市場調査レポート
商品コード
1244140
発酵飼料原料の世界市場 - 産業規模、シェア、動向、機会、予測、成分別、形態別、動物種別、地域別、競合分析(2018-2028年)Fermented Feed Ingredients Market - Global Industry Size, Share, Trends, Opportunity, and Forecast, 2018-2028F Segmented by Ingredient, By Form, By Animal Type, By Region and Competition |
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発酵飼料原料の世界市場 - 産業規模、シェア、動向、機会、予測、成分別、形態別、動物種別、地域別、競合分析(2018-2028年) |
出版日: 2023年03月01日
発行: TechSci Research
ページ情報: 英文 117 Pages
納期: 2~3営業日
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発酵飼料原料の世界市場は、予測期間である2024年から2028年にかけて、安定したCAGRの成長が見込まれています。
これは、動物の健康に対する社会的関心の高まり、動物性タンパク質に対する需要の増加、栄養面での利点に対する意識の高まり、発酵飼料分野における技術的進歩が要因として挙げられます。抗菌剤の使用に関する懸念の高まりは、ニュートリゲノミクスと動物飼料ソリューションの発酵技術の応用を後押ししています。発酵飼料原料は、全体的な改善が進む家禽動物などの動物で特定の栄養不足があるもの栄養価を高めるのに役立つ。2020年、米国でCOVID-19が発生した後、肉製品からのプロテイン消費率は26%、その他の動物からの消費率は24%増加しました。
非ベジタリアンの食品への嗜好の高まりにより、鶏肉を中心とした家禽類の需要が増加しています。これは家禽用飼料市場の主要な促進要因になると思われます。発酵飼料市場の成長のもう一つの要因は、コスト削減と栄養強化のために、タンパク質の全体的な摂取量が増加していることです。さらに、発酵飼料は、製品の飼料品質と栄養価を高め、鳥の卵重量を増加させ、消化率を向上させ、免疫システムを強化し、最終的に病気や細菌感染に抵抗する能力を高めるのに役立ちます。豚肉は、国内外の消費者からの需要が増加しているため、豚肉セクターが世界市場で大きなシェアを占めています。豚は、人間のようにワクチン接種によって自然免疫を獲得することができないため、さまざまな病気にかかりやすく、潜伏期間中に病気にかからないように免疫レベルを向上させることが重要です。
抗菌剤の使用に対する懸念の高まりは、ニュートリゲノミクスと発酵技術を動物用飼料に応用することをさらに後押ししています。発酵飼料は、全体的なパフォーマンスの向上とともに、動物の特定の栄養欠乏症に対処するのに役立ちます。発酵技術によって生産される飼料原料の費用対効果は、農家の間で徐々に受け入れられつつあります。栄養価の高さと技術の進歩に対する意識の高まりから、発酵飼料原料の需要は今後、世界的に増加すると予想されます。飼料生産量は2021年に世界中で増加し、乳製品が10.76%、牛肉が9.35%、ペットが2.76%、ブロイラーが28.47%となっています。
動物性タンパク質の消費需要の高まり動物由来のタンパク質の消費と生産の増加は、植物から生産されるタンパク質よりも環境と健康に大きな影響を及ぼします。特に新興国では、所得の増加により、野菜よりも動物性タンパク質の消費に対する関心が高まっており、予測期間中の市場の成長をさらに促進すると予想されます。動物性タンパク質の消費、特に肉の消費は、経済的な問題が解決することが示唆されている所得の高いレベルの増加を開始するようです。
市場セグメンテーション
BASF SE、Balchem Inc.、Cargill, Inc.、Chr. Hansen A/S、AB Vista、Archer Daniels Midland Company、味の素株式会社、株式会社エンジェル酵母、CJ株式会社、Fermented Nutrition Corporationなどは、世界の発酵飼料原料市場で活動する主要企業の一例です。
例えば、2018年8月にBalchem Inc.がBioscreen Technologiesを買収し、Bioscreenの発酵動物栄養製品ラインを自社の事業ラインに追加しています。
レポートの範囲
本レポートでは、世界の発酵飼料原料市場を以下のカテゴリーに分類し、さらに以下に詳述した業界動向も合わせて紹介しています:
競合情勢について
企業プロファイル:発酵飼料原料の世界市場で存在する主要企業の詳細分析
カスタマイズが可能です:
与えられた市場データをもとに、TechSci Researchは企業の特定のニーズに応じてカスタマイズを提供します。本レポートでは、以下のカスタマイズが可能です:
会社情報
The Global Fermented Feed Ingredients Market is anticipated to witness a steady CAGR growth in the forecast period, 2024-2028. This can be ascribed to increasing public concern about animal health, increasing demand for animal proteins, and increasing awareness about the nutritional benefits and technological advancements in the fermented feed sector. Increasing concern about the use of antimicrobials has propelled the application of nutrigenomics and fermentation techniques of animal feed solutions. Fermented feed ingredients help to increase the nutritional value of those that have a specific nutritional deficiency in animals such as poultry animals with increasing overall improvement. In 2020, the Protein consumption rate from meat products increased by 26% after the COVID-19 outbreak in the United States, and from other animals 24% in the United States.
