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市場調査レポート
商品コード
1468386
メープルウォーター市場レポート:製品タイプ、包装タイプ、販売チャネル、地域別、2024~2032年Maple Water Market Report by Product (Flavored, Unflavored), Packaging Type (Tetra-Packs, Bottles, Pouches, Cans), Sales Channel (Direct Sales, Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Online Stores, and Others), and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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メープルウォーター市場レポート:製品タイプ、包装タイプ、販売チャネル、地域別、2024~2032年 |
出版日: 2024年04月08日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 147 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のメープルウォーター市場規模は2023年に4億2,160万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに22億7,690万米ドルに達し、2024~2032年の間に20%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
メープルウォーターは、カエデの木から抽出・採取される透明な液体(樹液)を指します。植物化学物質や、カルシウム、マンガン、カリウム、マグネシウム、鉄、チアミン、リボフラビン、リンなどの必須栄養素が豊富に含まれています。メープルウォーターは低糖質で、電解質と抗酸化物質を多く含み、水分補給、免疫力の向上、変性疾患の予防、消化の改善に役立ちます。メープルウォーターは通常パッケージボトル入りで販売されており、アルコール飲料やノンアルコール飲料、スープ、シャーベット、アイスクリーム、マリネなどに使用できるフレーバー付きとフレーバーなしのバリエーションがあります。
飲食品業界の著しい成長は、市場に明るい展望をもたらす主要因の一つです。さらに、大衆の健康意識の高まりがメープルウォーター市場の成長を後押ししています。ライフスタイルや食生活の変化に伴い、炭酸飲料やジュース、スパークリングドリンクの代わりにオーガニック飲料や植物性飲料を好む傾向が強まっています。これに伴い、メープルウォーターは低カロリーで電解質を多く含むため、体重管理やスポーツ回復飲料としても人気を集めています。さらに、製造技術の進歩により、ベンダーは製品の品質やパッケージングデザインを改善し、多様なニーズを持つ幅広い消費者層に対応できるようになりました。その他の要因としては、天然甘味料、メープルシロップ、バター、リキュール、焼き菓子などの製造における製品需要の増加、メーカーによる積極的なプロモーション活動、急増するオンライン小売チャネルを通じた容易な製品入手などが挙げられ、市場のさらなる牽引役となることが予想されます。
The global maple water market size reached US$ 421.6 Million in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 2,276.9 Million by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 20% during 2024-2032.
Maple water refers to a clear liquid, or sap, extracted and collected from maple trees. It is a rich source of phytochemicals and other essential nutrients, such as calcium, manganese, potassium, magnesium, iron, thiamin, riboflavin and phosphorus. It is also low in sugar and contains high amounts of electrolytes and antioxidants that aid in providing additional hydration, boosting immunity, preventing degenerative diseases and improving digestion. Maple water is usually available in packaged bottles and is offered in flavored and unflavored variants that can be used in alcoholic and non-alcoholic beverages, soups, sorbets, ice creams and marinades.
Significant growth in the food and beverage industry is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Furthermore, the rising health consciousness among the masses is providing a thrust to the maple water market growth. With changing lifestyles and dietary habits, there is an increasing preference for organic and plant-based beverages instead of carbonated drinks, juices and sparkling drinks. In line with this, maple water is also gaining traction as a weight management and sports recovery drink, due to its low-calorie and high electrolyte content. Additionally, advancements in manufacturing technologies have enabled vendors to improve product quality and packaging designs to cater to a wide consumer base with diversified requirements. Other factors, including increasing product demand for the manufacturing of natural sweeteners, maple syrup, butter, liqueur and baked desserts, along with the aggressive promotional activities by manufacturers and easy product availability through proliferating online retail channels, are expected to drive the market further.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global maple water market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on product, packaging type and sales channel.
Flavored
Unflavored
Tetra-Packs
Bottles
Pouches
Cans
Direct Sales
Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Online Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia Pacific
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Middle East and Africa
The report has also analysed the competitive landscape of the market with some of the key players being Drink Maple Inc., Feronia Forests LLC, Happytree Maple Water, Lower Valley Beverage Company, Maple 3, Oviva Eau D'Erable Pure, Sibberi and Smith & Salmon Inc.