デフォルト表紙
市場調査レポート
商品コード
1324379

発酵飼料成分の2030年までの市場予測:製品別、プロセス別、形態別、用途別、地域別の世界分析

Fermented Feed Ingredients Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Product, Process, Form, Application and By Geography

出版日: | 発行: Stratistics Market Research Consulting | ページ情報: 英文 175+ Pages | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=156.76円
発酵飼料成分の2030年までの市場予測:製品別、プロセス別、形態別、用途別、地域別の世界分析
出版日: 2023年08月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 図表
  • 目次
概要

Stratistics MRCによると、世界の発酵飼料成分市場は2023年に432億米ドルを占め、予測期間中にCAGR 11%で成長し、2030年には897億米ドルに達すると予測されています。

慎重に規制された発酵手順によって作られた飼料添加物や原料を扱う動物栄養業界の部門は、発酵飼料成分として知られています。発酵中に特定の微生物を使用することで、飼料の栄養価、消化率、一般的な品質が改善されます。これらの発酵飼料成分は、鶏、豚、牛、魚など食用として飼育される動物の飼料に添加され、健康、成長力、飼料効率を高める。

米国飼料産業協会によると、毎年200億米ドル相当の飼料原料が購入されています。

食品保存と発酵の重要性の高まり

世界が増え続ける人口を養うという課題に直面する中、食糧安全保障の確保と食糧廃棄の削減が最重要課題となっています。発酵は、動物飼料に使用される穀物や植物原料を含む食品を効果的かつ自然に保存する方法を提供します。飼料原料を発酵させることで、保存期間が延長され、栄養価も向上するため、家畜の余剰食糧資源を保存・利用するための持続可能なソリューションとなります。発酵による食品保存への注目の高まりは、持続可能な慣行の推進と資源効率の最大化という業界の目標に合致しており、発酵飼料成分の需要を促進しています。

高品質原料の安定供給

発酵に適した原料の調達は、天候や農業慣行などの要因に左右されるため、予測不可能な場合があります。この一貫性のなさは生産量に影響を与え、サプライチェーンの混乱につながる可能性があります。さらに、高品質の原料を安定的に供給することは、製品の有効性を維持し、業界基準を満たすために極めて重要です。こうした制約は市場の成長を制限する可能性があり、こうした課題の影響を緩和するための研究、技術、効率的なサプライチェーン・マネジメントへの投資が必要となります。

パーソナルケアと化粧品における発酵成分の需要拡大

発酵は、スキンケアやヘアケア製品に有利な様々な生物活性化合物や有益な特性を提供します。パーソナルケア産業において消費者が自然で持続可能な代替品を求める中、発酵成分は皮膚の健康と若返りを促進する可能性があることから人気を博しています。この新たな動向は、飼料原料メーカーが従来の動物栄養学にとどまらない新たな市場と用途を開拓する道を開くものです。この機会を活用し、製品の多様化を図ることで、発酵飼料成分業界はその裾野を広げ、化粧品やパーソナル・ケア分野における天然で環境に優しい原料への需要の高まりを取り込むことができます。

温度とpHの操作範囲の制限

発酵プロセスは温度とpHの条件に非常に敏感であり、逸脱があれば製品の品質が最適でなくなったり、発酵が失敗することさえあります。この制限は、発酵プロセスで使用される原料や微生物の選択を制限し、発酵飼料成分の多様性と入手可能性に影響を及ぼす可能性があります。さらに、正確な温度とpHレベルの維持に関連する操作上の課題は、生産コストを増加させ、全体的な効率を低下させる可能性があります。この脅威に対処するには、安定した高品質の生産物を確保しながら、さまざまな環境条件に適応できる強固な発酵技術を開発するための研究と技術開発が不可欠です。

COVID-19の影響:

COVID-19パンデミックは発酵飼料成分市場に直接的、間接的な影響を与えました。世界のサプライチェーンの混乱、封鎖措置、労働力の減少が発酵飼料成分の生産と流通に影響を与えました。さらに、畜産業界は食肉処理場や加工工場の一時閉鎖による課題に直面し、飼料需要の変動につながっています。しかし、パンデミックの間、食糧安全保障と持続可能な農業への注目が高まったことは、発酵飼料成分市場が動物の健康とパフォーマンスを向上させる可能性を示す機会となっています。

