表紙:大豆ベース食品の世界市場規模調査、製品タイプ別、流通チャネル別、地域別予測2022-2028
市場調査レポート
商品コード
1131956

大豆ベース食品の世界市場規模調査、製品タイプ別、流通チャネル別、地域別予測2022-2028

Global Soy-based Food Market Size study, By Product Type, By Distribution Channel, and Regional Forecasts 2022-2028

出版日: | 発行: Bizwit Research & Consulting LLP | ページ情報: 英文 | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

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大豆ベース食品の世界市場規模調査、製品タイプ別、流通チャネル別、地域別予測2022-2028
出版日: 2022年09月15日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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  • 概要
  • 図表
  • 目次
概要

大豆ベース食品は、大豆を主成分とし、人工素材や動物由来の食品を使用せずに製造された食品です。

肉の代替品、非乳製品スプレッド、非乳製品ヨーグルト、非乳製品チーズ、非乳製品アイスクリームといった従来の大豆ベースの食品は、消費者の現代の味覚パターンに合うように設計されています。乳糖不耐症人口の増加、植物由来の製品に対する需要の急増、大豆由来製品に対する消費者の意識の高まりが、世界市場の需要を促進する主な要因となっています。Good Food Instituteによると、2018年、米国の植物性食品セクターは49億米ドルを占めています。また、この分野は43%の成長率で漸増し、2020年には70億米ドルに達しています。これにより、植物由来食品の需要の増加が大豆由来食品の需要を後押しし、世界的に市場の成長を加速させています。しかし、オリーブオイルのような代替品や大豆タンパク質の抗栄養成分の利用が、2022-2028年の予測期間における市場の成長を妨げています。また、菜食主義の傾向の高まりや、主要な市場参加者による製品の進歩や発売数の増加は、予測期間中の市場需要の触媒として作用すると予想されます。

大豆ベース食品の世界市場調査のために考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、および世界のその他の地域が含まれています。北米は、大豆油および大豆ベースの製品に対する需要の急増と、健康および持続可能性に対する意識の高まりにより、市場シェアの面で世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋は、予測期間2022-2028において最高のCAGRを示すと予想されます。乳糖不耐症人口の増加、植物性肉製品の採用拡大などの要因は、アジア太平洋地域の大豆ベース食品市場に有利な成長見通しを生み出すでしょう。

本レポートに含まれる主な市場参入企業は以下の通りです。

  • DuPont Solae
  • Northern Soy, Inc.
  • Cargill Inc.
  • ADM Inc.
  • Solbar Ningbo Protein Technology Co., Ltd.
  • Whole Soy & Co.
  • The Scoular Company
  • Linyi Shansong Biological Products Co. Ltd.
  • Unilever plc
  • Danone SA

本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象となる各地域・各国における産業の質的・量的な側面を取り込むことを目的としています。さらに、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場で利用可能な機会も組み込まなければなりません。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します。

製品タイプ別。

肉類代替品

非乳製品ヨーグルト

非乳製品スプレッド

非乳製品アイスクリーム

非乳製品チーズ

流通チャネル別

ハイパーマーケット・スーパーマーケット

コンビニエンスストア

オンラインショップ

その他流通チャネル

地域別

北米

米国

カナダ

欧州

英国

ドイツ

フランス

スペイン

イタリア

その他欧州

アジア太平洋地域

中国

インド

日本

オーストラリア

韓国

その他アジア太平洋

ラテンアメリカ

ブラジル

メキシコ

世界のその他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです。

実績年-2018年、2019年、2020年

基準年-2021

予測期間-2022年~2028年

当レポート、世界の大豆由来食品市場の対象読者。

主要なコンサルティング会社・アドバイザー

大企業、中堅企業、中小企業

ベンチャーキャピタル

付加価値再販業者(VAR)

