![]() |
市場調査レポート
商品コード
1774025
食品技術の世界市場:コンポーネント・用途・産業・地域別の展望・競合戦略・予測 (~2034年)Global Food Technology Market Size - By Component, By Application, By Industry - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034 |
||||||
|
食品技術の世界市場:コンポーネント・用途・産業・地域別の展望・競合戦略・予測 (~2034年) |
出版日: 2025年06月13日
発行: SPER Market Research Pvt. Ltd.
ページ情報: 英文 250 Pages
納期: 即日から翌営業日
|
世界の食品技術の市場規模は、CAGR 10.11%で推移し、2034年には5,484億3,000万米ドルの達すると予測されています。
食品技術とは、 食品の提供、加工、包装、保存、選別に科学的な概念を応用することです。食品の安全性、品質、栄養価を確保するためには、食品の化学的・物理的・生物学的特性を理解することが不可欠です。フードサイエンティストは、農場から食卓までの過程において、新しい製品の開発、既存製品の改良、賞味期限の延長、持続可能かつ効率的な生産手法の確立などに取り組んでいます。
制約:食品技術市場は、成長を妨げるいくつかの制約に直面しています。AI、IoT、ロボティクスなどの先進技術に関連する初期投資および運用コストの高さは、中小企業にとって大きな障壁となり得ます。また、地域によって異なる規制の複雑さや食品安全基準の違いは、製品承認や国際展開における課題となっています。
当レポートでは、世界の食品技術の市場を調査し、市場概要、市場影響因子および市場機会の分析、市場規模の推移・予測、各種区分・地域/主要国別の詳細分析、競合情勢、主要企業のプロファイルなどをまとめています。
Global Food Technology Market Introduction and Overview
According to SPER Market Research, 'Global Food Technology Market Size - By Component, By Application, By Industry - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Food Technology Market predicted to reach 548.43 billion by 2034 with a CAGR of 10.11%.
Food technology is the application of scientific concepts to food delivery, processing, packaging, preservation, and selection. In order to guarantee food safety, quality, and nutritional value, it is necessary to comprehend its chemical, physical, and biological characteristics. From farm to fork, food scientists develop new products, enhance old ones, increase shelf life, and establish sustainable and effective production techniques.
Restraints: The food technology market faces several restraints that can hinder its growth. High initial investment and operational costs associated with advanced technologies like AI, IoT, and robotics can be a barrier for small and medium-sized enterprises. Regulatory complexities and varying food safety standards across regions pose challenges for product approvals and international expansion.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Component, By Application, By Industry
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
Companies Covered Carlisle Technology, CUBIQ FOODS, Delivery Hero SE, Flytrex Inc, HelloFresh SE, LUNCHBOX, Miso Robotics, Nymble (Epifeast Inc), Swiggy, TRAX IMAGE RECOGNITION.
Global Food Technology Market Segmentation:
By Component: Based on the Component, Global Food Technology Market is segmented as; Hardware, Software, Services.
By Application: Based on the Application, Global Food Technology Market is segmented as; Food Science, Kitchen & Restaurant Tech, Delivery, Supply Chain, Others.
By Industry: Based on the Industry, Global Food Technology Market is segmented as; Fish, Meat, and Seafood, Fruits and Vegetables, Grain and Oil, Dairy Products, Beverages, Bakery and Confectionery, Others.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.