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市場調査レポート
商品コード
1351132
ジャーキースナック市場の2030年までの予測:製品別、フレーバー別、流通チャネル別、地域別の世界分析Jerky Snacks Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Product (Poultry, Pork, Beef and Other Products), Flavor (Maple, Babanero, Pepper, Barbecue, Sriracha, Pineapple and Teriyaki), Distribution Channel (Online and Offline) and By Geography |
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カスタマイズ可能
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ジャーキースナック市場の2030年までの予測:製品別、フレーバー別、流通チャネル別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年09月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、ジャーキースナックの世界市場は2023年に51億米ドルを占め、予測期間中のCAGRは8.7%で成長し、2030年には93億米ドルに達する見込みです。
ジャーキーと呼ばれるミートスナックは、スパイスに漬け込んだ肉を薄くスライスし、乾燥または燻製にしたものです。牛肉、七面鳥、豚肉は、ジャーキーの原料になる肉のほんの一部です。その他のエキゾチックな肉も使用できます。乾燥または燻製して水分を取り除いた後、保存可能なタンパク質豊富なスナックとして包装されます。近年、ジャーキースナックは、砂糖や塩分、悪玉脂肪を多く含む他のタイプのスナックに代わるヘルシーなスナックとして人気が高まっています。
シモンズ全米消費者調査(NHCS)と米国国勢調査によると、米国人口の約50.0%、約1億6,000万人がミートスナックやビーフジャーキーを定期的に消費しています。
消費者の嗜好は、炭水化物を多く含む栄養価の高いスナックから、タンパク質を多く含むスナックへとシフトしています。座って食事を摂るよりも、間食が一般的になっています。ヘルシーな脂肪、鉄分、ビタミンB群を多く含む栄養密度の高いスナック菓子に対する消費者の需要の高まりが、食品業界の企業を栄養密度の高いミートスナック菓子の製造へと駆り立てています。肉に関連した疾病が蔓延し、顧客の健康に対する意識が高まるにつれて、ジャーキースナックのようなヘルシーな代用品への需要が高まると思われます。
ヴィーガン(完全菜食主義者)やベジタリアン(菜食主義者)の食生活が受け入れられつつあることは、市場の拡大を抑制すると予想されます。食事制限や健康上の問題を抱える人々にとっては、ジャーキースナックの中にはナトリウムを多く含むものがあり、それが心配になるかもしれないです。一部の国、特にインドでは、倫理的な問題により市場の成長が阻害される可能性があります。消費者は植物由来の牛肉代替品への関心を高めており、業界の拡大が鈍化する可能性が高いです。
ジャーキースナックは、外出先で食べるのに便利なため、手軽でおいしいスナックを求める忙しい人々に人気があります。パッケージング技術の先進性、様々なフレーバーの商品の入手可能性、手頃な価格のおかげで、ジャーキーは現在大量に消費されています。牛肉、鶏肉、七面鳥、豚肉など、数多くのフレーバーと肉のオプションが手軽に入手でき、顧客のさまざまな嗜好にアピールしています。市場が拡大しているのは、赤身肉の価格が下がっていることと、ジャーキーの1人当たりの消費量が安定しているためです。
ジャーキースナックは、通常のスナックよりも価格が高いことが多く、価格に敏感な消費者がジャーキースナックを取り入れない可能性があります。消費者の購買決定に影響を与える商品を製造するメーカーは、牛、豚、鶏などの原材料コストの変動に課題を抱えています。食事制限や健康上の問題を抱える人々は、ジャーキースナックの塩分濃度が高いことを気にするかもしれないです。その結果、コスト高が市場成長の大きな阻害要因となっています。
COVID-19の流行は消費者の肉離れの動向を加速させています。家畜の肉が疾病感染の原因というわけではないが、肉や肉製品の消費をめぐるソーシャルメディアの影響や根拠のない噂による不安が広まったことで、消費者はより衛生的で栄養価の高い選択肢と考えられるジャーキースナックのような代用肉を選ぶようになるかもしれないです。パンデミック時のミートスナックの摂取量は、こうした状況によってごくわずかに増加します。
予測期間中、牛肉セグメントが最大となる見込みです。これらの食品はタンパク質、ミネラル、ビタミンの豊富な供給源です。賞味期限も長く、いくつかの種類が提供されています。ガソリンスタンドやコンビニエンスストアでは、安くて手軽でおいしいスナックとして提供されるのが一般的です。鉄分を多く含み、赤血球の形成と体内の酸素運搬体としての機能に必要です。グラスフェッドビーフは、消費者の間でますます人気が高まっています。
予測期間中、CAGRが最も高くなると予想されるのはオフラインセグメントです。食料品を購入する際にオフラインの小売店を利用する消費者は非常に多く、ジャーキースナックの拡大に大きな影響を与えると予測されます。幅広いブランドと購入の選択肢にアクセスしやすいため、顧客は従来の実店舗型小売店に引き寄せられます。オフラインでの販売は、迅速なサービスと簡単な支払いオプションの結果として伸びています。
予測期間中、北米が最大の市場シェアを占めると予測されます。ジャーキーは米国で人気の牛肉前菜です。健康的なライフスタイルの人気が高まっており、これが市場の拡大を後押しし、栄養価の高いタンパク質豊富なスナックの需要が高まっています。アメリカのスナック菓子の中で、ポテトチップス、アーモンドに次いで、ジャーキースナックの人気は第4位です。さまざまなブランドのジャーキースナックがコンビニエンスストアで簡単に手に入るため、消費者はジャーキースナックに魅力を感じています。カナダの市場拡大をさらに後押ししているのは、消費者の需要の高まりです。