予測期間中、飲食品セグメントが最大となる見込み

乳製品やパン製品における発酵原料の使用需要の増加により、市場において食品・飲料分野が最大のシェアを占めています。ビール、ヨーグルト、チーズは、発酵成分を頻繁に使用する飲食品のほんの一例に過ぎないです。発酵アミノ酸は食品に頻繁に使用され、異なるアミノ酸はそれらの製品に異なる風味を与えます。微生物学とバイオテクノロジーの発展に伴い、発酵成分の市場は主要事業として食品と飲料を含むまでに拡大しました。

予測期間中、サイダー分野のCAGRが最も高くなると予想される

予測期間中、サイダー分野のCAGRが最も高くなると予想されます。洗浄、洗髪、食品保存、皮膚機能など、その使用はすべて有益です。食品の賞味期限を延ばすため、生産者はより多くの食品に保存料を使用しています。ここ数年のワイン消費量の増加により、サイダーが最も急速に成長している国はインドです。人口の大半を若者が占めているため、新しいものに課題することが好まれ、それがワイン・ビジネスの繁栄を支えています。

最大のシェアを占める地域

予測期間中、世界の発酵飼料成分市場で最も高いシェアを占めるのは欧州地域と推定されます。欧州は、家畜生産と動物飼料消費のための顕著な場所です。動物の健康、パフォーマンス、飼料効率を高めるという利点が実証された結果、発酵飼料成分の需要が高まっています。発酵飼料成分は、従来の添加物に代わる環境に優しく持続可能なものとして、欧州の酪農家や飼料生産者の間で人気が高まっています。さらに、動物生産における抗生物質の使用が厳しく制限されているため、動物の腸内健康を改善する自然な方法として発酵飼料の使用が奨励されています。

CAGRが最も高い地域:

アジア太平洋地域は、広大で拡大する畜産業に牽引され、予測期間中に最も高い成長率を示すと予想されます。中国、インド、ベトナムのような国々は食肉、鶏肉、乳製品の主要な生産者であり消費者でもあるため、高品質の動物用飼料の需要は増加傾向にあります。発酵飼料成分には、栄養素の消化率向上や腸内環境の改善など、いくつかの利点があり、動物の生産性を最適化するというこの地域の焦点に合致しています。その他の特典として、温室効果ガス排出量の削減など、発酵飼料の環境面での利点に対する意識の高まりが、アジア太平洋地域における市場の成長をさらに後押ししています。

無料カスタマイズサービス:

本レポートをご購読のお客様には、以下のいずれかの無料カスタマイズオプションをご提供いたします:

  • 企業プロファイル
    • 追加市場プレイヤーの包括的プロファイリング(3社まで)
    • 主要企業のSWOT分析(3社まで)
  • 地域セグメンテーション
    • 顧客の関心に応じた主要国の市場推計・予測・CAGR(注:フィージビリティチェックによる)
  • 競合ベンチマーキング
    • 製品ポートフォリオ、地理的プレゼンス、戦略的提携に基づく主要企業のベンチマーキング

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 序文

  • 概要
  • ステークホルダー
  • 調査範囲
  • 調査手法
    • データマイニング
    • データ分析
    • データ検証
    • 調査アプローチ
  • 調査ソース
    • 1次調査ソース
    • 2次調査ソース
    • 仮定

第3章 市場動向分析

  • 促進要因
  • 抑制要因
  • 機会
  • 脅威
  • 製品分析
  • 用途分析
  • 新興市場
  • 新型コロナウイルス感染症(COVID-19)の影響

第4章 ポーターのファイブフォース分析

  • 供給企業の交渉力
  • 買い手の交渉力
  • 代替品の脅威
  • 新規参入業者の脅威
  • 競争企業間の敵対関係

第5章 世界の発酵飼料成分市場:製品別

  • アミノ酸
  • 有機酸
  • ポリマー
  • ビタミン
  • 抗生物質
  • 工業用酵素
  • プロバイオティクスとプレバイオティクス
  • カロテノイド
  • サイダー
  • その他の製品

第6章 世界の発酵飼料成分市場:プロセス別

  • バッチ発酵
  • 連続発酵
  • 好気性発酵
  • 嫌気性発酵

第7章 世界の発酵飼料成分市場:形態別

  • 液体
  • 乾燥

第8章 世界の発酵飼料成分市場:用途別

  • 飲食品
  • 医薬品
  • 家畜
    • 家禽
    • 反芻動物
  • パーソナルケア
  • バイオ燃料
  • その他の用途

第9章 世界の発酵飼料成分市場:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • イタリア
    • フランス
    • スペイン
    • その他欧州
  • アジア太平洋地域
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • オーストラリア
    • ニュージーランド
    • 韓国
    • その他アジア太平洋地域
  • 南米
    • アルゼンチン
    • ブラジル
    • チリ
    • その他南米
  • 中東とアフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • カタール
    • 南アフリカ
    • その他中東とアフリカ

