市場調査レポート
商品コード
1390916
脱油レシチン市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測De-Oiled Lecithin Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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脱油レシチン市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年11月24日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 146 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の脱油レシチン市場規模は2022年に2億540万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2028年までに3億2,410万米ドルに達し、2022年から2028年の間に7.90%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
脱油レシチンは油を含まず、色と風味が中性で扱いやすく、リン脂質化合物が豊富です。乳化、安定化、軟化、湿潤、混合、水への分散強化に役立ちます。その結果、酸化防止剤、界面活性剤、インスタント剤、粘度調整剤、離型剤、潤滑剤として、世界中のさまざまな業界で広く使用されています。現在では、粒状と粉末状の両方で入手可能で、保管や輸送が容易で、液体のような他の形態の脱油レシチンよりも競争上の優位性があります。
急速な都市化、所得水準の上昇、生活様式の多様化により、便利な食品への需要が高まっていることは、世界中の飲食品(F&B)産業における脱油レシチンの用途にプラスの影響を与えている主な要因の一つです。レシチンは、パン、ビスケット、ウエハー、マーガリン、ペストリー、チョコレート、インスタントミックス、粉末飲料、スープ、ソース、ホイップクリーム、ひき肉製品、フィリングなどの調製に重要な成分として使用されます。さらに、高濃度の多価不飽和脂肪酸と改善された機能的特性により、脱油レシチンは世界中で栄養補助食品の調合に利用されています。これとは別に、大手メーカーは、ベビーフード、エネルギー飲料、ヘルシーバー、非乳製品クリームの添加物として組み込むことができる非遺伝子組み換え生物(GMO)脱油レシチンを導入しています。さらに、現代のハイテク製剤技術の出現により、脱油レシチンはユニークな特性を持つ医薬品の製造にも使用できるようになっています。また、カプセルや錠剤の形で直接サプリメントとしても採用されています。これとは別に、脱油レシチンは石鹸、シャンプー、クリーム、モイスチャライザー、コンディショナー、その他のオーガニック・ナチュラル化粧品の生産で人気を集めています。
The global de-oiled lecithin market size reached US$ 205.4 Million in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 324.1 Million by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 7.90% during 2022-2028.
De-oiled lecithin is oil-free, neutral in color and flavor, easy to handle, and enriched with phospholipids compounds. It helps in emulsification, stabilization, softening, wetting, blending and enhancing dispersion in water. As a result, it is widely used as an antioxidant, surfactant, instant agent, viscosity modifier, release agent, and lubricant in various industry verticals worldwide. Nowadays, it is available in both granular and powdered forms, which facilities easy storage and transportation and offers a competitive advantage over other forms of de-oiled lecithin like liquid.
The escalating demand for convenient food products on account of rapid urbanization, inflating income levels and hector lifestyles represents one of the key factors positively influencing the application of de-oiled lecithin in the food and beverage (F&B) industry around the world. It is used as a key ingredient in the preparation of bread, biscuits, wafers, margarine, pastries, chocolates, instant mixes, powdered beverages, soups, sauces, whipped creams, and ground meat products and fillings. Moreover, due to the high concentration of polyunsaturated fatty acids and improved functional properties, de-oiled lecithin is utilized in formulating nutraceuticals across the globe. Apart from this, leading manufacturers are introducing non-genetically modified organisms (GMO) de-oiled lecithin that can be incorporated as an additive in baby food, energy drinks, healthy bars, and non-dairy creams. Furthermore, with the advent of modern high-tech formulation techniques, de-oiled lecithin can be used in the manufacturing of pharmaceutical products with unique characteristics. They are also employed as a direct supplement in the form of capsules and tablets. Apart from this, de-oiled lecithin is gaining traction in the production of soaps, shampoos, creams, moisturizers, conditioners, and other organic and natural cosmetic products.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global de-oiled lecithin market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on form, method of extraction, source and application.
Powdered
Granulated
Acetone Extraction
Carbon Dioxide Extraction
Ultrafiltration Process
Soy
Sunflower
Rapeseed
Egg
Food
Animal Feed
Personal Care
Pharmaceuticals
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Avi Agri Business Limited, American Lecithin Company, Amitex Agro Product Pvt. Ltd., Archer-Daniels-Midland Company, Austrade Inc., Bunge Limited, Cargill Incorporated, GIIAVA, Lecilite Ingredients Pvt. Ltd., Lasenor Emul S.L., Novastell (Avril group) and Sonic Biochem Extraction Pvt Ltd.