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市場調査レポート
商品コード
1324313
フレッシュベリー市場の2030年までの予測:作物タイプ別、性質別、流通チャネル別、地域別の世界分析Fresh Berries Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Crop Type (Blackberry, Blueberry, Raspberry, Strawberry and Cranberry), Nature, Distribution Channel and By Geography |
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カスタマイズ可能
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フレッシュベリー市場の2030年までの予測:作物タイプ別、性質別、流通チャネル別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年08月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、世界のフレッシュベリー市場は2023年に241億米ドルを占め、予測期間中にCAGR 5.7%で成長し、2030年には356億米ドルに達すると予想されています。
ベリーは、果肉入りの食用小型果実です。鮮やかな色のベリーは、美味しかったり苦かったりします。食物繊維、抗酸化物質、ビタミンC、ビタミンK、マンガンはすべてベリーに豊富に含まれています。ベリーは一般的な食用果実の一種です。ベリーには様々なビタミン、ミネラル、フィトケミカル、カロテノイド、フラボノイド、抗酸化物質が含まれています。これらのベリーの成分は、抗炎症作用や抗酸化作用があるため、肌に有益であることが知られています。
国連食糧農業機関によると、ベリーの総生産量は、主要生産国全体で年々徐々に増加しています。中国園芸委員会によると、中国は世界最大のフレッシュベリー生産国です。2019年には330万トンのベリーを生産しました。
フレッシュベリーの成長を促進する主な要因は、消費者の健康意識の高まりです。フレッシュベリーの人気が高まっているのは、タンパク質、カリウム、マグネシウム、銅、マンガン、鉄、ビタミンB6など、さまざまな栄養素が含まれているためです。食物繊維を多く含むベリーもあり、消化を良くし、血糖値の調節を助けます。フレッシュベリーには健康上の利点が多いため、消費量が増えています。
天然製品のコストが高いため、製品の売上が減少し、市場拡大の妨げとなる可能性があります。有機栽培された果物のコストは慣行栽培されたものより高く、これが市場にとって大きな障害となっています。オーガニック製品は、生産量当たりの作業量が多いため、製造コストが高くなります。事業が多岐にわたるため、販売効率が低下します。オーガニック製品は比較的少量生産であるため、マーケティングや流通の効果が低く、コストが高いです。
各社は新品種のベリーの導入に力を入れています。トップマーケット企業は、新鮮なオーガニックベリーの栽培と提供に携わっています。増大する消費者の需要に応えるため、企業は高級品質のフレッシュベリーとブランド製品を導入しています。さらに、多くの消費者層に対応するため、生産能力の増強も試みられています。
フレッシュベリーの生産と品質は、気候変動によって深刻な影響を受ける可能性があります。農作物は、予測不可能な天候パターン、極端な高温、自然災害によって被害を受ける可能性があり、収量が減少し、価格が上昇します。フレッシュベリーの市場は、サルモネラ菌や大腸菌などの食中毒の影響を受けやすいです。こうした感染症発生は、深刻な健康問題、製品回収、顧客の信頼低下などを引き起こす可能性があります。
フレッシュベリーの世界的需要は、COVID-19の発生により直接的かつマイナスの影響を受けています。流通チェーンが寸断されると世界中でベリーの消費が減少する傾向があるため、付加価値活動に大きな影響が出ました。その影響は、消費者支出、労働力の利用可能性、物流、ベリーのような生鮮品企業の貿易の変化として現れると思われます。
予測期間中、従来型セグメントが最大のシェアを占めると予想されます。従来型製品は、有機素材から作られた製品よりも生産コストが低いです。事業が多岐にわたるため、販売効率が低下します。従来型商品はかなり大量に製造されるため、そのマーケティングと流通はより効果的でコストも低いです。さらに、従来型食品の供給は有機食品よりも豊富で、需要の高まりに対応しています。
イチゴは子供たちに最も人気のある果物の1つであるため、ジャムやタルトの生産者の多くが製品にイチゴを使用しています。イチゴは食物繊維、ビタミン、抗酸化物質を多く含むため、子供にとって健康的な果物の選択肢となります。イチゴは広く入手可能で消費されているため、現在市場シェアの大半を占めています。イチゴは、その独特の栄養価、香り、甘さ、ジューシーな食感から、食用として好まれています。イチゴには、ビタミンC、葉酸、ミネラル、抗酸化物質など、必須微量栄養素も豊富に含まれています。
予測期間を通じて、アジア太平洋地域が市場で最大のシェアを占めると予測されます。フレッシュベリーの消費はアジア太平洋で最も多く、世界消費の大部分を占める。この地域の気温を考慮し、種類を適切に選択し、技術に従えば、中央アジア諸国のブルーベリーの収量は増加すると思われ、この地域のブルーベリーの収穫は輸出にとって非常に有利な時期と重なります。
アジア太平洋地域は、予測期間中に有利な成長を遂げると推定されます。アジア太平洋は、世界中でベリーの大半が生産される地域です。この地域では、中国と日本がフレッシュベリーのトップ生産国です。さらに、国際市場でベリー類に対するかなりの需要があり、アジアは比較的安価な人件費で、ブルーベリーやその他のベリー類の栽培に多くの可能性を持っています。
According to Stratistics MRC, the Global Fresh Berries Market is accounted for $24.1 billion in 2023 and is expected to reach $35.6 billion by 2030 growing at a CAGR of 5.7% during the forecast period. A berry is a small, typically edible fruit with pulp. Brightly colored berries can be delicious or bitter. Fiber, antioxidants, vitamin C, vitamin K, and manganese are all abundant in berries. A berry is a common type of edible fruit. They naturally include a variety of vitamins, minerals, phytochemicals, carotenoids, flavonoids, and antioxidants. These berry components are known to be beneficial for the skin because of their anti-inflammatory and antioxidant qualities.