第10章 主な発展

  • 契約、パートナーシップ、コラボレーション、合弁事業
  • 買収と合併
  • 新製品の発売
  • 事業拡大
  • その他の主要戦略

第11章 会社概要

  • Ajinomoto Corporation Inc
  • Allied Bakeries
  • Angel Yeast Co. Ltd.
  • Associated British Food(ABF)
  • Bakels
  • BASF SE
  • Cargill Incorporated
  • Chr. Hansen Holding A/S
  • Citizen Cider LLC
  • CSK Food Enrichment
  • Dawn Food Products
  • E.I. du Pont de Nemours and Company
  • India Cocoa
  • Lallemand Inc.
  • Lonza
  • Red Boat
  • Squid
  • Vander Mill
図表

List of Tables

  • Table 1 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Region (2021-2030) ($MN)
  • Table 2 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Product (2021-2030) ($MN)
  • Table 3 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Amino Acids (2021-2030) ($MN)
  • Table 4 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Organic Acids (2021-2030) ($MN)
  • Table 5 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Polymer (2021-2030) ($MN)
  • Table 6 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Vitamins (2021-2030) ($MN)
  • Table 7 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Antibiotics (2021-2030) ($MN)
  • Table 8 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Industrial Enzymes (2021-2030) ($MN)
  • Table 9 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Probiotics and Prebiotics (2021-2030) ($MN)
  • Table 10 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Carotenoids (2021-2030) ($MN)
  • Table 11 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Vinegar (2021-2030) ($MN)
  • Table 12 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Cider (2021-2030) ($MN)
  • Table 13 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Other Products (2021-2030) ($MN)
  • Table 14 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Process (2021-2030) ($MN)
  • Table 15 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Batch Fermentation (2021-2030) ($MN)
  • Table 16 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Continuous Fermentation (2021-2030) ($MN)
  • Table 17 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Aerobic Fermentation (2021-2030) ($MN)
  • Table 18 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Anaerobic Fermentation (2021-2030) ($MN)
  • Table 19 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Form (2021-2030) ($MN)
  • Table 20 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Liquid (2021-2030) ($MN)
  • Table 21 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Dry (2021-2030) ($MN)
  • Table 22 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Application (2021-2030) ($MN)
  • Table 23 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Food & Beverage (2021-2030) ($MN)
  • Table 24 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Pharmaceuticals (2021-2030) ($MN)
  • Table 25 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Live Stock (2021-2030) ($MN)
  • Table 26 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Poultry (2021-2030) ($MN)
  • Table 27 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Swine (2021-2030) ($MN)
  • Table 28 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Ruminant (2021-2030) ($MN)
  • Table 29 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Personal Care (2021-2030) ($MN)
  • Table 30 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Biofuel (2021-2030) ($MN)
  • Table 31 Global Fermented Feed Ingredients Market Outlook, By Other Applications (2021-2030) ($MN)

Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.

目次
Product Code: SMRC23604

According to Stratistics MRC, the Global Fermented Feed Ingredients Market is accounted for $43.20 billion in 2023 and is expected to reach $89.70 billion by 2030 growing at a CAGR of 11% during the forecast period. The animal nutrition industry's division that deals with feed additives and ingredients made through carefully regulated fermentation procedures is known as the fermented feed ingredients. The nutritional value, digestibility, and general quality of the feed are improved by using particular microbes during fermentation. These fermented feed components are added to the diets of animals raised for food, such as chickens, pigs, cattle, and fish, to enhance their health, growth potential, and feed efficiency.

According to the American Feed Industry Association, as much as $20 billion worth of feed ingredients are purchased each year.

Market Dynamics:

Driver:

Increasing importance of food preservation and fermentation

As the world faces the challenge of feeding an ever-increasing population, ensuring food security and reducing food waste has become paramount. Fermentation offers an effective and natural method of preserving food, including grains and plant materials used in animal feed. By fermenting feed ingredients, their shelf life is extended, and nutritional value is enhanced, providing a sustainable solution to store and utilize surplus food resources for livestock. This increased focus on food preservation through fermentation aligns with the industry's goal of promoting sustainable practices and maximizing resource efficiency, thereby fueling the demand for fermented feed ingredients.

