表紙:非加熱パスチャライゼーション市場:現状分析と予測(2022-2028年)
市場調査レポート
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1290864

非加熱パスチャライゼーション市場:現状分析と予測(2022-2028年)

Non-Thermal Pasteurization Market: Current Analysis and Forecast (2022-2028)

出版日: | 発行: UnivDatos Market Insights Pvt Ltd | ページ情報: 英文 144 Pages | 納期: 即日から翌営業日

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非加熱パスチャライゼーション市場:現状分析と予測(2022-2028年)
出版日: 2023年04月01日
発行: UnivDatos Market Insights Pvt Ltd
ページ情報: 英文 144 Pages
納期: 即日から翌営業日
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概要

非加熱パスチャライゼーション市場は、冷凍食品や調理済み食品などのコンビニエンスフードの拡大により、18.5%程度の安定した成長が見込まれています。これらの技術は、処理時間を短縮し、生産能力を向上させることで、拡大する市場の需要を満たすことができます。しかし、設備投資の高さが非加熱パスチャライゼーションの市場拡大の妨げになっています。例えば、Stay Fresh Foodsは、2019年7月に米国の高圧処理(HPP)企業であるUniversal Pureによって買収されました。この買収は、Universal Pureが商業活動の範囲を広げ、より多くの顧客にサービスを提供できるようにするために実施されました。

形状に基づき、市場は固形と液体のカテゴリーに分けられます。予測期間中は、固体区分がより大きな市場シェアを占めると予測されています。これは、チーズ、ゼリー、ジャム、加工食品、肉製品など、食品に非加熱パスチャライゼーションプロセスが採用されているためです。しかし、HPPやPEFを含む多くの技術は、食品を長期間保存するために、多くの生物活性成分や糖の抽出を強化するために使用されています。

技術に基づき、市場は高圧処理(HPP)、パルス電界(PEF)、マイクロ波体積加熱(MVH)、超音波、照射に区分されます。2020年には、HPP(High-Pressure Processing)セグメントが最大の収益市場シェアを占めています。HPPは、食品の保存期間を延ばすと同時に、食品の鮮度を保つのに役立ちます。HPPは、食品保存と微生物不活性化のメカニズムを確実に働かせることができます。さらに、予測期間中、ターゲット顧客の所得水準の向上はビール需要にプラスの影響を与え、非加熱パスチャライゼーション業界を推進するでしょう。

用途別では、近年、最も収益が高い市場シェアを占めているのは食品です。食品分野では、肉、魚、青果物などの加工品が非加熱パスチャライゼーションで保存されることが多くなっています。高圧処理技術やパルス電界技術を利用した野菜や果物では、オレンジ、みかん、ブロッコリーなどがあります。食材を食用にするための食品加工技術として、非加熱パスチャライゼーションの普及が進んでいます。非加熱パスチャライゼーション業界は、病原体を根絶し、食品の安全性を保証する技術に牽引されています。

非加熱パスチャライゼーション産業の市場導入に関する理解を深めるため、市場は北米(米国、カナダ、その他北米地域)、欧州(ドイツ、英国、フランス、スペイン、イタリア、その他欧州地域)、アジア太平洋(中国、日本、インド、その他アジア太平洋地域)、その他の地域の国々における世界規模の存在に基づいて分析されています。北米の非加熱パスチャライゼーション市場は、予測期間を通じて最も高い収益成長率を記録すると予測されています。北米は、北米諸国の規制当局による厳しい食品安全基準により、非加熱パスチャライゼーション市場をリードしています。さらに、これらの食品規則の効率的な施行が、現地市場の拡大に大きく寄与しています。また、同地域の食品メーカーが非加熱パスチャライゼーションの価値について理解を深めていることも、市場の拡大を後押ししています。さらに、北米の市場にはパッケージ商品があふれています。未開発国や低開発国では、消費者はブランド力のないバラ売り商品でやりくりしなければならないのとは対照的です。

