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市場調査レポート
商品コード
1284184
鶏卵白タンパク質市場の2028年までの予測 - タイプ別、用途別、地域別の世界分析Hen Egg White Protein Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Type, Application and By Geography |
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カスタマイズ可能
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鶏卵白タンパク質市場の2028年までの予測 - タイプ別、用途別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年06月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、鶏卵白タンパク質の世界市場は、予測期間中に5.9%のCAGRで成長しています。
鶏卵白タンパク質は、通常の食事の一部だけでなく、個人間で世界の動向になっています。タンパク質は、筋肉を作り、運動後に素早く回復させるために適用されます。卵白タンパク質は、他の一般的なタンパク質と比較して、吸収率が低いです。吸収の遅いタンパク質は、タンパク質の同化作用を高める力を持っています。したがって、吸収の遅いタンパク質を運動やトレーニングの後に摂取するのが理想的とされています。このような有用な利点があるため、鶏卵白タンパク質の需要は、動物性タンパク質市場において著しい成長率で増加しています。
タンパク質の摂取は世界中で今もなお増加傾向にあり、毎日の食事以外にも含まれるようになってきています。筋肉量を増やしたり、運動から素早く回復するために、タンパク質は主食となっています。他の一般的なタンパク質と比較すると、卵白タンパク質は吸収が緩やかです。運動やトレーニング後に吸収の遅いタンパク質を摂取すると、タンパク質の合成がより促進されるため、推奨されています。このような実用的な利点があるため、卵白タンパク質の需要は非常に高まっています。さらに、多くの生産者が、旺盛な需要に応えるために、卵白タンパク質を配合したサプリメントを発売しています。
アルブミンタンパク質も卵白も、人によってはアレルギーを引き起こす可能性があります。卵白を摂取すると、じんましん、腫れ、吐き気、下痢、嘔吐、喘鳴、咳、くしゃみなどの症状を引き起こすアレルギー反応を起こすことがあります。また、まれに卵白を食べると、呼吸困難、血圧低下、喉や口の炎症、意識障害などの重篤な副作用が起こることがあります。
卵黄に含まれるコレステロールを気にする消費者の間ですでに好まれている卵白の成分が、血圧を下げるという別の利点があることを、科学者が新たに証明しました。それは、血圧を上昇させるACEの体内生産を強力に抑制、遮断する作用があることです。RVPSLには明らかな毒性はなく、低用量のカプトプリルに匹敵する量の血圧を下げる効果があることが、この物質を与えた結果明らかになりました。市場拡大の原動力となるのは、このようなメリットです。
卵白には「アビジン」というタンパク質が含まれていることがあります。このタンパク質がビオチンと結合することで、ビオチンの吸収が妨げられます。そのため、生の卵白を長期にわたってたくさん摂取すると、ビタミンB7が欠乏する恐れがあります。アビジンが卵に含まれる本来の役割については、細菌が増殖に必要とするであろうビタミンB7を結合することで、アビジンが細菌の増殖抑制剤として働くことが提唱されています。また、鶏の腸に存在するサルモネラ菌は、生の卵白を汚染して食中毒を引き起こすことがあります。
COVID-19の流行は、鶏卵白タンパク質市場を含む世界の食品産業に大きな影響を与えました。消費者の需要の変化、サプライチェーンの混乱、政府の規制など、さまざまな要因で市場は影響を受けています。国境閉鎖や渡航制限により労働力不足が生じ、鶏卵の生産・配送に影響を及ぼしていました。一方、業務用分野では、外食産業やレストランの閉鎖により、卵白たんぱく製品の需要は減少しました。また、政府による懇親会の制限や規制も、卵白たんぱく製品の需要に影響を及ぼしています。スポーツジムやフィットネスセンターの閉鎖に伴い、卵白タンパク質を含むタンパク質サプリメントの需要が、この期間に減少しました。
予測期間を通じて、オバルブミンセグメントが最大の市場シェアを占めると予想されます。卵白の主要タンパク質であるオバルブミンは、消化酵素に栄養を与え、結合させる。卵白では、タンパク質の約54%を占めています。オバルブミンは、免疫原として使用する合成ペプチドを結合するためのキャリアとして使用できるタンパク質です。オバルブミンは、抗体キャリアータンパク質としての可能性を秘めており、糖タンパク質の標準物質、電気泳動における分子量マーカー、免疫学研究において使用することができます。さらに、ゲルネットワークの形成、乳化の安定化、泡立ちの安定化が可能なため、重要な食品成分でもあります。このような幅広い利点が、この分野の成長を拡大しています。
予測期間中、ベーカリーおよび菓子類は大きな成長を記録すると予想されています。卵は、増粘、乳化、増量、安定化、独特の風味や色彩の付与などの機能を持つため、カスタード、ペストリークリーム、メレンゲ、ケーキの主要な材料となります。卵白はケーキに必要な成分で、膨張剤としてボリュームを出し、独特の泡立ちの良さがあります。さらに、大量の小麦粉や砂糖を支える安定した泡を作ることができるため、製パン産業で活用されています。
