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市場調査レポート
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1404840

米国のレストランマネジメント市場規模、シェア、動向分析レポート:ホテルタイプ別、展開別、ソリューション別、最終用途別、ホテル規模別、地域別、セグメント別予測、2023年~2030年

U.S. Restaurant Management Market Size, Share & Trends Analysis Report By Hotel Type (Economy Hotels, Luxury Hotels), By Deployment (Cloud-based, On-premises), By Solution, By End-use, By Hotel Size, By Region, And Segment Forecasts, 2023 - 2030

出版日: | 発行: Grand View Research | ページ情報: 英文 100 Pages | 納期: 2~10営業日

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米国のレストランマネジメント市場規模、シェア、動向分析レポート:ホテルタイプ別、展開別、ソリューション別、最終用途別、ホテル規模別、地域別、セグメント別予測、2023年~2030年
出版日: 2023年11月01日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 100 Pages
納期: 2~10営業日
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  • 図表
  • 目次
概要

米国のレストランマネジメント市場の成長と動向:

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、米国のレストランマネジメント市場規模は2023年から2030年にかけてCAGR 13.6%で成長し、2030年には373億7,000万米ドルに達すると推定されています。

POSシステムに対する嗜好の高まり、スマートフォンの普及、インターネット普及率の上昇、レストランマネジメント者が事業成長のためにデータ主導の意思決定を行うことを強く重視していることなどが、高度なレストランマネジメントシステムに対する需要を促進し、市場参入企業が革新的なレストランマネジメントソリューションを導入する絶大な機会を開いています。これらの要因が市場成長に寄与しています。

自動化ソリューションは、レストラン業界の変革に重要な役割を果たしています。顧客体験の向上を重視するレストランマネジメント者のシフトが、AI、データ分析、MLなどの最新技術に基づく最新システムの採用を後押ししており、取引プロセス、料理注文、料理配達を簡素化できる可能性があります。また、電子財布、モバイルアプリケーション、QRコード、NFCクレジットカード/デビットカードによるキャッシュレス決済への嗜好の高まりも、市場成長のための強固な機会を生み出しています。さらに、米国ではさまざまなレストランが同様にキッチンオートメーションソリューションを導入し、業務全体の効率を高め、一貫した顧客体験を提供しています。例えば、2023年1月、マクドナルドはファーストフード業界を変革する取り組みの一環として、米国テキサス州に初の自動化レストランをオープンしました。

この自動化レストランでは、顧客はマクドナルドのモバイル・アプリケーションを通じて希望の料理を注文し、店内のドライブスルー・エクスプレス・レーンを通じて料理の小包を受け取ることができます。このような動向は、米国市場の成長にとって良い兆しです。米国の外食産業は、レストランのオーナーが注文管理と支払処理業務を簡素化できるようにする注文処理に関する数多くの開発と歩調を合わせて大きく成長しています。レストラン・ソフトウェアのソリューションにより、レストラン・オーナーは従来の注文処理を完全に自動化された食事体験に変えることができます。同時に、モバイル決済プラットフォームは、レジでの会計に徐々に取って代わりつつあります。データ主導の意思決定に対するレストラン・オーナーの依存度が高まっているため、高品質の分析レポートを作成できる高度なソフトウェア・ソリューションの採用が進んでいます。これらのソリューションは、レストラン・オーナーが顧客データを収集、自動化、保存、処理することで、消費者行動に関するより深い洞察を得るのに役立ちます。

消費者行動をより深く理解し、これらの洞察を活用してデータ主導の意思決定を行い、その結果、収益性を高めることができます。

米国のクラウドキッチンは、米国のレストラン業界の進化を促す重要な動向の一つです。米国では約51%のレストランがクラウドキッチンモデルに切り替えています。クラウドベースのレストラン・オペレーティング・システムは、レストラン・オーナーが取引を効率的に管理し、収益を拡大できるようにすることで、進化し続ける米国のレストラン業界を支えています。例えば、Oracle CorporationのクラウドベースのPOSソリューションは、Payment Cloud Serviceを促進し、様々なクレジットカード/デビットカードや、Apple Pay、Google Pay、Samsung Payなどの決済アプリケーションからの支払いを受け付けています。このソリューションには、オンライン注文とデリバリー、リアルタイムのテーブル管理、マルチチャンネルのキッチン表示、予約、ウェイティングリストのオプションが用意されています。これらの動向はすべて、予測期間中の米国市場の成長にとって好材料です。

