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市場調査レポート
商品コード
1792721
生クリーム市場:世界の産業動向、市場シェア・規模・成長・機会・予測(2025~2033年)Fresh Cream Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2025-2033 |
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カスタマイズ可能
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生クリーム市場:世界の産業動向、市場シェア・規模・成長・機会・予測(2025~2033年) |
出版日: 2025年08月01日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 148 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の生クリームの市場規模は2024年に960万トンに達しました。IMARC Groupは、2025年から2033年にかけての成長率(CAGR)は3.23%で、2033年には1,290万トンに達すると予測しています。
生クリームは、牛乳を高温で煮沸・殺菌して作られる乳製品です。象牙色で、ベルベットのような舌触り、甘美な味わいで、牛乳よりも濃厚です。風味を高め、とろみをつけるために、食品の重要な成分として使用されます。カルシウム、リン、ビタミンB2の優れた供給源であり、赤血球(RBC)の開発を促進し、免疫システムを高め、全身の健康を維持します。そのほか、骨や歯を丈夫にし、脳の働きを高め、エネルギーを供給します。その結果、生クリームはカフェ、ホテル、レストラン、ベーカリーなど、家庭用および業務用として幅広く使用されています。
食品・飲料(F&B)業界の大幅な成長は、市場にプラスの影響を与える重要な要因の1つです。これは、アイスクリーム、シェイク、ソース、パスタ、カスタード、サンドイッチなどの調理に生クリームが幅広く利用されていることにも起因しています。加えて、世界人口の増加が乳製品や焼き食品の需要を牽引しており、これが市場の前向きな見通しを生み出しています。これとは別に、ペースの速いライフスタイルや個人の食生活パターンの変化が、ファーストフードや生クリームを使った調理済み(RTE)製品の需要を刺激しています。さらに、特にミレニアル世代の間でアルコール飲料の消費が増加していることも、市場の成長に寄与しています。これに加え、フード・ブログの新たな動向や、パーソナル・ケア製品を処方する化粧品業界における生クリームの使用増加も、メーカーに有利な成長機会を提供しています。さらに、個人間の健康意識の高まりが、低脂肪やビーガンの生クリームを導入する市場プレイヤーを後押ししています。このほか、スーパーマーケット、ハイパーマーケット、コンビニエンスストア、百貨店など、組織化された流通チャネルの拡大が市場を牽引しています。無料宅配、お得な割引、オンライン決済を提供するeコマースの普及も市場の成長を後押ししています。さらに、消費者ベースと市場リーチを拡大するためのプロモーション活動への主要市場プレイヤーの投資の増加が、市場成長を促進しています。
The global fresh cream market size reached 9.6 Million Metric Tons in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 12.9 Million Metric Tons by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.23% during 2025-2033.
Fresh cream is a dairy product prepared by boiling and sterilizing milk at a high temperature. It is ivory in color, velvety in texture, luscious in taste, and richer than milk. It is used as a key ingredient in food products to enhance flavor and provide a thicker consistency. It is an excellent source of calcium, phosphorus and vitamin B2 that promotes the development of red blood cells (RBC), boosts the immune system, and maintains overall health. Besides this, it helps strengthen bones and teeth, improves brain functioning, and provides energy. As a result, fresh cream is extensively used in domestic and commercial applications across cafes, hotels, restaurants, and bakeries.
A significant rise in the food and beverage (F&B) industry represents one of the key factors positively influencing the market. It can also be attributed to the extensive applications of fresh cream in preparing ice cream, shakes, sauces, pasta, custards, and sandwiches. In addition, the growing global population is driving the demand for dairy and baked food products, which, in turn, is creating a positive outlook for the market. Apart from this, fast-paced lifestyles and changing dietary patterns of individuals are catalyzing the demand for fast food and ready-to-eat (RTE) products prepared with fresh cream. Additionally, the increasing consumption of alcoholic beverages, especially among the millennial population, is contributing to market growth. Along with this, the emerging trend of food vlogging and the rising use of fresh cream in the cosmetic industry to formulate personal care products are offering lucrative growth opportunities to manufacturers. Furthermore, the rising health awareness among individuals is propelling market players to introduce low-fat and vegan fresh creams. Besides this, the expansion of organized distribution channels, including supermarkets, hypermarkets, convenience stores, and departmental stores, is driving the market. The proliferation of the e-commerce industry that offers free doorstep delivery, exciting deals and discounts, and online payment methods is also augmenting the market growth. Moreover, increasing investments by the key market players in promotional activities to expand their consumer base and market reach are propelling the market growth.