サードパーティナレッジプロバイダー

投資銀行家

投資家

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

  • 市場スナップショット
  • 世界市場・セグメンテーションの推定・予測、2020-2028年
    • 大豆ベース食品市場、地域別、2020-2028年
    • 大豆ベース食品市場、製品タイプ別、2020-2028年
    • 大豆ベース食品市場、流通チャネル別、2020-2028年
  • 主な動向
  • 調査手法
  • 調査前提条件

第2章 大豆ベース食品の世界市場定義と範囲

  • 調査の目的
  • 市場の定義と範囲
    • 調査対象範囲
    • 産業の進化
  • 調査対象年
  • 通貨換算レート

第3章 大豆ベース食品の世界市場力学

  • 大豆ベース食品市場のインパクト分析(2020~2028年)
    • 市場促進要因
      • 乳糖不耐症人口の増加
      • 植物由来製品に対する需要の高まり
    • 市場の課題
      • オリーブオイルのような代替品の利用可能性
      • 大豆タンパク質の抗栄養成分
    • 市場機会
      • ヴィーガニズムの傾向の高まり
      • 主要な市場プレーヤー別製品の進歩や上市の数の増加

第4章 世界の大豆ベース食品市場の産業分析

  • ポーターの5フォースモデル
    • 供給企業の交渉力
    • 買い手の交渉力
    • 新規参入業者の脅威
    • 代替品の脅威
    • 競争企業間の敵対関係
    • ポーターの5フォースモデルへの未来的アプローチ(2018-2028年)
  • PEST分析
    • 政治的
    • 経済的
    • 社会的
    • 技術的
  • 投資採用モデル
  • アナリストの結論・提言
  • トップ投資機会
  • 主要成功戦略

第5章 リスク評価:COVID-19のインパクト

    • COVID-19が業界に与える全体的な影響の評価
    • COVID-19以前とCOVID-19以後の市場シナリオ

第6章 大豆ベース食品の世界食品市場:製品タイプ別

  • 市場スナップショット
  • 大豆ベース食品の世界市場:製品タイプ別実績-ポテンシャル分析
  • 大豆ベース食品の世界市場、製品タイプ別基本推定・予測、2018-2028年
  • 大豆ベース食品市場、サブセグメント分析
    • 肉類の代替品
    • 非乳製品ヨーグルト
    • 非乳製品スプレッド
    • 非乳製品アイスクリーム
    • 非乳製品チーズ

第7章 大豆ベース食品の世界市場:流通チャネル別

  • 市場スナップショット
  • 大豆ベース食品の世界市場:流通チャネル別実績-ポテンシャル分析
  • 大豆ベース食品の世界市場、流通チャネル別推定・予測、2018-2028年
  • 大豆ベース食品市場、サブセグメント分析
    • ハイパーマーケット/スーパーマーケット
    • コンビニエンスストア
    • オンライン小売店
    • その他の流通チャネル

第8章 大豆ベース食品の世界市場:地域別分析

  • 大豆ベース食品市場:地域別市場スナップショット
  • 北米
    • 米国
      • 製品タイプ別の推定・予測、2018年~2028年
      • 流通チャネル別の推定・予測、2018年~2028年
    • カナダ
  • 欧州の大豆ベース食品市場スナップショット
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • スペイン
    • イタリア
    • その他の欧州地域
  • アジア太平洋地域の大豆ベース食品市場のスナップショット
    • 中国
    • インド
    • 日本
    • オーストラリア
    • 韓国
    • その他アジア太平洋地域
  • ラテンアメリカの大豆ベース食品市場のスナップショット
    • ブラジル
    • メキシコ
  • 世界のその他の地域

第9章 競合情報

  • トップ市場戦略
  • 企業プロファイル
    • DuPont Solae
      • 主な情報
      • 概要
      • 財務(データの入手が可能な場合)
      • 製品概要
      • 最近の開発状況
    • Northern Soy Inc.
    • Cargill Inc.
    • ADM Inc.
    • Solbar Ltd.
    • Whole Soy & Co.
    • The Scoular Company
    • Linyi Shansong Biological Products Co. Ltd.
    • Unilever plc
    • Danone SA