米国のレストランマネジメント市場レポートハイライト:

  • 地域別では、北東部セグメントが2023年から2030年にかけてCAGR 16.9%を記録すると予測されます。同地域のレストランは、単一のプラットフォームを通じてレストラン運営を管理し、運営効率を向上させることに注力しています。例えば、ホスピタリティ・マネジメント企業であるDelaware North社は、Oracle CorporationのSimphony Cloud POSを自社のビジネスモデルに統合し、リアルタイムのテーブル管理、ウェイティングリスト、予約、レストラン運営の遠隔監視、多言語対応、複数の決済システムを実現しています。このように、前述の要因が総合的に市場成長を牽引しています。
  • ソリューション別では、労務管理分野が2023年から2030年にかけてCAGR 16.8%を記録すると予測されています。労務管理ソフトウェアは、従業員の労働時間、残業時間、追加人件費を追跡し、人件費管理を支援することができます。これにより、レストランの経営者は人件費を最適化し、収益性を高めることができます。
  • 展開の面では、クラウドセグメントが2023年から2030年にかけて14.3%のCAGRを記録する見込みです。クラウドベースのレストランマネジメントシステムは、変化するビジネス要件に応じてレストランマネジメントソリューションを拡張する上で重要な役割を果たします。このソフトウェアは、インターネット上のサーバーで構成されるリモートネットワーク上で動作し、データの処理、管理、保存を行う。
  • 最終用途別では、ホスピタリティ・セグメントが予測期間中に最も速いCAGR 15%を記録すると予想されています。このセグメントの成長は、新しいホテル&リゾートの急増、観光産業の開花、米国のデジタル化に起因しています。上記の要因がこのセグメントの成長を後押ししています。
  • ホテルの規模別では、中小チェーンが予測期間中に最も速いCAGRを記録すると予想されます。中小規模のホテルチェーンが業務のデジタル化に注力するようになっているため、このセグメントは今後数年間で成長すると予想されます。
  • ホテルのタイプに基づくと、エコノミーホテル・セグメントは予測期間中にCAGR 17.2%で成長すると予測されます。オンライン注文や外部デリバリーパートナーとの連携を容易にすることで、レストランマネジメントソフトウェアは新たな収益源を提供します。また、レストランのオーナーは、ロイヤルティに対する魅力的な報酬やプロモーションを提供することで、既存顧客からの収益を増やすことができます。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 米国のレストランマネジメント市場の変数、動向、範囲

  • 市場系統の見通し
  • 業界のバリューチェーン分析
  • 市場力学
    • 市場促進要因分析
    • 市場の抑制要因/課題の分析
    • 市場機会分析
  • ビジネス環境分析ツール
    • ポーターのファイブフォース分析
    • PEST分析

第4章 米国のレストランマネジメント市場:地域展望

  • 地域別:米国のレストランマネジメント市場シェア 2022年および2030年
  • 西部
  • 中西部
  • 北東部
  • 南部

第5章 米国のレストランマネジメント市場:ソリューションの展望

  • ソリューション別:米国のレストランマネジメント市場シェア 2022年および2030年
  • 労務管理ソフトウェア
  • 在庫/供給管理
  • 販売時点管理(POS)システム
  • キッチン/調理エリア技術
  • 装置
  • パフォーマンス・オペレーション・テクノロジー
  • 食品安全ソフトウェア
  • 会計とキャッシュフロー
  • テーブルと配達の管理

第6章 米国のレストランマネジメント市場:展開展望

  • 展開別:米国のレストランマネジメント市場シェア 2022年および2030年
  • クラウドベース
  • オンプレミス

第7章 米国のレストランマネジメント市場:最終用途展望

  • 最終用途別:米国のレストランマネジメント市場シェア 2022年および2030年
  • レストラン
  • ホスピタリティ
  • 公共公益施設
  • その他

