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市場調査レポート
商品コード
1339918
カラギナンガム市場の2030年までの予測:タイプ別、用途別、地域別の世界分析Carrageenan Gum Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Type (Lambda, Kappa and Lota), Application and By Geography |
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カスタマイズ可能
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カラギナンガム市場の2030年までの予測:タイプ別、用途別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年08月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、カラギナンガムの世界市場は2023年に9億3,600万米ドルを占め、2030年には15億4,290万米ドルに達すると予測され、予測期間中のCAGRは7.4%です。
カラギナンガムは優れた乳化剤であり、水と結合する能力によりスキンケア製品にクリーミーでベルベットのような質感を与えます。カラギナンガムは、その乳化作用と粘性特性により、シャンプー、歯磨き粉、ヘアトリートメント、ジェル、コンディショナーによく使用される成分です。このガムは、水性化合物と油性化合物が分離するのを効果的に防ぎ、スキンケア製品から肌が水分を吸収するのを助ける。
Coherent Market Insightsの分析によると、2016年11月、全米有機基準委員会は、有機食品に含まれる許容物質の国内リストからカラギナンを削除することを決議しました。FAOによると、EUは世界最大のカラギナン生産国で、総生産量の50%近くを蓄積しており、米国とアジア太平洋がこれに続いています。
ボディローション、クリームデオドラント、シェービングクリームなどのスキンケア製品の製造には、カラギナンガムが使用されます。また、テクスチャーや流動性を調整する特性があるため、歯磨き粉や芳香剤の製造にも利用されています。さらに、飲食品、菓子、ベーカリー製品など、さまざまな食品用途にも利用されています。その結果、予測期間を通じて、化粧品業界からの需要の増加が市場拡大の原動力になると予想されます。
カラギナンガムの安定化・増粘特性により、ドッグフードや動物飼料によく使用されます。カラギナンガムは非合成原料であるにもかかわらず、動物の健康への悪影響が指摘されており、顧客はペットフード・メーカーを非難しています。このガムの化学組成は、動物に全身性のアレルギー反応を引き起こし、その結果、胃腸の炎症、潰瘍、腸の病変、または腫瘍を引き起こします。その結果、市場の成長が鈍化する可能性があります。
カラギナンはゲル化剤や安定化剤として様々な食品に多用されています。ゼリー、パイのフィリング、チョコレート、肉類はすべて、脂肪の代用品としてカラギナンを使用しています。この市場の業績は、こうした特質から恩恵を受けています。したがって、これがこのセグメントの成長を牽引する要素となっています。
市場の拡大は、カラギナンの代替品が数多く入手可能であることが制約になると予想されます。カラギナンは、鼓腸、耐糖能異常、炎症など、多くの健康被害をもたらすことが知られています。こうした影響が市場の拡大を制限していると考えられています。最近、特定の政府機関がカラギナンを認可物質リストから外すことを選択しました。これは、人々がカラギナンを消費する量に影響を与える可能性があり、市場拡大の妨げになると予測されます。
最近発生したコロナウイルスは、カラギナン市場に甚大な影響を与えました。企業やその部門は新たな変化に対応し、COVID-19の大流行に対応した成長・開発戦略を構築するのに時間を要しており、多くの産業で新たな開発が推し進められています。この流行は、一時的・恒久的な閉鎖といった新たな課題を生み出しました。州間・州内取引の結果として課されるその他の制約が、オンライン・ビジネスの配送・物流モジュールをさらに阻害しています。
ラムダサービス分野は予測期間中最大となる見込み。海藻はラムダカラギナンとして知られる天然ガムの原料です。粘度が高いため、増粘剤として乳製品によく使用されます。特に乳化剤や増粘成分として、長い間飲食品に利用されてきました。アイスクリーム、ヨーグルト、ミルクセーキ、スープ、サラダドレッシング、ソースなど、様々な飲食品にラムダカラギナンガムが含まれています。
飲食品分野は予測期間中に最も高いCAGRが見込まれます。この市場は、乳化剤、タンパク質安定剤、増粘剤、粒子懸濁剤として加工食品におけるガムの使用量が増加した結果、成長すると予測されます。さらに、飲料、菓子、ベーカリー製品など幅広い食品に使用されています。したがって、この製品の市場は、様々な加工食品にガムがより多く使用される結果、成長すると予想されます。
北米は、加工食品分野からの需要の増加により、予測期間中最大の市場シェアを占めると予測されます。便利な食品を作るために、メーカーはますますカラギナンを使用するようになっています。カラギナンガム市場のプレーヤーは、食品産業に加えてパーソナル・ケア分野も成長するため、成長の可能性があります。医薬品業界やパーソナルケア業界からの需要の高まりにより、市場は拡大すると思われます。
アジア太平洋地域は、各国におけるカラギナンの豊富な生産量により、予測期間中最も高いCAGRを維持すると予測されます。同市場は、ゲル状薬剤の製造のために医薬品に広く使用された結果、成長しました。この地域の特徴は、人口の拡大、一人当たり所得の増加、ライフスタイルの変化、健康と衛生に対する消費者の意識の高まりです。この地域の市場は、化粧品業界や製薬業界からの需要の高まりによっても牽引されています。
According to Stratistics MRC, the Global Carrageenan Gum Market is accounted for $936.0 million in 2023 and is expected to reach $1,542.9 million by 2030 growing at a CAGR of 7.4% during the forecast period. Carrageenan gum is an excellent emulsifier that imparts a creamy, velvety texture to skincare products due to its ability to bind water. Due to its emulsifying and viscous properties, carrageenan gum is a commonly used ingredient in shampoos, toothpaste, hair treatments, gels, and conditioners. This gum effectively prevents water-based and oil-based compounds from separating, helping the skin absorb moisture from skincare products.
