![]() |
市場調査レポート
商品コード
1284057
再生農業市場の2028年までの予測- 実践、用途、地域別、世界分析Regenerative Agriculture Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Practice, Application, and By Geography |
||||||
カスタマイズ可能
|
再生農業市場の2028年までの予測- 実践、用途、地域別、世界分析 |
出版日: 2023年06月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
|
Stratistics MRCによると、世界の再生農業市場は、2022年に87億米ドルを占め、2028年には211億米ドルに達すると予測され、予測期間中に16.0%のCAGRで成長すると予想されています。
再生農業は、使用する資源を減少させたり破壊したりするのではなく、強化する農業システムです。農業生態系を全体的に見ることに重点が置かれ、多くの調査手法が用いられます。また、再生農法では、季節の変わり目に被覆作物を植え、輪作を行い、堆肥や家畜の糞尿を撒くことで土壌の肥沃度を高め、土壌のマイクロバイオームに必要な栄養素を補給します。しかし、慣行農法で使用される合成肥料は、このような土壌微生物群の構造と機能を破壊しています。
ロデール研究所によると、再生農法を提唱する組織は増えており、農業生態系を全体的に見ることに重点を置き、さまざまな手法を採用しています。
農業活動における二酸化炭素排出量を削減すると同時に、増大する食糧需要を満たすために農業生産性を高めるため、世界各国の政府は持続可能な農業の実践を推進しています。持続可能な農業とは、バイオマスのマルチングを中心とした農場でのバイオマス循環、牛糞尿製剤の農場での使用、定期的な土壌の通気、合成化学物質の投入を避けることなどが主な内容です。米国で行われている再生農法の多くは、環境品質インセンティブプログラムなどの米国農務省の保全プログラムによって支援されています。2023年の農業法案は、より弾力的で公正、かつ再生可能な食料・農業システムへの移行を早めると予想され、市場の成長を促進します。
農家や牧場主は、リスクが高く、利益率が低く、常に変化するビジネス環境の中で複雑なビジネスを営んでおり、非常に多忙な日々を送っています。このような現実の中で、新しい経営手法を学び、試していくことは、厳しくも時間のかかるプロセスです。さらに、市場が予測不可能であるため、革新や逸脱の余地はほとんどないです。農家は、土地勘、集団の知恵、経験に基づいて会社を経営しています。地域的な調査の不足は、他の制約と相まって、再生可能な実践を支援するための普及活動を阻害する可能性があります。その結果、市場の拡大が阻害され、市場の成長が妨げられます。
種子のコーティングとして使用することで、炭素隔離を促進することができる細菌を含む生物の使用に関する研究が増加しています。微生物による炭素隔離は、大気中の二酸化炭素濃度の上昇による気候変動と、世界の土壌の肥沃度や回復力の低下を解決する、21世紀で最も重要な科学的取り組みの一つであると、土壌炭素株式会社は述べています。その他の炭素貯留技術と比較すると、微生物活動は圧倒的に効果的な炭素貯留の方法です。また、炭素貯留に必要な道具やスペース、エネルギーも不要であるため、市場成長の機会を幅広く提供することができます。
上流の需要は不安定であり、消費者は環境に配慮した製品に高いお金を払うことに消極的です。大規模農業を取り巻く構造アーキテクチャは、コモディティシステムや大規模な単一栽培を好む傾向があり、大半の地域でこの国の最も深刻な問題であると言われています。適切な地方や地域のインフラがないため、生産者は、製造から加工、包装、市場開拓、販売、流通まで、製品を市場に送り出すために多くのリンクやサプライチェーン全体を引き受けることを余儀なくされています。多くの農家は、収入源を最大化し、環境目標を達成する一方で、複数の品目を市場に送り出そうとしており、管理しなければならない製造協力者の複雑さと数が増加しています。
コロナウイルスのパンデミック(COVID-19)の発生と蔓延は、世界中のあらゆる産業に不均衡をもたらし、世界経済に甚大な混乱をもたらしています。社会的隔離、検疫措置、厳しい渡航制限により、あらゆる産業分野で労働力の大幅な減少や雇用の喪失が発生しました。農業と食品は、完全に露呈した産業のうちの2つでした。政府による州全体の封鎖措置により、世界的に産業が停止し、農家から消費者に至るサプライチェーン全体に影響が及びました。
アグロフォレストリー分野は、弾力性があり持続可能な農業の実践により、気候危機の解決に貢献する可能性があるため、有利な成長を遂げると推定されます。この新しい農業システムは、成長する人々の食糧安全保障を改善すると同時に、環境を修復し、気候変動を最小限に抑え、生物多様性を保全し、商業的に実行可能な生産を可能にします。また、低コストで自然を利用した農法であるため、地球上のあらゆる場所で応用することができます。また、アグロフォレストリーの景観は、種が生息地を横断するための多数の通路を提供し、餌付けや繁殖に不可欠であるため、市場を牽引しています。
不耕起栽培、カバークロップの植栽、緩衝帯の植栽など、さまざまな再生農業が生物多様性の向上に寄与しているため、生物多様性分野は予測期間中に最も高いCAGRを記録すると予測されています。生物多様性のその他の利点としては、安全で清潔な水の供給、土壌保護、栄養回復、飼料や肥料の供給、木材製品の入手、野生動物の種類の増加、将来の資源とその保護、適切な気候条件の維持のための支援などが挙げられます。
北米は、持続可能な農業に対する企業の支援の高まりと、主要な市場プレイヤーの存在により、予測期間中最も高いシェアを占めると予測されます。例えば、多様な乳製品や植物由来の製品を扱う飲食品企業である北米ダノンは、現在米国で最も大規模な再生農業酪農プログラムを拡張する予定です。
アジア太平洋地域は、予測期間中に最も高いCAGRを示すと予測されています。これは、広大な農地と人口の存在により、アジア太平洋地域は予測期間中に急速に拡大すると予想されるためです。さらに、革新的な農業技術を促進するための政府の取り組みが活発化しており、土壌改良に関する意識の高まりと相まって、今後数年間は市場成長のための有利な機会を生み出すと予想されます。
2023年3月、CargillとCUBIQ FOODSは、植物性食品の顧客イノベーションを加速するための新規脂肪技術で協力します。