第8章 米国のレストランマネジメント市場:ホテル規模展望

  • ホテル規模別:米国のレストランマネジメント市場シェア 2022年および2030年
  • 大企業
  • 中小規模のチェーン
  • 小規模な独立系

第9章 米国のレストランマネジメント市場:ホテルタイプ展望

  • 地域別:米国のレストランマネジメント市場シェア 2022年および2030年
  • ビジネスホテル
  • 中規模ホテル
  • 高級ホテル

第10章 競合情勢

  • 企業の分類(成熟企業、新興企業)
  • 企業シェア分析、2022年
  • ヒートマップ分析
  • 戦略マッピング
    • 拡大
    • 合併と買収
    • パートナーシップとコラボレーション
    • 製品/サービスの開始
    • 投資
  • 企業プロファイル(会社概要、業績、製品概要、戦略的取り組み)
    • Clover Network, LLC
    • Fishbowl Inc.
    • Fourth Enterprises LLC.
    • Hewlett-Packard Inc.
    • Jolt
    • Lightspeed
    • NCR Corporation
    • OpenTable, Inc.
    • Oracle Corporation
    • Revel Systems
    • Slang.ai
    • Square Capital, LLC
    • Toast, Inc.
    • TouchBistro
    • Zenput
図表

List of Tables

  • Table 1 List of Abbreviation
  • Table 2 US Restaurant Management market, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • Table 3 US Restaurant Management market, by region, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • Table 4 US Restaurant Management market, by solution, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • Table 5 US Restaurant Management market, by deployment, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • Table 6 US Restaurant Management market, by end-use, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • Table 7 US Restaurant Management market, by hotel size, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • Table 8 US Restaurant Management market, by hotel type, 2018 - 2030 (USD Billion)

List of Figures

  • Fig. 1 U.S. Restaurant Management market segmentation
  • Fig. 2 Methodology
  • Fig. 3 Primary Research Pattern
  • Fig. 4 Information analysis
  • Fig. 5 Data Analysis Model
  • Fig. 6 Data Validation & Publishing
  • Fig. 7 U.S. Restaurant Management: Market Snapshot
  • Fig. 8 U.S. Restaurant Management: Segment Snapshot
  • Fig. 9 U.S. Restaurant Management: Competitive Landscape Snapshot
  • Fig. 10 U.S. Restaurant Management Market Lineage Outlook
  • Fig. 11 U.S. Restaurant Management market: Value chain analysis
  • Fig. 12 Market driver analysis
  • Fig. 13 Market restraint analysis
  • Fig. 14 Market opportunity analysis
  • Fig. 15 U.S. Restaurant Management market: Porter's five forces analysis
  • Fig. 16 U.S. Restaurant Management market: PEST analysis
  • Fig. 17 U.S. Restaurant Management market analysis: Region segment analysis
  • Fig. 18 U.S. Restaurant Management market analysis: Solution segment analysis
  • Fig. 19 U.S. Restaurant Management market analysis: Deployment segment analysis
  • Fig. 20 U.S. Restaurant Management market analysis: End-use segment analysis
  • Fig. 21 U.S. Restaurant Management market analysis: Hotel Size segment analysis
  • Fig. 22 U.S. Restaurant Management market analysis: Hotel Type segment analysis
目次
Product Code: GVR-4-68040-148-8

U.S. Restaurant Management Market Growth & Trends:

The U.S. restaurant management market size is estimated to reach USD 37.37 billion by 2030, growing at a CAGR of 13.6% from 2023 to 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc. The growing preference for POS systems, the proliferation of smartphones, increasing internet penetration rate, and strong emphasis being put by restaurant owners on making data-driven decisions for business growth are driving the demand for advanced restaurant management systems and opening immense opportunities for the market players to introduce innovative restaurant management solutions. These factors are contributing to the market growth.

Automation solutions are playing a vital role in transforming the restaurant industry. The shifting focus of restaurant owners on enhancing the customer experience has boosted the adoption of modern systems based on the latest technologies, such as AI, data analytics, and ML, which can potentially simplify transaction processes, food ordering, and food delivery. The growing preference for cashless payments via e-wallets, mobile applications, QR codes, and NFC credit/debit cards is also creating robust opportunities for the growth of the market. Moreover, various restaurants in the U.S. have equally adopted kitchen automation solutions to enhance efficiency across their business operations and deliver a consistent customer experience. For instance, in January 2023, McDonald's opened its first automated restaurant in Texas, U.S. as a part of its efforts to transform the fast-food industry.

The automated restaurant allows customers to order the food they desire via McDonald's mobile application and pick up their food parcels through the store's Drive-Thru Express Lane. Such trends bode well for the growth of the U.S. market. The restaurant industry in the U.S. has grown significantly in line with the numerous developments in order processing that are allowing restaurant owners to simplify their order management and payment processing operations. The restaurant software solutions allow restaurant owners to transform their conventional order processing into an entirely automated dining experience. At the same time, mobile payment platforms are gradually replacing the cash register for bill payments. The growing reliance of restaurant owners on data-driven decision-making is driving the adoption of advanced software solutions that can generate high-quality analysis reports. These solutions help restaurant owners in gathering, automating, storing, and processing customer data to gain deeper insights

into consumer behavior, utilize these insights to make data-driven decisions, and subsequently, augment profitability.