アジア太平洋地域は、ミートソーセージの人気の高まりにより、予測期間中最も高いCAGRを維持すると予測されます。新興国の人口拡大により、肉用スナックの需要が増加し、市場拡大につながると予測されます。長時間労働や、ジャンクフードの健康への悪影響に対抗するための栄養価の高いスナックへの需要の高まりは、市場拡大を促進すると予測される要因の一部です。健康志向の高まり、ライフスタイルの変化、タンパク質が豊富な食品の利点などが市場拡大に寄与しています。
According to Stratistics MRC, the Global Jerky Snacks Market is accounted for $5.1 billion in 2023 and is expected to reach $9.3 billion by 2030 growing at a CAGR of 8.7% during the forecast period. A meat snack known as jerky is made from meat that has been marinated in spices, thinly sliced, and dried or smoked. Beef, turkey, and pork are just a few of the meats that can be used to make jerky. Other, more exotic meats can also be used. After being dried or smoked to remove moisture, the strips are then packaged to create a shelf-stable, protein-rich snack. In recent years, jerky snacks have become increasingly popular as a healthier substitute for other types of snacks that are high in sugar, salt, and bad fats.
According to the Simmons National Consumer Survey (NHCS) and the US Census, approximately 50.0% of the US population, or nearly 160 million people, consume meat snacks and beef jerky on a regular basis.
Consumer preferences are shifting away from nutrient-rich snacks high in carbohydrates and toward snacks higher in protein. Rather to eating a sit-down meal, snacking is more common. Growing consumer demand for snacks that are nutrient-dense, that are high in healthy fats, iron, and B vitamins, is driving businesses in the food industry to produce nutrient-dense meat snacks. Demand for healthy substitutes like jerky snacks will rise as meat-related ailments become more prevalent and as customers' awareness of their own health increases.
The growing acceptance of vegan and vegetarian diets is anticipated to restrain market expansion. For people with dietary restrictions or medical issues, some jerky snacks may contain more sodium than others, which might be a worry. Some nations, particularly India, may experience market growth obstructions due to ethical issues. Consumers are becoming more and more interested in plant-based beef alternatives, which will likely slow industry expansion.
Jerky snacks are popular among busy people who want a quick and tasty snack since they are convenient for on-the-go consumption. A large amount of jerky is now consumed thanks to advances in packaging technology, the availability of goods with various flavors, and affordable prices. Numerous flavors and meat options, including beef, chicken, turkey, and hog, are readily available, appealing to a variety of client preferences. The market has expanded because to the decreasing cost of red meat and the consistent per-person consumption of jerky.