According to the Food and Agriculture Organization, the total production of berries has increased gradually over the years across major producing countries. As per the China Horticulture Board, China is the largest producer of fresh berries in the world. It produced 3.3 million metric ton of berries in 2019.
The main factor driving the growth of fresh berries is the rise in health consciousness among consumers. Fresh berries' growing popularity is due to the variety of nutrients they contain, including protein, potassium, magnesium, copper, manganese, iron, and vitamin B6. Some berries are high in fiber, which improves digestion and aids in blood sugar regulation. Fresh berries have a number of health advantages, so their consumption is rising, barberry treats diabetes and aids in liver cleansing. Blackberries work similarly to prevent inflammation, fight cancer, and enhance brain function.
The high cost of natural products causes a drop in product sales, which can impede the market's expansion. The cost of fruits grown organically is higher than those grown conventionally, which is a substantial impediment to the market. Organic products have higher manufacturing costs because they require more work per unit of output. The variety of businesses results in reduced sales efficiencies. Because organic products are produced in relatively small quantities, marketing and distribution are less effective and more expensive.
Companies are concentrating on introducing new varieties of berries. The top market companies are involved in growing and providing fresh organic berries. To meet growing consumer demand, businesses are introducing fresh berries of premium quality and branded products. Additionally, they are attempting to increase their production capacity in order to accommodate a sizable consumer base. For instance, Driscoll's announced that it would introduce its Limited Edition Sweetest Batch Blackberries in February 2020. With the addition of this new berry variety, the premium flavor selection for strawberries, raspberries, blueberries, and blackberries is complete.
The production and quality of fresh berries can be severely impacted by climate change. Crops can be harmed by unpredictable weather patterns, extremely high temperatures, and natural disasters, which will reduce yields and increase prices. Markets for fresh berries are susceptible to foodborne infections, including Salmonella and E. coli. These outbreaks may cause serious health issues, product recalls, and a decline in customer confidence.
Global demand for fresh berries has been directly and negatively impacted by the COVID-19 outbreak. The value-added activities were significantly impacted since a broken distribution chain tends to reduce berry consumption around the world. The repercussions will mostly manifest themselves as changes in consumer spending, labor availability, logistics, and trade for fresh product enterprises like berries.
Conventional segment is expected to dominate the largest share throughout the projection period. Conventional products have a lower production cost than those made from organic materials. The variety of businesses results in reduced sales efficiencies. Because conventional items are manufactured in substantially bigger quantities, their marketing and distribution are more effective and less expensive. Additionally, the supply of conventional food is more plentiful than that of organic food and meets the rising demand.
Because strawberries are one of the most popular fruits among children, many producers of jams and tarts use strawberries in their products. Strawberries are a healthy fruit option for kids since they are high in fiber, vitamins, and antioxidants. Strawberries presently hold the majority of the market share due to their widespread availability and consumption. The fruit is well-liked for ingestion because of its unique nutritional value, aroma, sweetness, and juicy texture. Strawberries also contain a wealth of essential micronutrients, including vitamin C, folates, minerals, and a number of antioxidants.
Asia Pacific is projected to hold the largest share of the market throughout the projected period. Fresh berry consumption is most prevalent in Asia-Pacific, accounting for a large portion of global consumption. Given the temperature of the region and provided that the types are properly chosen and the technology is followed, the yield of blueberries in Central Asian countries is likely to increase, the region's blueberry harvest coincides with a very advantageous time for exports.
Asia Pacific is estimated to witness lucrative growth over the projected period. Asia-Pacific constitutes where the majority of berries are produced worldwide. In this region, China and Japan are the top producers of fresh berries. Additionally, there is a considerable demand for berries on the international market, and Asia has comparatively inexpensive labor costs, and the area has a lot of potential for growing blueberries and other berries.
Some of the key players in Fresh Berries market include: Aberdare Fresh Berries, Ardo NV, Cascadian Farm, Connoisseurs, Coop Cooperative, Driscoll's, Inc., EDEKA Minden-Hannover Foundation & Co. KG, Extra Blues, Gourmet, Hortifrut S.A., Kirkland, Meridian Fine Foods, Naturipe Berry Growers, Inc., Neufeld Farms, Red Fruit & Co., Rostaa, SC Johnson, Soloberry, Taylor Farms Retail Group and Welch's Inc.
In August 2022, Urgent recall for popular Ardo Frozen Fruitberry Mix due to Hepatitis A. The Food Safety Authority has issued a warning to the public not to consume the fruit mix sold in supermarkets across Ireland.