Cloud kitchens in the U.S. are one of the significant trends driving the evolution of the restaurant industry in the nation. Around 51% of the restaurants in the U.S. switched to the cloud kitchen model. Cloud-based restaurant operating systems support the continuously evolving restaurant industry in the U.S. by allowing restaurant owners to manage their transactions efficiently and augment their revenues. For instance, Oracle Corporation's cloud-based POS solution facilitates the Payment Cloud Service and accepts payments from various credit/debit cards and payment applications, such as Apple Pay, Google Pay, and Samsung Pay. The solution offers options for online ordering & delivery, real-time table management, multi-channel kitchen displays, reservation, and wait-for lists. All these trends bode well for the growth of the U.S. market over the forecast period.

U.S. Restaurant Management Market Report Highlights:

  • Based on region, the northeast segment is anticipated to register a CAGR of 16.9% from 2023 to 2030. Restaurants in the region focus on managing restaurant operations through a single platform and improving their operational efficiency. For instance, Delaware North, a hospitality management company, integrated Oracle Corporation's Simphony Cloud POS into its business model, ensuring real-time table management, wait lists, reservations, remote monitoring of restaurant operations, multiple language support, and multiple payment systems. Thus, the aforementioned factors collectively drive the market growth
  • Based on solution, the labor management segment is expected to register a CAGR of 16.8% from 2023 to 2030. The labor management software can help track employees' working hours, overtime hours, and additional labor costs, thereby aiding labor cost management. This enables restaurant managers to optimize labor costs and augment profitability
  • In terms of deployment, the cloud segment is expected to register the fastest CAGR of 14.3% from 2023 to 2030. Cloud-based restaurant management system plays a vital role in scaling restaurant management solutions depending on changing business requirements. This software works on remote networks of servers on the Internet to process, manage, and store data
  • In terms of end-use, the hospitality segment is expected to register the fastest CAGR of 15% over the forecast period. The growth of this segment can be attributed to the proliferation of new hotels & resorts, blooming tourism industry, and digitalization in the U.S. Various hotels in the country are significantly focusing on their consumer dining experience to enhance their brand representation. The above factors are propelling the growth of the segment
  • Based on hotel size, the small & medium chains segment is expected to register the fastest CAGR over the forecast period. Due to the increasing focus of small & medium hotel chains on digitizing their operations, this segment is expected to grow over the next few years
  • Based on hotel type, the economy hotel segment is anticipated to grow at a CAGR of 17.2% during the forecast period. By facilitating online orders and linking to outside delivery partners, restaurant management software provides new revenue sources. In addition, restaurants owners can increase revenue from existing clients by offering enticing rewards and promotions for loyalty

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Methodology Segmentation & Scope
  • 1.2. Information procurement
    • 1.2.1. Purchased database
    • 1.2.2. GVR's internal database
    • 1.2.3. Secondary sources & third-party perspectives
    • 1.2.4. Primary research
  • 1.3. Information analysis
    • 1.3.1. Data analysis models
  • 1.4. Market formulation & data visualization
  • 1.5. Data validation & publishing

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. U.S. Restaurant Management Market - Market Snapshot, 2018 - 2030
  • 2.2. U.S. Restaurant Management Market - Solutions Snapshot, 2018 - 2030
  • 2.3. U.S. Restaurant Management Market - Deployment Snapshot, 2018 - 2030
  • 2.4. U.S. Restaurant Management Market - End-use Snapshot, 2018 - 2030
  • 2.5. U.S. Restaurant Management Market - Hotel Size Snapshot, 2018 - 2030
  • 2.6. U.S. Restaurant Management Market - Hotel Type Snapshot, 2018 - 2030
  • 2.7. U.S. Restaurant Management Market - Competitive Snapshot

Chapter 3. U.S. Restaurant Management Market Variables, Trends & Scope

  • 3.1. Market Lineage Outlook
  • 3.2. Industry Value Chain Analysis
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Driver Analysis
    • 3.3.2. Market Restraint/Challenge Analysis
    • 3.3.3. Market Opportunity Analysis
  • 3.4. Business Environment Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Five Forces Analysis
    • 3.4.2. PEST Analysis

