表紙:醸造用酵素の市場:現状分析と予測(2022-2028年)
市場調査レポート
商品コード
1290862

醸造用酵素の市場:現状分析と予測(2022-2028年)

Brewing Enzymes Market: Current Analysis and Forecast (2022-2028)

出版日: | 発行: UnivDatos Market Insights Pvt Ltd | ページ情報: 英文 124 Pages | 納期: 即日から翌営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=157.14円
醸造用酵素の市場:現状分析と予測(2022-2028年)
出版日: 2023年04月01日
発行: UnivDatos Market Insights Pvt Ltd
ページ情報: 英文 124 Pages
納期: 即日から翌営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

醸造用酵素は、発酵、発芽、マッシング、清澄化など、さまざまな工程を経てビールを製造する際に欠かせないものです。そして、最終製品の味や香り、一般的な受容性にも大きく影響します。また、商業的な醸造用酵素は、新商品や現行商品を生み出す可能性に富んでいます。最近では、消費者のクラフトビールへの関心と知識が、醸造用酵素業界の成長を促しています。また、若年層の増加によるアルコール飲料の需要増もあり、今後も成長が見込まれます。例えば、アマニエンザイムは、非遺伝子組換え酵素であるウマミザイムパルスを発売しました。さらに、DSM社は、高性能の醸造用酵素「マクサジュンクトB L」を発売しました。この酵素を使用することで、ビール中の添加物量を増やすことができます。醸造用酵素市場は、可処分所得の増加が市場を牽引しており、7%前後の安定した成長が見込まれています。しかし、技術不足や政府の規制が市場の成長を妨げています。また、モルトの価格低下もマイナス要因となっています。

市場はタイプ別にアミラーゼ、β-グルカナーゼ、プロテアーゼ、キシラナーゼに分類されます。このうち、アミラーゼは、その幅広い利点と使用能力が市場を牽引しているため、市場で最大のシェアを占めています。アミラーゼは、マッシュ、穀物調理、発酵など様々な醸造工程に使用することができます。

ソースに基づき、市場は微生物と植物に区分されます。このうち、微生物セグメントが市場を独占しています。これは、微生物が、植物の場合に必要とされる高度な雰囲気を必要とせずに酵素を生産することができるためです。さらに、味、テクスチャー、粘度、厚み、香りなどをコントロールできるなど、生産者にアドバンテージを与えます。

用途別に見ると、市場はビールとワインに分けられます。ビール分野は、市場において大きなシェアを占めています。これは、人々の可処分所得が増加していることと、市場で多様なフレーバーを利用できることが主な促進要因となっているためです。

醸造用酵素市場業界の市場導入のより良い理解のために、市場は北米(米国、カナダ、北米のその他)、欧州(ドイツ、英国、フランス、スペイン、イタリア、欧州のその他)、アジア太平洋(中国、日本、インド、アジア太平洋のその他)、世界のその他の地域の国々で、その世界的存在に基づいて分析します。アジア太平洋地域の市場は、ビールやワインの需要の増加により、最大のシェアを占めています。これは、若年層の増加や西洋文化の影響により、業界の需要が高まっているためです。また、人々の可処分所得の増加、会社勤めや多忙な職場環境も、市場を牽引する要因のひとつです。アジア太平洋地域の安価な労働力、良好なビジネス環境、巨大な消費市場は、アジア太平洋地域の主要プレーヤーを惹きつけています。

目次

第1章 市場イントロダクション

  • 市場の定義
  • 主な目的
  • ステークホルダー
  • 制限事項

第2章 調査手法または前提

  • 調査プロセス
  • 調査手法
  • 回答者プロファイル

第3章 市場要約

第4章 エグゼクティブサマリー

第5章 COVID-19が醸造用酵素の市場に与える影響

第6章 醸造用酵素の市場収益、2020-2028年

第7章 市場洞察:タイプ別

  • アミラーゼ
  • β-グルカナーゼ
  • プロテアーゼ
  • キシラナーゼ

第8章 市場洞察:情報源別

  • 微生物
  • 植物

第9章 市場洞察:用途別

  • ビール
  • ワイン

第10章 市場洞察:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • その他北米地域
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
    • その他欧州地域
  • アジア太平洋
    • 中国
    • 日本
    • インド
    • その他アジア太平洋地域
  • 世界のその他の地域

第11章 醸造用酵素の市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場の課題
  • 影響分析

第12章 醸造用酵素の市場機会

第13章 醸造用酵素の市場動向

第14章 需要側と供給側の分析

  • 需要側分析
  • 供給側分析

第15章 バリューチェーン分析

第16章 価格分析

第17章 戦略的取り組み

第18章 競合シナリオ

  • 競合情勢
    • ポーターのファイブフォース分析

第19章 企業プロファイル

  • Millercoors LLC
  • Ab Enzymes Inc
  • Kerry Inc
  • Megazyme Inc
  • DSM Food Specialities B.V
  • Customized Brewing Solutions
  • DuPont De Nemours and Co.
  • Soufflet Biotechnologies
  • Novozymes A/S
  • Merck & Co. Inc.