According to the Coherent Market Insights analysis, in November 2016, The National Organic Standard Boards voted to remove carrageenan from the national list of allowed substances in organic food. According to FAO, the EU is the largest producer of carrageenan throughout the globe accumulating nearly 50% of the total production followed by the U.S. and Asia-Pacific.
In the manufacturing of skincare goods like body lotions, cream deodorants, and shaving creams, carrageenan gum is used. Additionally, because it has good regulating texture and fluidity properties, it is also utilised in the production of toothpaste and air freshener products. Additionally, it is utilised in a variety of food applications, including beverages, confections, and bakery goods. As a result, throughout the course of the projected period, increasing demand from the cosmetics industry is anticipated to drive market expansion.
Carrageenan gum's stabilising and thickening properties make it a common ingredient in dog food and animal feed. Despite coming from a non-synthetic source as well, carrageenan gum has been linked to adverse health effects in animals, and customers have been blaming pet food manufacturers for this. This gum's chemical composition results in a systemic allergic response in animals that result in gastrointestinal inflammation, ulcers, intestinal lesions, or tumours. As a result, it may decline the market growth.
Carrageenan has been heavily used as a gelling and stabilising agent in various food products as a result of the increased demand among customers for convenience foods such ready-to-drink and ready-to-eat goods. Jelly, pie filling, chocolate, and meat are all made with carrageenan as a fat alternative. This market performance has benefited from these qualities. Thus, this is the element driving the segment's growth.
The market's expansion is anticipated to be constrained by the availability of a number of substitute products for carrageenan. Carrageenan is known to have a number of health consequences, including bloating, glucose intolerance, and inflammation. These effects are thought to limit the market's expansion. Recently, certain government organisations chose to take carrageenan off the list of approved substances. This might have an impact on how much carrageenan people consume, which is predicted to impede market expansion.
The recent outbreak of coronavirus had an immense impact on the carrageenan market. Companies and their units are taking time to react to the new change and build growth and development strategies in response to the COVID-19 pandemic, which has pushed for new developments across numerous industries. The epidemic has created additional challenges, like as temporary and permanent lockdowns. Other constraints imposed as a result of inter-state and intra-state transactions further impede the online business delivery and logistic module.
The lambda services segment is expected to be the largest during the forecast period. Seaweed is the source of the natural gum known as lambda carrageenan. Due to its high viscosity, it is frequently employed in dairy products as a thickening agent. It has long been utilised in food and beverage goods, most notably as an emulsifier and thickening ingredient. Various foods and beverages, such as ice cream, yoghurt, milkshakes, soup, salad dressings, and sauces, contain lambda carrageenan gum.
The food & beverage segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period. The market is projected to grow as a result of the increased usage of gum in processed foods as an emulsifier, protein stabiliser, thickening, and particle suspension. Additionally, it is used in a wide range of food products, such as drinks, confections, and bakery goods. The market for this product is therefore anticipated to grow as a result of greater use of gum in a variety of processed meals.
North America is projected to hold the largest market share during the forecast period, owing to the increasing demand from the processed food sectors. For the creation of convenience foods, manufacturers are increasingly using carrageenan. Players in the carrageenan gum market will have potential for growth as the personal care sector grows in addition to the food industry. The market will expand as a result of the escalating demand from the pharmaceutical and personal care industries.
Asia Pacific is projected to hold the highest CAGR over the forecast period, due to the abundant production of carrageenan in countries. The market has grown as a result of its widespread use in pharmaceuticals for the production of gel-based medications. The region is distinguished by an expanding population, rising per capita income, shifting lifestyles, and increased consumer awareness of health and hygiene. The market in the region is also being driven by the rising demand from the cosmetic and pharmaceutical industries.
Some of the key players in Carrageenan Gum market include: Ina Food Industry Co. Ltd., Aquarev Industries, Cargill, Incorporated, Ingredients Solutions, Inc., Kerry Group, Altrafine Gums, Ashland, FMC Corporation, E. I. du Pont de Nemours and Co., LEM Products, DuPont, Extractos Naturales Gelymar S. A., Tate & Lyle, Marcel Carrageenan Corporation, Prinova Group LLC, CP Kelco ApS, Ingredion Incorporated, W Hydrocolloids, Inc., TBK Manufacturing Corporation and Aquarev Industries.