欧州では、鶏卵白タンパク質の機能的利点に対する消費者の認識が高まっているため、本市場は予測期間中、欧州地域が支配的となることが予想されます。市場の需要は、老人食や栄養食の分野でも牽引されています。ファーストフード店では、健康的な食生活を促進するために、卵白のみを使用した朝食用サンドイッチ、フラットブレッド、ブリトーなどを顧客に提供しており、英国では卵白の需要が高まっています。現在、卵白よりも卵黄の方がはるかに安価であることが指摘されています。さらに、欧州の一部の地域では、食肉加工業における卵白の使用は、タンパク質強化の傾向の結果であるというよりも、経済的な見識の問題です。
北米地域は、予測期間中に大きな成長を遂げると予想されます。この需要は、都市化、食生活の欧米化、アクティブなライフスタイルの重視、可処分所得の増加による北米の中間層の拡大などの要素によってもたらされると予想されます。米国保健福祉省(USDHHS)によると、米国では卵と卵タンパクは健康的なライフスタイルを送るために推奨される食品の一つです。さらに、国民の大多数がフィットネスや健康に関心を持つようになり、特に若年層の関心も大きく高まっています。
2023年3月、The EVERY Co.は、世界初の動物性不使用の卵白「EVERY EggWhite(TM)」の発売を発表しました。パン職人やシェフが必要とする卵白の味と調理機能を備えながら、鶏肉を1羽も使用しない画期的な素材です。EVERY EggWhite(TM)は、この業界のマイルストーンを祝うために、卵白の味と機能の聖杯であるマカロンとのコラボレーションを選択しました。EVERY(TM)は、西海岸に欠かせないフランスのマカロンを製造するシャンタル・ギヨン(R)と提携し、EVERY EggWhite(TM)を使用した史上初の動物性不使用のマカロンを販売しました。
2022年7月、カリフォルニア大学デービス校の調査員が、鶏卵からSARS-CoV-2のスパイクタンパク質に対する抗体を作ることに成功しました。卵から採取された抗体は、COVID-19の治療や、病気にさらされた人の予防に使われるかもしれません。この研究は、7月9日付のVirus誌に掲載されました。
According to Stratistics MRC, the Global Hen Egg White Protein Market is growing at a CAGR of 5.9% during the forecast period. Hen egg white protein has become a global trend among individuals, flattering more than just a part of regular meals. Proteins are applicable to build muscles and to get quick recovery after exercise. Egg white protein has a lesser absorption rate as compared to other popular proteins. Slow-absorbed protein has the power of better protein anabolism. Thus, consuming a slow-absorbing protein is considered ideal after exercise or training. With such useful benefits, the Hen egg white protein demand is increasing with a significant growth rate in the animal protein market.
Consuming protein is still on the rise around the world and is now included in more than just daily meals. To gain muscle mass or recover quickly from exercise, protein has become a staple. In comparison to other common proteins, egg white protein absorbs more slowly. It is recommended to consume a slow-absorbing protein after exercise or training because it promotes better protein synthesis. With such practical advantages, the demand for egg white protein is rising significantly. Additionally, many producers are releasing supplements with egg white protein in order to meet the booming demand.
Both albumin proteins and egg whites can cause allergies in some people. Egg white consumption may cause allergic reactions that result in symptoms like hives, swelling, nausea, diarrhea, vomiting, wheezing, coughing, and sneezing. Rarely, eating egg whites can also cause serious side effects like trouble breathing, a drop in blood pressure, throat or mouth inflammation, and unconsciousness.