第20章 免責事項

目次
Product Code: UMCG211777

Brewing enzymes are crucial to the production of beer during the many phases of processing, including fermentation, germination, mashing, and clarifying. They are crucial for the final product's flavor, fragrance, and general acceptance. Commercial brewing enzymes have also offered an abundance of potential for the creation of both new and current products. These days, consumer interest in and knowledge of craft breweries is promoting the growth of the brewing enzymes industry. The industry will continue to grow because to the increased demand for alcoholic drinks brought on by the growing youthful population. For instance, Amani Enzyme recently launched Umamizyme Pulse which was designed to produce a pleasant, savory umami flavor, it is a non-gmo enzyme. Furthermore, company name DSM launched Maxadjunct B L high-performance adjunct brewing enzyme. These enzyme allows to increase the adjunct level in their beers. The Brewing Enzymes Market is expected to grow at a steady rate of around 7% owing to the increase number of disposable income of people which are driving the market. However, lack of technology and government regulations are hampering the market growth. Reduction of malt prices also contributes negatively.

Based on type, the market is segmented into amylase, beta-glucanase, protease and xylanase. Out of which amylase has the largest share in the market because of their wide range of benefits and use ability which helps in driving the market. It can be used for various brewery processors like mashing, cereal cooking and fermentation.

On the basis of sources, the market is segmented into microbial and plant. Among these the microbial segment is dominating the market. It is because microbes can be produce enzymes without requiring the sophisticated atmosphere which required in case of plant segment. Furthermore, it gives add on advantage to the producers such as control over the taste, texture, viscosity, thickness and aroma etc.

Based on application, the market is divided into beer and wine. The beer segment holds a significant share in the market. It is because of the rising disposable income of the people and availability of variety of flavors in the market are key driving factors.

For a better understanding of the market adoption of the brewing enzymes market industry, the market is analyzed based on its worldwide presence in the countries such as North America (U.S., Canada, Rest of North America), Europe (Germany, U.K., France, Spain, Italy, Rest of Europe), Asia-Pacific (China, Japan, India, Rest of Asia-Pacific), Rest of World. The market in Asia Pacific regions holds the largest share due to increased demand of beer and wine. It's because of growing number of young population and influence of western culture are creating the demand in the industry. Increasing disposable income of people, corporate work/ busy work culture are other few factors in driving the market. The region's cheap labor, favorable business climate and huge consumption market, attracted major players in Asia Pacific region.

Some of the major players operating in the market include: Millercoors LLC, Ab Enzymes Inc, Kerry Inc, Megazyme Inc, DSM Food Specialities B.V, Customized Brewing Solutions, DuPont De Nemours and Co., Soufflet Biotechnologies, Novozymes A/S, and Merck & Co. Inc.

TABLE OF CONTENTS

1 MARKET INTRODUCTION

  • 1.1. Market Definitions
  • 1.2. Main Objective
  • 1.3. Stakeholders
  • 1.4. Limitation

2 RESEARCH METHODOLOGY OR ASSUMPTION

  • 2.1. Research Process of the Brewing Enzymes Market
  • 2.2. Research Methodology of the Brewing Enzymes Market
  • 2.3. Respondent Profile

3 MARKET SYNOPSIS

4 EXECUTIVE SUMMARY

5 IMPACT OF COVID-19 ON THE BREWING ENZYMES MARKET

6 BREWING ENZYMES MARKET REVENUE (USD BN), 2020-2028F

7 MARKET INSIGHTS BY TYPE

  • 7.1. Amylase
  • 7.2. Beta-glucanase
  • 7.3. Protease
  • 7.4. Xylanase

8 MARKET INSIGHTS BY SOURCE

  • 8.1. Microbial
  • 8.2. Plant

9 MARKET INSIGHTS BY APPLICATION

  • 9.1. Beer
  • 9.2. Wine

10 MARKET INSIGHTS BY REGION

  • 10.1. North America
    • 10.1.1. U.S.
    • 10.1.2. Canada
    • 10.1.3. Rest of North America
  • 10.2. Europe
    • 10.2.1. Germany
    • 10.2.2. U.K.
    • 10.2.3. France
    • 10.2.4. Italy
    • 10.2.5. Spain
    • 10.2.6. Rest of Europe
  • 10.3. Asia-Pacific
    • 10.3.1. China
    • 10.3.2. Japan
    • 10.3.3. India
    • 10.3.4. Rest of Asia-Pacific
  • 10.4. Rest of World

11 BREWING ENZYMES MARKET DYNAMICS

  • 11.1. Market Drivers
  • 11.2. Market Challenges
  • 11.3. Impact Analysis

12 BREWING ENZYMES MARKET OPPORTUNITIES

13 BREWING ENZYMES MARKET TRENDS

14 DEMAND AND SUPPLY-SIDE ANALYSIS

  • 14.1. Demand Side Analysis
  • 14.2. Supply Side Analysis

15 VALUE CHAIN ANALYSIS

16 PRICING ANALYSIS

17 STRATEGIC INITIATIVES

18 COMPETITIVE SCENARIO

  • 18.1. Competitive Landscape
    • 18.1.1. Porters Fiver Forces Analysis

19 COMPANY PROFILED

  • 19.1. Millercoors LLC
  • 19.2. Ab Enzymes Inc
  • 19.3. Kerry Inc
  • 19.4. Megazyme Inc
  • 19.5. DSM Food Specialities B.V
  • 19.6. Customized Brewing Solutions
  • 19.7. DuPont De Nemours and Co.
  • 19.8. Soufflet Biotechnologies
  • 19.9. Novozymes A/S
  • 19.10. Merck & Co. Inc.

20 DISCLAIMER