, Region
Regional Scope: North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope: Free report customization (equivalent up to 8 analyst's working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Type:
High-fructose syrup
High-intensity sweeteners
Low-intensity sweeteners
By Composition:
High-intensity sweeteners (HIS)
Low-intensity sweeteners
By Application:
Food products
Beverages
Health & personal care
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
RoLA
Rest of the World