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市場調査レポート
商品コード
1378037
草本豆類の世界市場-2023年から2028年までの予測Global Herbaceous Legumes Market - Forecasts from 2023 to 2028 |
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カスタマイズ可能
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草本豆類の世界市場-2023年から2028年までの予測 |
出版日: 2023年09月28日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 142 Pages
納期: 即日から翌営業日
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草本マメ科植物はマメ科植物の一種で、動物(反芻動物)のタンパク質と繊維の供給源となる可能性が見出されています。豆類には、ルーミナルの微生物が発育するのに必要なミネラル、ビタミン、粗タンパク質が豊富に含まれています。草本マメ科植物は、穀物輪作や穀物中の中継作物として栽培することができます。草本マメ科植物は、根粒のバクテリアによる「固定」によって大気中の窒素を得ることができます。草本マメ科作物を栽培する最善の方法は、種子から栽培することです。作付体系では、草本マメ科作物の使用は畜産、特に販売用に飼育される家畜の体重増加を促進することを目的としています。
粗悪な食生活がもたらす慢性疾患の蔓延、消費の拡大、広範な近代化が、草本豆類市場の一貫した拡大を維持する主な要因です。草本豆類は人間と反芻動物に高粗タンパク質と高繊維質を豊富に供給し、ルーミナル微生物の濃度を高めています。その結果、草本豆類を食べることへの消費者の関心が高まり、草本豆類市場の拡大に拍車をかけています。
東ヌサ・トゥンガラ(ENT)における牛の生産は、特に乾季の後半に、高品質の飼料の供給が不安定になることに制約されています。現地で入手可能な飼料を使用している家畜の体重増加率が低いのは、主に乾季の飼料中の窒素(N)レベルが低いためです。こうした要因が草本マメ科植物市場の成長に影響を与えています。
草本マメ科植物は穀物との輪作、または穀物作物の中の中継作物として栽培することができます。穀物の収穫後、マメ科植物は土壌水分を保持したまま乾季の初めまで生育を続けることができる(連作した場合)。新鮮な飼料や冷凍飼料は、乾期を通じていつでも牛に与えることができます。マメ科の飼料は乾草として保管するのが現実的です。導入されたマメ科植物はうまく結節し、地元の土壌微生物と窒素を固定するようで、草本マメ科植物市場の成長に大きな影響を与えます。
草本マメ科植物は、家畜の生産に積極的に関与し、高品質な家畜飼料の希少な供給を受けられる農家によって栽培される可能性が高く、これが草本マメ科植物市場成長の主要な促進要因となっています。農家は草本マメ科植物を播種するために十分な種子を手元に用意しておかなければならないです。マメ科植物を迅速に導入するためには、農家と改良普及担当者がマメ科植物の利点と適切な栽培方法について教育を受ける必要があります。
技術の効果的な実施には、マメ科植物の生産プロセスを通じて農家を継続的に支援することが不可欠です。マメ科植物と、それが草本マメ科植物市場で提供する利点について、農場での実証試験を行うことで、導入が早まるでしょう。
テキサス州ナコドチェスのUSDA-Natural Resources Conservation Service, East Texas Plant Materials Centreは、テキサス州とルイジアナ州の西海岸平原地域の保全植栽用に、クロケット胚芽の草本ミモザをリリースしました。また、ルイジアナ州ボージャーパリッシュにあるルイジアナ州立大学アグリセンター・レッドリバー研究ステーションでは、クロケット原種を暖地の輸入牧草(バヒアグラスとバミューダグラス)に播種し、牧草マメ科植物としての可能性を評価しました。その結果、Crockett Germplasmは牛にとって嗜好性が高く、指示放牧に耐え、バヒアグラスやバーミューダグラスと相性が良く、長期的な飼料管理システムに適したマメ科植物であることがわかり、草本マメ科植物の市場シェアを押し上げています。
アジア太平洋地域は人口が急速に拡大しており、食品や関連商品におけるマメ科植物の需要と消費が旺盛であることから、草本マメ科植物市場を独占すると予想されます。アジア太平洋地域では近年、草本マメ科植物の生産が急増しており、予測期間中も続くと予想されます。さらに、北米では高タンパク質と高繊維質の食品に対する需要が高まっているため、予測期間中に有利な成長が見込まれます。
Herbaceous legumes are a kind of legume that has been found as a possible source of protein and fibre for animals, namely ruminants. They are rich in the minerals, vitamins, and crude protein that ruminal microorganisms require to develop. Herbaceous legumes can be cultivated in a cereal crop rotation or as a relay crop inside cereal crops. Herbaceous legumes can get atmospheric N2 through the "fixation" of bacteria in root nodules. The succeeding cereal crops and the legumes may access the "fixed" N. The best way to grow herbaceous legumes is from seed. In cropping systems, the use of herbaceous legumes aims to boost animal production, notably live weight gain in animals being raised for sale.
