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市場調査レポート
商品コード
1541683
オレオレジン市場レポート:製品・用途・地域別、2024~2032年Oleoresin Market Report by Product (Paprika, Black Pepper, Capsicum, Turmeric, Ginger, Garlic, Onion, and Others), Application (Food and Beverages, Flavors, Pharmaceuticals, and Others), and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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オレオレジン市場レポート:製品・用途・地域別、2024~2032年 |
出版日: 2024年08月10日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 139 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のオレオレジン市場規模は2023年に15億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに25億米ドルに達し、2024~2032年の間に5.5%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
オレオレジンは、樹脂と脂肪油の複雑な混合物を含む天然抽出物で、溶媒抽出プロセスを経て得られます。オレオレジンは、従来のハーブやスパイスに比べ、コスト効率、熱安定性、風味の安定性、微生物汚染の防止、保存と取り扱いの容易さ、長い保存期間など、いくつかの利点を記載しています。オレオレジンの用途は、その特性によって異なります。例えば、パプリカオレオレジンは主にチーズ、ソース、飲料、菓子類、食肉加工品などの着色料や香味料として使用されます。黒胡椒オレオレジンは、嗜好性を付与し、抗酸化特性を持つため、健康製品に広く利用されています。
一人当たり所得の増加や消費者の嗜好の変化により、スナックやファストフードの需要が高まっていることは、飲食品(F&B)産業におけるオレオレジンの用途にプラスの影響を与えている主要要因の一つです。さらに、人口の大幅な増加によるエキゾチックな風味のエスニック料理への関心の高まりは、グルメレストランや高級ホテルでのオレオレジンの利用に影響を与えています。さらに、健康維持に対する個人の意識が向上し、高品質な製品に支出する意欲が高まっていることが、食品メーカーが人工的な原材料をクリーンラベルの原材料に置き換えることを促しています。これとは別に、オレオレジンは医薬品を調合する製薬業界や、石鹸やボディローションを製造するパーソナルケア業界で支持を集めています。さらに、オレオレジンが家畜の飼料に天然着色料や香料として利用される農業産業の拡大により、その需要は増加すると予想されます。
The global oleoresin market size reached US$ 1.5 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 2.5 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.5% during 2024-2032.
Oleoresins are natural extracts with a complex mixture of resins and fatty oils that are obtained via a solvent extraction process. They provide several advantages over conventional herbs and spices, including cost-efficiency, heat stability, flavor consistency, microbial contamination prevention, easy storage and handling, and long shelf life. The application of different oleoresins varies depending on their properties. For example, paprika oleoresin is mainly used as a colorant and flavoring agent in cheese, sauces, beverages, confectionery, and processed meat products. Black pepper oleoresins are widely utilized in health products as they impart taste and have antioxidant properties.
The rising demand for snacks and fast-food items on account of the increasing per capita income and changing consumer preferences represents one of the major factors positively influencing the application of oleoresins in the food and beverage (F&B) industry. Moreover, the growing interest in ethnic cuisines with exotic flavors due to significant growth in interpopulation is influencing the utilization of oleoresins in gourmet restaurants and luxury hotels. Additionally, improving awareness among individuals about maintaining health and increasing willingness to spend on high-quality products are encouraging food manufacturers to replace artificial ingredients with clean label ingredients. Apart from this, oleoresins are gaining traction in the pharmaceutical industry to prepare medicines and the personal care industry to manufacture soaps and body lotions. Furthermore, with the expanding agriculture industry wherein oleoresins are utilized as natural colorants and flavoring agents in animal feed for domestic livestock, their demand is anticipated to rise.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global oleoresin market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on product and application.
Paprika
Black Pepper
Capsicum
Turmeric
Ginger
Garlic
Onion
Others
Food and Beverages
Flavors
Pharmaceuticals
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Akay Natural Ingredients Private Limited, Ambe Phytoextracts Pvt. Ltd., AVT Natural Products Limited, Bioprex Labs, Gurjar Phytochem Pvt. Ltd., Jean GAZIGNAIRE S.A.S., Kalsec Inc., Kancor Ingredients Ltd, Plant Lipids, Synthite Industries Ltd and Universal Oleoresins.