目次

第1章 市場イントロダクション

  • 市場の定義
  • 主な目的
  • ステークホルダー
  • 制限事項

第2章 調査手法または前提

  • 調査プロセス
  • 調査手法
  • 回答者プロファイル

第3章 市場の概要

第4章 エグゼクティブサマリー

第5章 COVID-19が非加熱パスチャライゼーション市場に与える影響

第6章 非加熱パスチャライゼーションの市場収益、2020-2028年

第7章 市場洞察:食品形態別

  • 液体
  • 個体

第8章 市場洞察:技術別

  • 高圧処理(HPP)
  • パルス電界(PEF)
  • マイクロ波容積加熱(MVH)
  • 超音波、照射

第9章 市場洞察:用途別

  • 飲食品
  • 医薬品
  • 化粧品

第10章 市場洞察:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • その他北米地域
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
    • その他欧州地域
  • アジア太平洋
    • 中国
    • 日本
    • インド
    • その他アジア太平洋地域
  • 世界のその他の地域

第11章 非加熱パスチャライゼーション市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場の課題
  • 影響分析

第12章 非加熱パスチャライゼーション市場機会

第13章 非加熱パスチャライゼーション市場動向

第14章 需要側と供給側の分析

  • 需要側分析
  • 供給側分析

第15章 バリューチェーン分析

第16章 価格分析

第17章 戦略的洞察

第18章 競合シナリオ

  • 競合情勢
    • ポーターのファイブフォース分析

第19章 企業プロファイル

  • Hiperbaric
  • Thyssenkrupp AG
  • Kobe steel LTD.
  • Universal Pure, LLC
  • Elea Technology GmbH
  • Nordion(Canada)Inc.
  • Stansted Fluid Power Ltd
  • Avure Technologies Inc.
  • Shandong Pengneng Machinery Technology Co., Ltd.
  • Multivac Group

第20章 免責事項

目次
Product Code: UMCG211779

Non-thermal pasteurization is a food processing technology that boosts productivity and sustainability when converting raw ingredients into finished products. Non-thermal pasteurization is also known as cold pasteurization. It is an alternate method of food processing that prevents the food from being exposed to high temperatures, helping to preserve the food's vital nutrition, flavor, appearance, and other organoleptic characteristics. Non-thermal pasteurization can be accomplished by a number of different techniques, including high-pressure processing (HPP), microwave volumetric heating (MVH), pulsed electric field (PEF), etc. It has the distinctive ability to eliminate all pathogenic microorganisms, maintaining the food's quality and safety. The food, beverage, cosmetics, and pharmaceutical industries are where it is most commonly used.

The Non-Thermal Pasteurization Market is expected to grow at a steady rate of around 18.5% majorly due to the expansion of the convenience food industry, which includes goods like frozen foods and ready-to-eat foods. These technologies shorten the processing time and boost production capacity to satisfy the expanding market demand. However, high capital expenditure is impeding the market's expansion for non-thermal pasteurization. For instance, Stay Fresh Foods was acquired by Universal Pure, a US-based High-Pressure Processing (HPP) company, in July 2019. This acquisition was undertaken to enable Universal Pure to broaden the scope of its commercial activities and serve more clients.

Based on form, the market is divided into solid and liquid categories. It is predicted that the solid segment will hold a larger market share during the forecast period. This is due to the employment of non-thermal pasteurization processes in food goods including cheese, jellies, jam, processed meals, meat products, etc. However, a number of technologies, including HPP and PEF, are used to enhance the extraction of a number of bioactive ingredients and sugars in order to preserve the food for a longer period of time.

Based on technique, the market is segmented into High-Pressure Processing (HPP), Pulse Electric Field (PEF), Microwave Volumetric Heating (MVH), and Ultrasonic, Irradiation. In 2020, the HPP (High-Pressure Processing) Segment held the biggest revenue market share. While also extending their shelf life, it aids in keeping food items fresh. HPP makes ensuring that the food preservation and microbial inactivation mechanisms are working. Additionally, during the predicted period, the target customers' increasing income levels would positively impact beer demand, propelling the non-thermal pasteurization industry.

Based on application, the highest revenue market share in recent years was accounted for by food. Meat, fish, produce, and other processed goods are frequently preserved using non-thermal pasteurization in the food sector. Among the fruits and vegetables that have been processed utilizing high-pressure processing and pulsed electric field technologies are oranges, mandarins, and broccoli. As a favored food processing technique for transforming raw food ingredients into products fit for human consumption, non-thermal pasteurization is becoming more popular. The Non-Thermal Pasteurization Industry is driven by the technology's ability to eradicate pathogens and guarantee the safety of food.