The prevalence of chronic ailments brought on by poor dietary practices, greater consumption, and broad modernity are the main drivers maintaining the herbaceous legumes market's consistent expansion. Herbaceous legumes have produced a rich supply of high crude protein and fibres for people and ruminants, which has increased the concentration of ruminal microorganisms. Consumer interest in eating herbaceous legumes is increasing as a consequence, which is fueling the herbaceous legumes market's expansion.
Cattle production in East Nusa Tenggara (ENT) is constrained by an erratic supply of high-quality forage, especially late in the dry season. Animals on locally available feeds frequently have low rates of live-weight gain, primarily because of low nitrogen (N) levels within feeds during the dry season, supplementing with forage from tree legumes such as Leucaena leucocephala and Sesbania grandiflora which improves animal performance. These factors are impacting the herbaceous legumes market growth.
Herbaceous legumes can be cultivated in rotation with cereals or as a relay crop inside cereal crops. After the harvest of the grain crop, the legumes can continue to grow into the early dry season on conserved soil moisture (when cultivated in tandem). Fresh or frozen fodder can be provided to cattle at any time throughout the dry season. It is practical to store the legume fodder as hay. Introduced legumes seem to nodulate successfully and fix nitrogen with local soil microorganisms, and highly impacts the herbaceous legumes market growth.
Herbaceous legumes are more likely to be grown by farmers who are actively involved in the production of animals and have access to a scarce supply of high-quality animal feed, which is the key driver for herbaceous legumes market growth. Farmers must have enough seed on hand to sow herbaceous legumes. For legumes to be quickly adopted, farmers and extension personnel must be educated on their advantages and proper cultivation.
It is essential for the effective implementation of the technology to provide farmers with ongoing support throughout the process of producing legumes. Adoption will be sped up by on-farm demonstrations of legumes and the advantages they offer in the herbaceous legumes market.
The USDA-Natural Resources Conservation Service, East Texas Plant Materials Centre, Nacogdoches, Texas, released Crockett Germplasm herbaceous mimosa for conservation plantings in the Western Coastal Plain region of Texas and Louisiana. At the Louisiana State University, AgCenter Red River Research Station in Bossier Parish, Louisiana, Crockett Germplasm was also interseeded into warm season, imported grasses (bahiagrass and Bermudagrass) to assess its potential as a pasture legume. The findings show that Crockett Germplasm is palatable to cattle, withstands directed grazing, is compatible with bahiagrass and bermudagrass, and offers a legume choice for long-term fodder management systems boosting herbaceous legumes market share.
Asia-Pacific is anticipated to hold a monopoly on the herbaceous legumes market, due to the region's rapidly expanding population and strong demand for and consumption of legumes in food and associated goods. Asia-Pacific has seen a huge surge in the production of herbaceous legumes in recent years and is anticipated to continue through the projected period. Furthermore, North America is predicted to see lucrative growth of in the forecast period, due to the rising demand for foods high in protein and fibre in the area.