Restraint:

Inconsistent availability of quality raw material

The sourcing of suitable raw materials for fermentation can be unpredictable, as it depends on factors like weather conditions and agricultural practices. This inconsistency can impact production volumes and lead to supply chain disruptions. Additionally, ensuring a consistent supply of high-quality raw materials is crucial for maintaining product efficacy and meeting industry standards. These constraints may limit market growth and necessitate investments in research, technology, and efficient supply chain management to mitigate the impact of these challenges.

Opportunity:

Growing demand for fermented ingredients in personal care and cosmetics

Fermentation offers various bioactive compounds and beneficial properties that are advantageous for skincare and hair care products. As consumers seek natural and sustainable alternatives in the personal care industry, fermented ingredients have gained popularity due to their potential to promote skin health and rejuvenation. This emerging trend opens avenues for feed ingredient manufacturers to explore new markets and applications beyond traditional animal nutrition. By capitalizing on this opportunity and diversifying their product offerings, the fermented feed ingredients industry can expand its reach and tap into the growing demand for natural and environmentally friendly ingredients in the cosmetics and personal care sector.

Threat:

Restricted temperature and pH operational range

Fermentation processes are highly sensitive to temperature and pH conditions, and any deviations can lead to suboptimal product quality or even fermentation failure. This limitation may restrict the choice of raw materials or microorganisms used in the fermentation process, affecting the diversity and availability of fermented feed ingredients. Moreover, operational challenges related to maintaining precise temperature and pH levels can increase production costs and reduce overall efficiency. To address this threat, research and technological advancements are essential to develop robust fermentation techniques that can adapt to varying environmental conditions while ensuring consistent and high-quality output.

COVID-19 Impact:

The COVID-19 pandemic had both direct and indirect impacts on the Fermented Feed Ingredients Market. The disruptions in the global supply chain, lockdown measures, and reduced workforce availability affected the production and distribution of fermented feed ingredients. Moreover, the livestock industry faced challenges due to temporary closures of slaughterhouses and processing plants, leading to fluctuations in demand for feed. However, the increased focus on food security and sustainable agriculture during the pandemic provided an opportunity for the fermented feed ingredients market to showcase its potential in improving animal health and performance.

The food & beverage segment is expected to be the largest during the forecast period

The food & beverage segment held the largest share in the market owing to the increasing demand in use of fermented ingredients in dairy and bread goods. Beer, yogurt, and cheese are just a few examples of foods and beverages that frequently use fermented components. Fermented amino acids are frequently employed in food goods, and different amino acids provide those products different flavors. With the development of microbiology and biotechnology, the market for fermented ingredients has expanded to include food and drinks as a major business.

The cider segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period

During the projection period, the cider segment is expected to have the greatest CAGR. Cleaning, hair washing, food preservation, and skin function all benefit from its use. In order to extend food's shelf life, producers are using preservatives in a greater number of foods, which is likely to raise consumer knowledge of its utilization and fuel demand. Due to the rise in wine consumption over the past several years, India is the country where cider is growing the fastest. Because young people make up the bulk of the population, they favour trying new things, which is helping the wine business flourish.

Region with largest share:

The Europe region market is estimated to witness the highest share of the global Fermented Feed Ingredients market during the forecast period. Europe, a prominent location for livestock production and animal feed consumption. As a result of their demonstrated advantages in enhancing animal health, performance, and feed efficiency, fermented feed components are in greater demand. Fermented feed ingredients are becoming more popular among European farmers and feed producers as an eco-friendly and sustainable alternative to traditional additives. Additionally, strict restrictions on the use of antibiotics in animal production are encouraging the use of fermented feed as a natural way to improve animal intestinal health.

Region with highest CAGR:

The Asia Pacific region is expected to have the highest growth rate over the forecast period, driven by its vast and expanding livestock industry. With countries like China, India, and Vietnam being major producers and consumers of meat, poultry, and dairy products, the demand for high-quality animal feed is on the rise. Fermented feed ingredients offer several advantages, such as improved nutrient digestibility and enhanced gut health, which align with the region's focus on optimizing animal productivity. Additionally, the rising awareness of the environmental benefits of fermented feed, including reduced greenhouse gas emissions, further fuels the market's growth in the Asia Pacific.

Key players in the market:

Some of the key players in Fermented Feed Ingredients market include: Ajinomoto Corporation Inc, Allied Bakeries, Angel Yeast Co. Ltd., Associated British Food (ABF), Bakels, BASF SE, Cargill Incorporated, Chr. Hansen Holding A/S, Citizen Cider LLC, CSK Food Enrichment, Dawn Food Products, E.I. du Pont de Nemours and Company, India Cocoa, Lallemand Inc., Lonza, Red Boat, Squid and Vander Mill.