For a better understanding of the market adoption of the non-thermal pasteurization industry, the market is analyzed based on its worldwide presence in the countries such as North America (U.S., Canada, and the Rest of North America), Europe (Germany, U.K., France, Spain, Italy, Rest of Europe), Asia-Pacific (China, Japan, India, Rest of Asia-Pacific), Rest of World. The non-thermal pasteurization market in the North America is anticipated to experience the highest rate of revenue growth throughout the forecast period. North America led the non-thermal pasteurization market due to stringent food safety standards of the regulatory authorities in North American countries. Additionally, the efficient enforcement of these food rules makes a substantial contribution to the expansion of the local market. Additionally, the region's food product makers' growing understanding of the value of non-thermal pasteurization fuels the market's expansion. Additionally, North American markets are swamped with packaged goods, in contrast to undeveloped and underdeveloped countries, where consumers must make do with loose, unbranded goods.

Some of the major players operating in the market include: , Hyperbaric; Thyssenkrupp AG; Kobe Steel LTD.; Universal Pure, LLC; Elea Technology GmbH; Nordion (Canada) Inc.; Stansted Fluid Power Ltd; Avure Technologies Inc.; Shandong Pengneng Machinery Technology Co., Ltd.; and Multivac Group. The market is diversified with a large number of global and regional market players.

TABLE OF CONTENTS

1 MARKET INTRODUCTION

  • 1.1. Market Definitions
  • 1.2. Main Objective
  • 1.3. Stakeholders
  • 1.4. Limitation

2 RESEARCH METHODOLOGY OR ASSUMPTION

  • 2.1. Research Process of the Non-Thermal Pasteurization Market
  • 2.2. Research Methodology of the Non-Thermal Pasteurization Market
  • 2.3. Respondent Profile

3 MARKET SYNOPSIS

4 EXECUTIVE SUMMARY

5 IMPACT OF COVID-19 ON THE NON-THERMAL PASTEURIZATION MARKET

6 NON-THERMAL PASTEURIZATION MARKET REVENUE (USD BN), 2020-2028F

7 MARKET INSIGHTS BY FOOD FORM

  • 7.1. Liquid
  • 7.2. Solid

8 MARKET INSIGHTS BY TECHNIQUE

  • 8.1. High-Pressure Processing (HPP)
  • 8.2. Pulse Electric Field (PEF)
  • 8.3. Microwave Volumetric Heating (MVH)
  • 8.4. Ultrasonic, Irradiation

9 MARKET INSIGHTS BY APPLICATION

  • 9.1. Food and Beverages
  • 9.2. Pharmaceuticals
  • 9.3. Cosmetics

10 MARKET INSIGHTS BY REGION

  • 10.1. North America
    • 10.1.1. U.S.
    • 10.1.2. Canada
    • 10.1.3. Rest of North America
  • 10.2. Europe
    • 10.2.1. Germany
    • 10.2.2. U.K.
    • 10.2.3. France
    • 10.2.4. Italy
    • 10.2.5. Spain
    • 10.2.6. Rest of Europe
  • 10.3. Asia-Pacific
    • 10.3.1. China
    • 10.3.2. Japan
    • 10.3.3. India
    • 10.3.4. Rest of Asia-Pacific
  • 10.4. Rest of World

11 NON-THERMAL PASTEURIZATION MARKET DYNAMICS

  • 11.1. Market Drivers
  • 11.2. Market Challenges
  • 11.3. Impact Analysis

12 NON-THERMAL PASTEURIZATION MARKET OPPORTUNITIES

13 NON-THERMAL PASTEURIZATION MARKET TRENDS

14 DEMAND AND SUPPLY-SIDE ANALYSIS

  • 14.1. Demand Side Analysis
  • 14.2. Supply Side Analysis

15 VALUE CHAIN ANALYSIS

16 PRICING ANALYSIS

17 STRATEGIC INSIGHTS

18 COMPETITIVE SCENARIO

  • 18.1. Competitive Landscape
    • 18.1.1. Porters Fiver Forces Analysis

19 COMPANY PROFILED

  • 19.1. Hiperbaric
  • 19.2. Thyssenkrupp AG
  • 19.3. Kobe steel LTD.
  • 19.4. Universal Pure, LLC
  • 19.5. Elea Technology GmbH
  • 19.6. Nordion (Canada) Inc.
  • 19.7. Stansted Fluid Power Ltd
  • 19.8. Avure Technologies Inc.
  • 19.9. Shandong Pengneng Machinery Technology Co., Ltd.
  • 19.10. Multivac Group

20 DISCLAIMER