Chapter 4. U.S. Restaurant Management Market Region Outlook

  • 4.1. U.S. Restaurant Management Market Share by Region 2022 & 2030 (USD Billion)
  • 4.2. West
    • 4.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 4.3. Midwest
    • 4.3.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 4.4. Northeast
    • 4.4.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 4.5. South
    • 4.5.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)

Chapter 5. U.S. Restaurant Management Market Solution Outlook

  • 5.1. U.S. Restaurant Management Market Share by Solution 2022 & 2030 (USD Billion)
  • 5.2. Labor Management Software
    • 5.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.3. Inventory/Supplies Management
    • 5.3.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.4. Point-of-Sale (POS) Systems
    • 5.4.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.5. Kitchen/Food Preparation Area Technology
    • 5.5.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.6. Equipment
    • 5.6.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.7. Performance Operations Technology
    • 5.7.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.8. Food safety software
    • 5.8.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.9. Accounting & Cash Flow
    • 5.9.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 5.10. Table & Delivery Management
    • 5.10.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)

Chapter 6. U.S. Restaurant Management Market Deployment Outlook

  • 6.1. U.S. Restaurant Management Market Share by Deployment 2022 & 2030 (USD Billion)
  • 6.2. Cloud-based
    • 6.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 6.3. On-premises
    • 6.3.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)

Chapter 7. U.S. Restaurant Management Market End-use Outlook

  • 7.1. U.S. Restaurant Management Market Share by End-use 2022 & 2030 (USD Billion)
  • 7.2. Restaurant
    • 7.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.1. FSR
      • 7.2.1.1.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.1.1.1. Fine Dine
      • 7.2.1.1.1.1.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.1.1.2. Casual Dine
      • 7.2.1.1.1.3. Fine Dine
      • 7.2.1.1.1.3.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.1.1.4. Fast Casual Dine
      • 7.2.1.1.1.5. Fine Dine
      • 7.2.1.1.1.5.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.2. QSR
      • 7.2.1.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.2.1.1. Carry-Out
      • 7.2.1.2.1.2. Fine Dine
      • 7.2.1.2.1.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.2.1.2.1.3. Drive-Thru
      • 7.2.1.2.1.4. Fine Dine
      • 7.2.1.2.1.4.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 7.3. Hospitality
    • 7.3.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.3.1.1. Hotels
      • 7.3.1.1.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
      • 7.3.1.2. Resorts
      • 7.3.1.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 7.4. Institutional
    • 7.4.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 7.5. Others
    • 7.5.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)

Chapter 8. U.S. Restaurant Management Market Hotel Size Outlook

  • 8.1. U.S. Restaurant Management Market Share by Hotel Size 2022 & 2030 (USD Billion)
  • 8.2. Big Corporate
    • 8.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 8.3. Small and Medium Chains
    • 8.3.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 8.4. Small Independent
    • 8.4.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)

Chapter 9. U.S. Restaurant Management Market Hotel Type Outlook

  • 9.1. U.S. Restaurant Management Market Share by Region 2022 & 2030 (USD Billion)
  • 9.2. Economy Hotels
    • 9.2.1. Market size estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 9.3. Midscale Hotels
    • 9.3.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)
  • 9.4. Luxury Hotels
    • 9.4.1. Market Size Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Billion)

Chapter 10. Competitive Landscape

  • 10.1. Company Categorization (Mature Players, Emerging Players)
  • 10.2. Company Share Analysis, 2022
  • 10.3. Heat Map Analysis
  • 10.4. Strategy Mapping
    • 10.4.1. Expansion
    • 10.4.2. Merger & Acquisition
    • 10.4.3. Partnerships & Collaborations
    • 10.4.4. Product/Service Launch
    • 10.4.5. Investment
  • 10.5. Company Profiles (Overview, Financial Performance, Product Overview, Strategic Initiatives)
    • 10.5.1. Clover Network, LLC
    • 10.5.2. Fishbowl Inc.
    • 10.5.3. Fourth Enterprises LLC.
    • 10.5.4. Hewlett- Packard Inc.
    • 10.5.5. Jolt
    • 10.5.6. Lightspeed
    • 10.5.7. NCR Corporation
    • 10.5.8. OpenTable, Inc.
    • 10.5.9. Oracle Corporation
    • 10.5.10. Revel Systems
    • 10.5.11. Slang.ai
    • 10.5.12. Square Capital, LLC
    • 10.5.13. Toast, Inc.
    • 10.5.14. TouchBistro
    • 10.5.15. Zenput