Scientists have discovered new proof that an element of egg whites, which is already well-liked among consumers concerned about the cholesterol in the yolk, has another advantageous effect on lowering blood pressure. It has a potent inhibitory or blocking effect on the body's production of ACE, which raises blood pressure. Positive results from feeding the substance revealed that RVPSL had no obvious toxic effects and reduced blood pressure in amounts comparable to low doses of captopril. As a result, market expansion is fueled by these advantages
An "Avidin" protein can be found in egg whites. The absorption of biotin is prevented by this protein's capacity to bind it. So, consuming a lot of raw egg whites over time could result in a vitamin B7 deficiency. Regarding Avidin's natural role in eggs, it has been proposed that by binding vitamin B7, which bacteria might require for growth, Avidin acts as a bacterial growth inhibitor. Additionally, the bacteria Salmonella, which is present in chicken intestines, can also contaminate raw egg whites and cause food poisoning.
The COVID-19 pandemic has had a significant impact on the global food industry, including the hen egg white protein market. The market has been impacted by a number of factors, including changes in consumer demand, supply chain disruptions, and governmental regulations. A lack of labor had been caused by border closures and travel restrictions, which had an impact on the production and delivery of eggs. The commercial sector's demand for egg white protein products has, however, decreased as a result of the closure of foodservice establishments and restaurants. The demand for egg white protein products has also been impacted by governmental restrictions on social gatherings and regulations. With the closure of gyms and fitness centers, the demand for protein supplements, including egg white protein, has decreased during this period.
The ovalbumin segment is expected to hold the largest market share throughout the forecast period. Ovalbumin, the main protein in egg whites, nourishes and binds digestive enzymes. In egg albumen, it accounts for about 54% of the protein. Ovalbumin is a protein that can be used as a carrier to bind synthetic peptides for use as immunogens. Ovalbumin has the potential to be an antibody carrier protein and can be used as a standard for glycoproteins, a molecular weight marker in electrophoresis, and in immunology studies. Additionally, it is also a crucial food ingredient because it can create gel networks, stabilize emulsions, and foam. Such wide benefits are expanding the segment's growth.
During the forecast period, the bakery and confectionery segment is expected to register significant growth. Eggs are a key ingredient in custards, pastry creams, meringues, and cakes because they thicken, emulsify, increase volume, stabilize, and add distinctive flavors and colors. Egg whites are necessary for cakes, where they act as a leavening agent to develop volume and have distinctive whipping abilities. Additionally, they are utilized in the baking industry due to their distinctive ability to form a good, stable foam that can support large amounts of flour or sugar.
Due to the increased consumer awareness of the functional advantages of hen egg white protein in Europe, this market is anticipated to be dominated by the European region in the projected timeframe. Market demand is also being driven by the geriatric and nutritional food sectors. As fast food restaurants offer breakfast sandwiches, flatbreads, and burritos to customers that are made exclusively of albumen in an effort to promote healthy eating, demand for egg whites is increasing in the United Kingdom. It has been noted that egg yolks are currently much cheaper than egg whites. Additionally, the use of egg white in the meat processing industry in some regions of Europe is more a matter of economic insight than it is a result of the trend toward protein enrichment.
The North American region is anticipated to experience significant growth during the forecast period. The demand is anticipated to be driven by elements like urbanization, the westernization of diets, a growing emphasis on leading active lifestyles, and the expansion of the middle class in North America with rising disposable incomes. According to the USDHHS (United States Department of Health and Human Services), eggs and egg protein are among the recommended foods for a healthy lifestyle in the United States. Moreover, the majority of the population's concerns about fitness and health, particularly those of young adults, have also greatly increased.
Some of the key players profiled in the Hen Egg White Protein Market include Bouwhuis-Enthoven, Calzyme, Chr. Hansen Holding AS, HiMedia Laboratories, Kewpie Corporation, Koninklijke DSM NV, Lee BioSolutions, Merck KGaA, Novozymes and Rembrandt Enterprises.
In March 2023, The EVERY Co. announced the launch of the world's first animal-free egg white, EVERY EggWhite™. The revolutionary ingredient offers the taste and culinary functionality of egg whites needed by bakers and chefs, but is made without a single chicken. To celebrate the industry milestone, EVERY™ chose to work with the 'holy grail' of egg white taste and functionality the iconic macaron. EVERY™ partnered with Chantal Guillon® maker of the must-have French macaron of the West Coast to sell the first-ever animal-free macaron made with EVERY EggWhite™.
In July 2022, Researchers at the University of California, Davis, have been able to produce antibodies to the SARS-CoV-2 spike protein in hen eggs. Antibodies harvested from eggs might be used to treat COVID-19 or as a preventative measure for people exposed to the disease. The work was published July 9 in the journal Viruses.