2023年1月、BASFとカーギルは、米国の動物性タンパク質生産者に高性能な酵素ソリューションを提供するため、提携をさらに拡大します。両社は、革新的な酵素ベースのソリューションを市場に投入し、動物性飼料顧客のために独自の価値を生み出すことを約束します。
2023年1月、カーギルはオーエンズボロ・グレイン・カンパニーの買収を完了しました。オーエンズボロ・グレイン・カンパニーの追加により、食品、飼料、再生燃料市場によって高まる油糧種子需要を支えるため、カーギルの北米油脂ネットワーク全体の生産能力を増強する取り組みを強化します。
According to Stratistics MRC, the Global Regenerative Agriculture Market is accounted for $8.7 billion in 2022 and is expected to reach $21.1 billion by 2028 growing at a CAGR of 16.0% during the forecast period. Regenerative agriculture is an agricultural system that enhances the resources it uses rather than diminishing or destroying them. A lot of focus is focused on looking at the agro-ecosystem holistically, and a number of methodologies are used. Regenerative methods also boost soil fertility by planting cover crops between seasons, using crop rotations, and spreading composting and manure from animals, all of which replenish the soil's microbiome with essential nutrients. Synthetic fertilisers employed in conventional farming have disrupted the structure and function of these soil microbial communities.
According to the Rodale Institute, one of the growing numbers of organizations advocating regenerative agriculture approach as a great deal of emphasis is placed on looking holistically at the agro-ecosystem, with a variety of techniques being employed.
To reduce the carbon footprint of agricultural activities while increasing agricultural productivity to meet the growing need for food, governments around the world are promoting sustainable agriculture practises. It is primarily based on biomass recycling on the farm, with an emphasis on biomass mulching, the use of cow dung-urine formulations on the farm, periodic soil aeration, and the avoidance of any synthetic chemical inputs. Many of the regenerative farming methods used in the United States are supported by USDA conservation programmes such as the Environmental Quality Incentives Programme. The 2023 farm bill is expected to hasten the transition to a more resilient, just, and regenerative food and agriculture system thus encouraging the growth of the market.
Farmers and ranchers run complex businesses in a risky, low-margin, and constantly changing business environment, which keeps them very busy. Learning about and trying with new management tactics is a rigorous and time-consuming process as a result of this reality. Furthermore, due to the market's unpredictability, there is little room for innovation or deviation. Farmers manage their companies based on their knowledge of the land, collective wisdom, and experience. A lack of regional research, combined with other constraints, may stymie extension expansion in support of regenerative practises. As a result, market expansion is stifled which hindered the growth of the market.