Key Developments:

In December 2022, Foodiq, a Nordic food innovator developed a new ingredient namely, Fabea+, which is a fermented fava. The company claimed that this fermented ingredient was more nutritious, sustainable, and saleable as compared to other plant proteins like soy, peas, and oats

In November 2022, Arla Food Ingredients launched its whey-based solution, having Lacprodan Hydro.365 and Nutrilac FO-8571, which can be used in high-protein fermented beverages as an alternative to protein

In July 2022, Cellevant launched its fermented turmeric ingredient having antibiotic properties and bioactive ingredients like postbiotics and parabiotics. The ingredient has its application in nutraceuticals and food and is European Union organic certified

Products Covered:

  • Amino Acids
  • Organic Acids
  • Polymer
  • Vitamins
  • Antibiotics
  • Industrial Enzymes
  • Probiotics and Prebiotics
  • Carotenoids
  • Vinegar
  • Cider
  • Other Products

Processes Covered:

  • Batch Fermentation
  • Continuous Fermentation
  • Aerobic Fermentation
  • Anaerobic Fermentation

Forms Covered:

  • Liquid
  • Dry

Applications Covered:

  • Food & Beverage
  • Pharmaceuticals
  • Paper
  • Live Stock
  • Personal Care
  • Biofuel
  • Other Applications

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2021, 2022, 2023, 2026, and 2030
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Product Analysis
  • 3.7 Application Analysis
  • 3.8 Emerging Markets
  • 3.9 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Fermented Feed Ingredients Market, By Product

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Amino Acids
  • 5.3 Organic Acids
  • 5.4 Polymer
  • 5.5 Vitamins
  • 5.6 Antibiotics
  • 5.7 Industrial Enzymes
  • 5.8 Probiotics and Prebiotics
  • 5.9 Carotenoids
  • 5.10 Vinegar
  • 5.11 Cider
  • 5.12 Other Products

6 Global Fermented Feed Ingredients Market, By Process

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Batch Fermentation
  • 6.3 Continuous Fermentation
  • 6.4 Aerobic Fermentation
  • 6.5 Anaerobic Fermentation

7 Global Fermented Feed Ingredients Market, By Form

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Liquid
  • 7.3 Dry

8 Global Fermented Feed Ingredients Market, By Application

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Food & Beverage
  • 8.3 Pharmaceuticals
  • 8.4 Live Stock
    • 8.4.1 Poultry
    • 8.4.2 Swine
    • 8.4.3 Ruminant
  • 8.5 Personal Care
  • 8.6 Biofuel
  • 8.7 Other Applications

9 Global Fermented Feed Ingredients Market, By Geography

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 North America
    • 9.2.1 US
    • 9.2.2 Canada
    • 9.2.3 Mexico
  • 9.3 Europe
    • 9.3.1 Germany
    • 9.3.2 UK
    • 9.3.3 Italy
    • 9.3.4 France
    • 9.3.5 Spain
    • 9.3.6 Rest of Europe
  • 9.4 Asia Pacific
    • 9.4.1 Japan
    • 9.4.2 China
    • 9.4.3 India
    • 9.4.4 Australia
    • 9.4.5 New Zealand
    • 9.4.6 South Korea
    • 9.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 9.5 South America
    • 9.5.1 Argentina
    • 9.5.2 Brazil
    • 9.5.3 Chile
    • 9.5.4 Rest of South America
  • 9.6 Middle East & Africa
    • 9.6.1 Saudi Arabia
    • 9.6.2 UAE
    • 9.6.3 Qatar
    • 9.6.4 South Africa
    • 9.6.5 Rest of Middle East & Africa

10 Key Developments

  • 10.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 10.2 Acquisitions & Mergers
  • 10.3 New Product Launch
  • 10.4 Expansions
  • 10.5 Other Key Strategies

11 Company Profiling

  • 11.1 Ajinomoto Corporation Inc
  • 11.2 Allied Bakeries
  • 11.3 Angel Yeast Co. Ltd.
  • 11.4 Associated British Food (ABF)
  • 11.5 Bakels
  • 11.6 BASF SE
  • 11.7 Cargill Incorporated
  • 11.8 Chr. Hansen Holding A/S
  • 11.9 Citizen Cider LLC
  • 11.10 CSK Food Enrichment
  • 11.11 Dawn Food Products
  • 11.12 E.I. du Pont de Nemours and Company
  • 11.13 India Cocoa
  • 11.14 Lallemand Inc.
  • 11.15 Lonza
  • 11.16 Red Boat
  • 11.17 Squid
  • 11.18 Vander Mill