An increase in the preference for non-vegan food has led to an increase in the demand for poultry, especially chicken. This is likely to be a major driver for the poultry feed market. Another factor responsible for the growth of the fermented feed market is an increase in the overall intake of proteins to enhance nutrition with cost savings. Moreover, fermented feed helps increase the feed quality & nutritional value of products, increases the egg weight of birds, improves their digestibility, and strengthens their immune system, which ultimately boosts their ability to resist diseases and bacterial infection. The swine sector accounted for a significant share of the global market, owing to the increasing demand for pork, from both domestic as well as international consumers. Swine are more susceptible to various diseases because they cannot produce their natural immunity like humans can through vaccination; therefore, improving their immunity levels is important so that they do not get affected by any disease during their incubation period.
The increasing concern over the use of antimicrobials has further driven the application of nutrigenomics and fermentation techniques for animal feed solutions. Fermented feed ingredients help in addressing specific nutritional deficiencies in animals, along with the improvement in overall performance. The cost-effectiveness of the feed ingredients produced through fermentation technology is gradually driving the degree of acceptance amongst farmers. With increasing awareness about the nutritional benefits and technological advancement, the demand for fermented feed ingredients is expected to rise globally in the coming future. Feed production is increased across the globe in 2021, by dairy at 10.76%, by beef at 9.35%, by pets at 2.76%, and by broilers at 28.47%.
Growing Demand for Consumption of Animal ProteinsIncreasing consumption and production of proteins derived from animals have more significant environmental and health impacts than proteins produced by plants. Especially in develop countries, increasing concern mainly for the consumption of animal proteins over vegetables due to growing income is further expected to drive the growth of the market during the forecast period. Animal protein consumption, especially meat consumption, seems to start to increase a high level of income which is suggested that economic problem solves.
Market Segmentation
Global Fermented Feed Ingredients market is segmented by ingredient, form, animal type, and by region. Based on ingredients, the market can be segmented into Amino Acids, Vitamins & Minerals, Organic acids, Probiotics & Prebiotics, and Others. Based on form, the market can be divided into Liquid v/s Dry. Based on animal type, the market can be differentiated into Poultry, Swine, Ruminant, Aquatic, and Others. Regionally, Europe dominated the market among Asia Pacific, North America, Middle East & Africa, and South America. In terms of country, North America region is dominating the overall globe in the fermented feed ingredients market. There are 5,800+ animal food manufacturing facilities in the U.S., producing more than 284 million tons of finished feed and pet food each year. The mill sizes vary tremendously from a small on-farm mixer to a modern, computerized system with few human operators making more than 1 million tons of feed each year for swine or poultry operations.
BASF SE, Balchem Inc., Cargill, Inc., Chr. Hansen A/S, AB Vista, Archer Daniels Midland Company, Ajinomoto Co. Inc., Angel Yeast Co., Ltd., CJ Corp., and Fermented Nutrition Corporation are some of the leading players operating in the Global Fermented Feed Ingredient Market.
For instance, in August 2018, Balchem Inc. acquired Bioscreen Technologies to add Bioscreen's fermented animal nutrition product line to their business line.
Report Scope:
In this report, Global Fermented Feed Ingredients market has been segmented into the following categories, in addition to the industry trends which have also been detailed below:
Competitive Landscape
Company Profiles: Detailed analysis of the major companies present in Global Fermented Feed Ingredients Market.
Available Customizations:
With the given market data, TechSci Research offers customizations according to a company's specific needs. The following customization options are available for the report:
Company Information