Jerky snacks frequently cost more than regular snacks, which can prevent price-conscious consumers from embracing them. Manufacturers of goods that affect consumers' purchase decisions have challenges from volatile costs for raw materials including cattle, pork, and chicken. People with dietary restrictions or medical problems may be concerned about the higher salt level of some jerky snacks. As a result, high costs are a substantial impediment to market growth.
The COVID-19 epidemic has accelerated the trend among consumers away from meat. Although livestock meat is not the cause of disease transmission, the widespread apprehension caused by social media influence and unfounded rumours surrounding the consumption of meat and meat products may encourage consumers to choose meat substitutes like jerky snacks, which are thought to be more hygienic and nutritious options. The intake of meat snacks during the pandemic is very slightly increased by these circumstances.
The beef segment is expected to be the largest during the forecast period. These foods are rich sources of protein, minerals, and vitamins. It has a lengthy shelf life and is offered in several varieties. At petrol stations and convenience stores, it was typically offered as a cheap, handy, and tasty snack. It contains a lot of iron, which is necessary for the formation of red blood cells and their function as the body's oxygen carrier. Grass-fed beef is becoming more and more popular among consumers.
The offline segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period. The huge customer reliance on offline retailers for grocery purchases is anticipated to have a substantial impact on the expansion of jerky snacks. The accessibility of a wide range of brands and purchasing alternatives draws customers to traditional brick and mortar retailers. Offline sales are growing as a result of quick service and simple payment options.
North America is projected to hold the largest market share during the forecast period. Jerky is a popular beef appetizer in the United States. A healthy lifestyle is becoming more and more popular, which is fueling the market's expansion and increasing demand for nutritious protein-rich snacks. After chips and almonds, jerky snacks rank fourth in terms of popularity among American snack foods. The easy availability of different brands of jerky snacks in convenience stores attracts consumers to jerky snacks. A further factor driving market expansion in Canada is rising consumer demand.
Asia Pacific is projected to hold the highest CAGR over the forecast period, due to the growing popularity of meat sausages. Due to the expanding populations in emerging nations, the demand for meat snacks is predicted to increase, leading to market expansion. Long working hours and the rising demand for nutritious snacks to counteract the harmful health consequences of junk food are some of the factors projected to propel market expansion. A surge in health consciousness, altered lifestyles, and the advantages of protein-rich foods all contribute to the market's expansion.
Some of the key players in Jerky Snacks market include: Old Trapper Beef Jerky, PepsiCo, Inc., General Mills Inc., Bridgford Foods Corporation, The Hershey Company, Oberto Snacks Inc., Chef's Cut Real Jerky, Werner Gourmet Meat Snacks, OmahaSteaks.com, Inc., Hi-Country Snack Foods Inc., Conagra Brands, Tillamook Country Smoker, Kubisch Sausage Co., The Meatsnacks Group, New Braunfels Smokehouse, Jack Link's, LLC, Nature Gnaws by Torito Brands LLC, Meatsnacks Group and Beyond Meat, Inc.
In April 2023, PepsiCo's has announced that its Doritos brand is moving into jerky with a new product launch as part of its partnership with Jack Link's. The offering includes two flavors, Jack Link's Doritos Spicy Sweet Chili and Flamin' Hot flavored Original beef jerky and meat sticks.
In January 2023, Næra® award winning, innovative dairy snacks were showcased and their newest line of sustainable fish jerky snacks were launched at the show. Næra® has developed the gold standard for cheese snacks with the highest protein content and the first popped crunchy skyr snack on the market. Fish Jerky Crunch is the first dried fish snack to contain real butter, cheese and sustainable seafood.
In March 2022, Beyond Meat, Inc., a plant-based meat company, and PepsiCo, Inc. announced the invention of the first plant-based jerky in their joint venture. This step aims to expand the product portfolio and increase its reach among consumers.