There is an increasing amount of study being conducted on the usage of biological containing bacteria, which, when employed as a seed coating, can aid to boost carbon sequestration. Microbial carbon sequestration, for example, is one of the most important scientific endeavours of the twenty-first century, according to soil carbon co. It provides a straightforward solution to two of our most pressing issues climate change caused by growing CO2 levels in the atmosphere, as well as deteriorating soil fertility and resilience globally. When compared to other carbon sequestration techniques, microbial activities are by far the most effective method of capturing carbon. There are no additional tools, space, or energy required for the sequestration process thus creating wide range of opportunities for the growth of the market.
Upstream demand is volatile, and consumers are reticent to pay more for items created with environmentally friendly practises. The structural architecture that surrounds large-scale agriculture and tends to favour commodity systems and large-scale monoculture is claimed to be the country's most serious single problem in the majority of areas. Without the appropriate local and regional infrastructure, producers are forced to take on many links or whole supply chains to get their products to market, from manufacturing to processing and packaging to market development, sales, and distribution. Many farmers are attempting to maximise revenue streams and or accomplish environmental goals while also bringing several items to market, increasing the complexity and number of manufacturing collaborators they must manage.
The development and spread of the coronavirus pandemic (COVID-19) has caused an imbalance in all industries throughout the world, causing tremendous disruption to the global economy. Social segregation, quarantine measures, and tight travel restrictions have resulted in a significant decline in the workforce and employment losses across all industrial sectors. Agriculture and food were two of the industries that were entirely exposed. The government's imposition of a statewide lockdown resulted in the global suspension of industry, affecting the whole supply chain from farmer to consumer.
The agroforestry segment is estimated to have a lucrative growth, due to its resilient and sustainable agriculture practise has the potential to aid in the resolution of the climate crisis. This novel farming system improves food security for growing people while also restoring the environment, minimising climate change, preserving biodiversity, and enabling commercially viable output. It is a low-cost, nature-based practise that may be applied everywhere on the planet. Agroforestry landscapes also provide numerous corridors for species to traverse across habitats, which is essential for feeding and breeding thereby driving the market.
The biodiversity segment is anticipated to witness the highest CAGR growth during the forecast period, due to various regenerative agricultural practises, such as no-tillage, cover crop planting, and buffer strip planting, among others, contribute to increased biodiversity. Other benefits of biodiversity include a safe and clean water supply, soil protection, nutrient recovery, feed and fertiliser provision, the availability of wood products, a greater variety of wildlife, future resources and their protection, and assistance in maintaining appropriate climatic conditions.
North America is projected to hold the highest market share during the forecast period owing to growing corporate support for sustainable agriculture, as well as the existence of key market players, are projected to drive market expansion over the forecast period. For example, Danone North America, a food and beverage corporation with a diverse variety of dairy and plant-based products will extend its regenerative farming programme, which is currently the most extensive regenerative farming dairy programme in the United States.
Asia Pacific is projected to have the highest CAGR over the forecast period, owing to Due to the existence of huge agricultural area and a big population, Asia Pacific is expected to expand at a rapid rate over the projected period. Furthermore, rising government initiatives to promote innovative agricultural techniques, combined with increased awareness about soil improvement, are expected to create lucrative opportunities for market growth in the coming years.
Some of the key players profiled in the Regenerative Agriculture Market include Cargill Incorporated, Unilever PLC, Grounded, Soil Capital Belgium SPRL, Nestle SA, Danone SA, Indigo Ag, Inc, Serenity Kids, Bluebird Grain Farms, CIBO Technologies, Continuum Ag, New Life Tree Syrups, RegenAG, Alter Eco Americas Inc, White Oak Pastures and EcoFarm
In March 2023, Cargill, CUBIQ FOODS collaborate on novel fat technology to accelerate customer innovation of plant-based Foods with this strategic partnership, Cargill will now have access to CUBIQ's innovative technologies to help customers develop plant-based alternative foods with benefits that surpass typical products made with animal fats or tropical oils.
In Jan 2023, BASF and Cargill further expand their partnership to offer high-performance enzyme solutions to animal protein producers in the United States, Together, the two companies are committed to bringing innovative enzyme-based solutions to the market, generating distinctive value for animal feed customers.
In Jan 2023, Cargill completes acquisition of Owensboro Grain Company; the addition of Owensboro Grain Company will enhance Cargill's efforts to increase capacity across its North American oilseeds network to support growing demand for oilseeds driven by food, feed and renewable fuel markets.