第10章 調査プロセス

  • 調査プロセス
    • データマイニング
    • 分析
    • 市場推定
    • バリデーション
    • 出版
  • 調査属性
  • 調査前提条件
図表

LIST OF TABLES

  • TABLE 1. Global Soy-based Food Market, report scope
  • TABLE 2. Global Soy-based Food Market estimates & forecasts by Region 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 3. Global Soy-based Food Market estimates & forecasts by Product Type 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 4. Global Soy-based Food Market estimates & forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 5. Global Soy-based Food Market by segment, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 6. Global Soy-based Food Market by region, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 7. Global Soy-based Food Market by segment, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 8. Global Soy-based Food Market by region, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 9. Global Soy-based Food Market by segment, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 10. Global Soy-based Food Market by region, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 11. Global Soy-based Food Market by segment, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 12. Global Soy-based Food Market by region, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 13. Global Soy-based Food Market by segment, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 14. Global Soy-based Food Market by region, estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 15. U.S. Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 16. U.S. Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 17. U.S. Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 18. Canada Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 19. Canada Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 20. Canada Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 21. UK Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 22. UK Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 23. UK Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 24. Germany Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 25. Germany Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 26. Germany Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 27. RoE Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 28. RoE Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 29. RoE Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 30. China Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 31. China Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 32. China Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 33. India Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 34. India Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 35. India Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 36. Japan Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 37. Japan Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 38. Japan Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 39. RoAPAC Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 40. RoAPAC Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 41. RoAPAC Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 42. Brazil Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 43. Brazil Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 44. Brazil Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 45. Mexico Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 46. Mexico Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 47. Mexico Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 48. RoLA Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 49. RoLA Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 50. RoLA Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 51. Row Soy-based Food Market estimates & forecasts, 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 52. Row Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 53. Row Soy-based Food Market estimates & forecasts by segment 2018-2028 (USD Million)
  • TABLE 54. List of secondary sources, used in the study of global Soy-based Food Market
  • TABLE 55. List of primary sources, used in the study of global Soy-based Food Market
  • TABLE 56. Years considered for the study
  • TABLE 57. Exchange rates considered

LIST OF FIGURES

List of figures

  • FIG 1. Global Soy-based Food Market, research methodology
  • FIG 2. Global Soy-based Food Market, market estimation techniques
  • FIG 3. Global market size estimates & forecast methods
  • FIG 4. Global Soy-based Food Market, key trends 2021
  • FIG 5. Global Soy-based Food Market, growth prospects 2022-2028
  • FIG 6. Global Soy-based Food Market, porters 5 force model
  • FIG 7. Global Soy-based Food Market, pest analysis
  • FIG 8. Global Soy-based Food Market, value chain analysis
  • FIG 9. Global Soy-based Food Market by segment, 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 10. Global Soy-based Food Market by segment, 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 11. Global Soy-based Food Market by segment, 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 12. Global Soy-based Food Market by segment, 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 13. Global Soy-based Food Market by segment, 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 14. Global Soy-based Food Market, regional snapshot 2018 & 2028
  • FIG 15. North America Soy-based Food Market 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 16. Europe Soy-based Food Market 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 17. Asia Pacific Soy-based Food market 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 18. Latin America Soy-based Food Market 2018 & 2028 (USD Million)
  • FIG 19. Global Soy-based Food Market, company market share analysis (2021)
目次

