|
市場調査レポート
商品コード
1291494
マカロン市場:製品別、流通チャネル別、地域別、2023-2028年Macarons Market by Product (Basic, Chocolate, Strawberry, Lemon, Lavender Coconut, and Others), Distribution Channel (Supermarkets/Hypermarkets, Convenience Stores, Independent Retailers, Online Channel, and Others), and Region 2023-2028 |
||||||
● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。 詳細はお問い合わせください。 |
マカロン市場:製品別、流通チャネル別、地域別、2023-2028年 |
出版日: 2023年05月29日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 142 Pages
納期: 2~3営業日
|
世界のマカロン市場規模は、2022年に9億6,500万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2023年から2028年の間に6.07%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに13億7,000万米ドルに達すると予測しています。マカロンの利点に関する認知度の向上、オンラインおよびオフラインの流通チャネルを通じたマカロンの幅広い入手、レストラン、カフェ、ベーカリーの増加などが、市場を牽引する主な要因の1つとなっています。
マカロンは、アーモンド粉、卵白、粉砂糖、食用色素で製造されるメレンゲベースのサンドイッチクッキーです。滑らかな上面、フリル状の縁、平らな底を持ち、バタークリーム、ガナッシュ、フルーツベースのジャムで満たされています。しっとりとしていて、少しケーキのような歯ごたえがあり、刻んだアーモンド、クルミ、レーズン、チェリービッツでデコレーションすることもできます。アイスクリーム、パイのフィリング、プリンなどに加えると、味や食感がより良くなります。ビタミンE、マグネシウム、カリウムを豊富に含み、健康な免疫システムを維持するのに役立ちます。セリアック病やグルテン過敏症を患っている人でも食べることができるため、マカロンの需要は世界的に高まっています。
現在、世界中の多くの人々がグルテンを避けるために、マカロンの需要が高まっています。これは、飲食品(F&B)産業の繁栄とともに、市場の成長を支える重要な要因の一つとなっています。また、デザートの原材料の透明性を求めるニーズの高まりは、業界の投資家に有利な成長機会を提供しています。さらに、主要な市場関係者は、天然素材、無添加素材、有機素材を使用してマカロンを製造しています。また、マカロンに適切な色をつけるために、植物由来の着色料を使用しており、これが市場の成長に寄与しています。さらに、世界中の健康志向の高い消費者の間で、炭水化物やカロリーを抑えたケト・マカロンへの需要が高まっています。これは、マカロンを消費することの利点に関する大衆の意識の高まりと相まって、市場の成長を強化しています。これとは別に、オンラインやオフラインの流通チャネルを通じてマカロンが広く入手可能であることや、オンラインショッピング活動の活発化も、市場の成長を後押ししています。また、高級ギフトとしてのマカロンの利用が拡大していることも、市場の見通しを良好なものにしています。さらに、高品質な焼き菓子への需要の高まりと、個人の所得水準の上昇が、市場にプラスの影響を与えています。さらに、マカロンを提供するレストラン、カフェ、ベーカリーの数が増加していることも、市場の成長を後押ししています。
本レポートに記載されている企業名は一部であり、全企業名は本レポートに記載されています。
The global macarons market size reached US$ 965 Million in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 1,370 Million by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 6.07% during 2023-2028. The rising awareness about the benefits of macarons, wide availability of macarons through online and offline distribution channels, and the growing number of restaurants, cafes, and bakeries represent some of the key factors driving the market.
A macaron is a meringue-based sandwich cookie manufactured with almond flour, egg whites, powdered sugar, and food coloring. It has a smooth top, ruffled edges, and a flat bottom and filled with buttercream, ganache, and fruit-based jam. It is moist, slightly cakey, and chewy and can be decorated with chopped almonds, walnuts, raisins, or cherry bits. It can be added to ice creams, pie fillings, and puddings to enhance their taste and texture. It acts as a quick energy source and nutrition and a rich source of vitamin E, magnesium, and potassium, which assists in maintaining a healthy immune system. As it can be consumed by individuals suffering from celiac disease or gluten sensitivity, the demand for macaron is rising across the globe.
At present, there is a rise in the demand for macarons among the masses around the world to avoid gluten. This, along with the thriving food and beverage (F&B) industry, represents one of the key factors supporting the growth of the market. Besides this, the increasing need for transparency of ingredients in desserts is offering lucrative growth opportunities to industry investors. In addition, key market players are preparing macarons with natural, additive-free, and organic ingredients. They are also using plant-based colorants to provide appropriate color to macarons, which is contributing to the growth of the market. Moreover, there is an increase in the demand for keto macarons with low carbs and calorie content among health-conscious consumers across the globe. This, coupled with the rising awareness among the masses about the benefits of consuming macarons, is strengthening the growth of the market. Apart from this, the wide availability of macarons through online and offline distribution channels, along with increasing online shopping activities, is impelling the growth of the market. The growing utilization of macarons as a premium gift item is also offering a favorable market outlook. Additionally, the escalating demand for high-quality baked food products, along with inflating income levels of individuals, is positively influencing the market. Furthermore, the growing number of restaurants, cafes, and bakeries serving macarons is bolstering the growth of the market.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each segment of the global macarons market, along with forecasts at the global, regional, and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on product and distribution channel.
The report has provided a detailed breakup and analysis of the macarons market based on the product. This includes basic, chocolate, strawberry, lemon, lavender coconut, and others. According to the report, chocolate represented the largest segment.
A detailed breakup and analysis of the macarons market based on the distribution channel has also been provided in the report. This includes supermarkets/hypermarkets, convenience stores, independent retailers, online channel, and others. According to the report, convenience stores represented the largest segment.
The report has also provided a comprehensive analysis of all the major regional markets that include North America (the United States and Canada); Asia Pacific (China, Japan, India, South Korea, Australia, Indonesia, and others); Europe (Germany, France, the United Kingdom, Italy, Spain, Russia, and others); Latin America (Brazil, Mexico, and others); and the Middle East and Africa. According to the report, Europe was the largest market for macarons. Some of the factors driving the Europe macarons market included the increasing popularity of French cuisine, rising disposable income, and growing demand for gluten-free and vegan options.
The report has also provided a comprehensive analysis of the competitive landscape in the global macarons market. Competitive analysis such as market structure, market share by key players, player positioning, top winning strategies, competitive dashboard, and company evaluation quadrant has been covered in the report. Also, detailed profiles of all major companies have been provided. Some of the companies include Chantal Guillon, Dalloyau, Dana's Bakery, Jean-Paul Hevin, Jouer, Laduree, Maison du Chocolat, Olivia Macaron, Pierre Herme, Richart, etc. Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.
Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.