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市場調査レポート
商品コード
1361110
濃縮乳脂肪市場規模:タイプ別、用途別、最終用途別、流通チャネル別、脂肪含量&世界予測、2023~2032年Concentrated Milk Fat Market Size - By Type (Butter Oil, Cream), By Application (Bakery & Confectionery, Dairy Products, Infant Formula), By End-use (Confectionery, Dairy, Foodservice), Distribution Channel, Fat content & Global Forecast, 2023 - 2032 |
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カスタマイズ可能
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濃縮乳脂肪市場規模:タイプ別、用途別、最終用途別、流通チャネル別、脂肪含量&世界予測、2023~2032年 |
出版日: 2023年08月17日
発行: Global Market Insights Inc.
ページ情報: 英文 250 Pages
納期: 2~3営業日
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濃縮乳脂肪市場規模は、健康志向の消費者からの高まる需要に応えるための低脂肪や低脂肪オプションなど、より健康的なバージョンの開拓によって、2023年から2032年にかけて10.7%のCAGRを記録すると予測されます。
複数の消費者が低脂肪の代替品を求める中、メーカーは濃縮乳脂肪の低脂肪・低脂肪バージョンのイントロダクション注力しています。例えば、2023年3月、Butter Buds Inc.は、脂質化牛乳やクリームの必要性を減少させる濃縮乳成分Milk Buds Plusを発売しました。このようなより健康的な選択肢は、幅広い消費者層にとって味や機能性を損なうことなく食生活の嗜好にマッチします。さらに、濃縮乳脂肪を高級食材として使用する特殊食品やグルメ食品の人気は、市場の成長をさらに促進するであろう。
濃縮乳脂肪市場全体は、タイプ、脂肪含量、用途、最終用途、流通チャネル、地域に区分されます。
タイプ別では、クリームセグメントの市場規模が2022年にかなりの収益を生み出し、2023年から2032年にかけて大きな牽引力を獲得すると予測されます。この成長を後押ししているのは、乳製品に対する世界の需要の急増と、それに続く、パン作り、料理、デザート作りなどの料理用途で汎用性を提供するクリームの重要性です。さらに、食品産業の拡大・多様化の進行により、高級天然素材がますます重視されるようになり、製品需要を後押ししています。
最終用途別では、トリュフやプラリネを含む高級菓子類に対する消費者の嗜好が高まっていることから、菓子類分野の濃縮乳脂肪市場は2032年まで大幅な成長を記録すると推定されます。菓子類事業は、チョコレート、キャンディー、ファッジなどの製品において、そのクリーミーなテクスチャー、豊かな風味、口溶けの良さから濃縮乳脂肪に大きく依存しています。消費者が甘いお菓子に耽溺し続ける中、市場の成長は勢いを増すと思われます。
地域別では、欧州の濃縮乳脂肪業界は、乳製品ベースの製品や高品質の天然成分に対する消費者の嗜好の高まりにより、2023年から2032年にかけて力強い成長が見込まれます。同地域では乳製品消費の伝統が強く、バター、クリーム、濃縮乳脂肪などの製品需要が急増しています。さらに、欧州の乳製品は世界の需要を満たすために最高の品質と安全基準を遵守しており、この地域の産業成長にさらに貢献しています。
Concentrated Milk Fat Market size is projected to witness 10.7% CAGR from 2023 to 2032 driven by the development of healthier versions, such as low-fat and reduced-fat options for catering to the rising demand from health-conscious consumers.
With multiple individuals seeking lower-fat alternatives, manufacturers are focusing on the introduction of reduced-fat and low-fat versions of concentrated milk fat. For instance, in March 2023, Butter Buds Inc. launched Milk Buds Plus, a concentrated dairy component to decrease the need for lipidized milk and cream. Such healthier options match the dietary preferences without compromising on taste and functionality for broader consumer base. Additionally, the popularity of specialty and gourmet foods employing concentrated milk fat as premium ingredient will further fuel the market growth.
The overall concentrated milk fat market is segmented into type, fat content, application, end-use, distribution channel, and region.
With respect to type, the market size from the cream segment generated considerable revenue in 2022 and is anticipated to gain significant traction between 2023 and 2032. The growth is fueled by the surge in global demand for dairy products and the subsequent importance of cream to offer versatility in culinary applications, including baking, cooking, and dessert making. Moreover, the ongoing expansion and diversification of the food industry has placed the increasing emphasis on premium, natural ingredients, thereby propelling the product demand.
In terms of end-use, the concentrated milk fat market from the confectionery segment is estimated to record substantial growth through 2032 attributed to the escalating consumer preference for premium confectionery items, including truffles and pralines. The confectionery business relies heavily on concentrated milk fat for its creamy texture, rich flavor, and melt-in-the-mouth qualities in products, such as chocolates, candies, and fudges. With consumers continuing to indulge in sweet treats, the market growth is set to gain momentum.
Regionally, the Europe concentrated milk fat industry is anticipated to witness robust growth from 2023 to 2032 owing to the increasing consumer preference for dairy-based products and high-quality natural ingredients. The strong tradition of dairy consumption in the region has surged the demand for products, such as butter, cream, and concentrated milk fat. Moreover, European dairy products adhere to top quality and safety standards to meet global demands, further contributing to regional industry growth.