Global Soy-based Food Market is valued at approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.45% over the forecast period 2022-2028. Soy-based food is a food product that is produced mostly or completely with soy as its main ingredients without the usage of artificial ingredients or animal-source foods. Traditional soy-based foods such as meat substitutes, non-dairy spread, non-dairy yogurt, non-dairy cheese and non-dairy ice cream are designed to fit the contemporary taste patterns of consumers. The increasing lactose intolerant population, surging demand for plant-based products, coupled with rising consumer awareness for soy-based products are the primary factors propelling the global market demand. According to the Good Food Institute, in 2018, the plant-based food sector in the United States accounted for USD 4.9 billion. In addition, the sector is progressively rising with a growth rate of 43% and reached USD 7 billion in 2020. Thereby, the increasing demand for plant-based food products is fueling the demand for Soy-based Food, which is accelerating the market growth across the globe. However, the availability of substitutes like olive oil and anti-nutritional components of soy protein hinders the growth of the market over the forecast period of 2022-2028. Also, the growing trend of veganism and the rising number of product advancements and launches by the key market players are anticipated to act as catalyzing factors for the market demand during the forecast period.

The key regions considered for the global Soy-based Food Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America is the leading region across the world in terms of market share owing to the surging demand for soy oil and soy-based products and increasing health and sustainability awareness. Whereas, Asia-Pacific is anticipated to exhibit the highest CAGR over the forecast period 2022-2028. Factors such as the increasing number of lactose intolerant population, as well as growing adoption of plant-based meat products, would create lucrative the growth prospects for the Soy-based Food Market across the Asia-Pacific region.

Major market players included in this report are:

DuPont Solae

Northern Soy, Inc.

Cargill Inc.

ADM Inc.

Solbar Ningbo Protein Technology Co., Ltd.

Whole Soy & Co.

The Scoular Company

Linyi Shansong Biological Products Co. Ltd.

Unilever plc

Danone SA

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Product Type:

Meat Substitutes

Non- dairy Yogurt

Non-dairy Spread

Non- dairy Ice Cream

Non- dairy Cheese

By Distribution Channel:

Hypermarket/Supermarket

Convenience Stores

Online Retail Stores

Other Distribution Channel

By Region:

North America

U.S.

Canada

Europe

UK

Germany

France

Spain

Italy

ROE

Asia Pacific

China

India

Japan

Australia

South Korea

RoAPAC

Latin America

Brazil

Mexico

Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year - 2018, 2019, 2020

Base year - 2021

Forecast period - 2022 to 2028

Target Audience of the Global Soy-based Food Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors

Large, medium-sized, and small enterprises

Venture capitalists

Value-Added Resellers (VARs)

Third-party knowledge providers

Investment bankers

Investors

Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary

  • 1.1. Market Snapshot
  • 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
    • 1.2.1. Soy-based Food Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
    • 1.2.2. Soy-based Food Market, by Product Type, 2020-2028 (USD Million)
    • 1.2.3. Soy-based Food Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
  • 1.3. Key Trends
  • 1.4. Estimation Methodology
  • 1.5. Research Assumption

Chapter 2. Global Soy-based Food Market Definition and Scope

  • 2.1. Objective of the Study
  • 2.2. Market Definition & Scope
    • 2.2.1. Scope of the Study
    • 2.2.2. Industry Evolution
  • 2.3. Years Considered for the Study
  • 2.4. Currency Conversion Rates

Chapter 3. Global Soy-based Food Market Dynamics

  • 3.1. Soy-based Food Market Impact Analysis (2020-2028)
    • 3.1.1. Market Drivers
      • 3.1.1.1. Increasing number of lactose intolerant population
      • 3.1.1.2. Surging demand for the plant-based products
    • 3.1.2. Market Challenges
      • 3.1.2.1. Availability of substitutes like olive oil
      • 3.1.2.2. Anti-nutritional components of soy protein
    • 3.1.3. Market Opportunities
      • 3.1.3.1. Growing trend of veganism
      • 3.1.3.2. Rising number of product advancements and launches by the key market players

Chapter 4. Global Soy-based Food Market Industry Analysis

  • 4.1. Porter's 5 Force Model
    • 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.1.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.1.3. Threat of New Entrants
    • 4.1.4. Threat of Substitutes
    • 4.1.5. Competitive Rivalry
    • 4.1.6. Futuristic Approach to Porter's 5 Force Model (2018-2028)
  • 4.2. PEST Analysis
    • 4.2.1. Political
    • 4.2.2. Economical
    • 4.2.3. Social
    • 4.2.4. Technological
  • 4.3. Investment Adoption Model
  • 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
  • 4.5. Top investment opportunity
  • 4.6. Top winning strategies

Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact

    • 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
    • 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario

Chapter 6. Global Soy-based Food Market, by Product Type

  • 6.1. Market Snapshot
  • 6.2. Global Soy-based Food Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
  • 6.3. Global Soy-based Food Market Estimates & Forecasts by Product Type, 2018-2028 (USD Million)
  • 6.4. Soy-based Food Market, Sub Segment Analysis
    • 6.4.1. Meat Substitutes
    • 6.4.2. Non- dairy Yogurt
    • 6.4.3. Non-dairy Spread
    • 6.4.4. Non- dairy Ice Cream
    • 6.4.5. Non- dairy Cheese

Chapter 7. Global Soy-based Food Market, by Distribution Channel

  • 7.1. Market Snapshot
  • 7.2. Global Soy-based Food Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
  • 7.3. Global Soy-based Food Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Million)
  • 7.4. Soy-based Food Market, Sub Segment Analysis
    • 7.4.1. Hypermarket/Supermarket
    • 7.4.2. Convenience Stores
    • 7.4.3. Online Retail Stores
    • 7.4.4. Other Distribution Channel

Chapter 8. Global Soy-based Food Market, Regional Analysis

  • 8.1. Soy-based Food Market, Regional Market Snapshot
  • 8.2. North America Soy-based Food Market
    • 8.2.1. U.S. Soy-based Food Market
      • 8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
      • 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
    • 8.2.2. Canada Soy-based Food Market
  • 8.3. Europe Soy-based Food Market Snapshot
    • 8.3.1. U.K. Soy-based Food Market
    • 8.3.2. Germany Soy-based Food Market
    • 8.3.3. France Soy-based Food Market
    • 8.3.4. Spain Soy-based Food Market
    • 8.3.5. Italy Soy-based Food Market
    • 8.3.6. Rest of Europe Soy-based Food Market
  • 8.4. Asia-Pacific Soy-based Food Market Snapshot
    • 8.4.1. China Soy-based Food Market
    • 8.4.2. India Soy-based Food Market
    • 8.4.3. Japan Soy-based Food Market
    • 8.4.4. Australia Soy-based Food Market
    • 8.4.5. South Korea Soy-based Food Market
    • 8.4.6. Rest of Asia Pacific Soy-based Food Market
  • 8.5. Latin America Soy-based Food Market Snapshot
    • 8.5.1. Brazil Soy-based Food Market
    • 8.5.2. Mexico Soy-based Food Market
  • 8.6. Rest of The World Soy-based Food Market

Chapter 9. Competitive Intelligence

  • 9.1. Top Market Strategies
  • 9.2. Company Profiles
    • 9.2.1. DuPont Solae
      • 9.2.1.1. Key Information
      • 9.2.1.2. Overview
      • 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
      • 9.2.1.4. Product Summary
      • 9.2.1.5. Recent Developments
    • 9.2.2. Northern Soy Inc.
    • 9.2.3. Cargill Inc.
    • 9.2.4. ADM Inc.
    • 9.2.5. Solbar Ltd.
    • 9.2.6. Whole Soy & Co.
    • 9.2.7. The Scoular Company
    • 9.2.8. Linyi Shansong Biological Products Co. Ltd.
    • 9.2.9. Unilever plc
    • 9.2.10. Danone SA

Chapter 10. Research Process

  • 10.1. Research Process
    • 10.1.1. Data Mining
    • 10.1.2. Analysis
    • 10.1.3. Market Estimation
    • 10.1.4. Validation
    • 10.1.5. Publishing
  • 10.2. Research Attributes
  • 10.3. Research Assumption