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市場調査レポート
商品コード
1325301
マッシュルームコーヒーの世界市場-2023年~2030年Global Mushroom Coffee Market - 2023-2030 |
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カスタマイズ可能
適宜更新あり
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マッシュルームコーヒーの世界市場-2023年~2030年 |
出版日: 2023年08月04日
発行: DataM Intelligence
ページ情報: 英文 122 Pages
納期: 即日から翌営業日
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マッシュルームコーヒーの世界市場は、2022年に21億米ドルに達し、2023-2030年の予測期間中にCAGR 5.3%で成長し、2030年には31億米ドルに達すると予測されています。
アダプトゲンは、身体がストレスに適応するのを助ける天然物質です。チャーガコーヒー、霊芝コーヒー、ヤマブシタケコーヒー、冬虫夏草コーヒー、マイタケコーヒー、シイタケコーヒーなど、様々な種類のマッシュルームコーヒーに対する消費者の需要が増加しています。健康志向の高まりがマッシュルームコーヒー市場の成長を後押ししています。
RTEコーヒー、インスタントコーヒーミックス、シングルサーブサッシュなど、マッシュルームコーヒーの多様な選択肢の増加が予測期間中の市場成長を後押しします。また、主要企業によるマッシュルームコーヒーの研究開発活動の活発化も市場成長を後押ししています。
人々の健康志向の高まりがマッシュルームコーヒーの市場拡大を牽引
栄養価が高く、低脂肪・低コレステロールの健康飲料に対する消費者の需要の高まりが、世界市場の拡大に拍車をかけると予想されます。外食産業の爆発的な成長とマッシュルームコーヒーのような健康飲料の需要増加により、ホテル、レストラン、カフェテリアからのマッシュルームコーヒーの需要が増加しています。消費者は、天然食品や機能性食品が健康にもたらす潜在的なメリットを認識し、従来のブランドに代わる健康的な代替食品を積極的に求めるようになっています。
マッシュルームコーヒーのユニークなブレンドは、こうした健康志向の高まりに沿ったものです。免疫、メンタルヘルス、抗酸化作用など、薬用マッシュルームに関連する健康効果は、健康的なライフスタイルをサポートする機能性飲料を求める消費者にとって魅力的であり、その結果、マッシュルームコーヒーの需要が高まっています。消費者は新しく革新的なコーヒー製品を積極的に試しており、これがコーヒーマッシュルーム市場の成長を牽引しています。
主要企業による革新的な製品発売の増加が市場成長を後押し
業界の主要企業は、消費者の様々な味の好みを満たすために、マッシュルームコーヒーの幅広い範囲のフレーバーを発売しました。このように、様々なフレーバーのマッシュルームコーヒーが入手しやすくなっていることが、予測期間におけるマッシュルームコーヒーの市場成長を後押ししています。一部の主要企業は、すぐに飲める便利なマッシュルームコーヒー製品を市場に投入し、外出先でのコーヒーオプションを好む消費者にとって、マッシュルームコーヒーがより身近なものとなっています。
例えば、2021年2月8日、FreshCap社はマッシュルームコーヒー、フォーカス、アンワインドという3つの新しい機能性飲料を発売しました。新発売のマッシュルーム・コーヒーは、プレミアム・オーガニック・インスタント・コーヒーにヤマブシタケ、チャーガ茸、アシュワガンダをブレンドしたものです。新発売のマッシュルームコーヒーは、認知力、エネルギー、免疫力のサポートに適しています。
マッシュルームコーヒーの副作用と過敏症の懸念が市場成長を妨げる
マッシュルームコーヒー市場は、潜在的な副作用や過敏症の懸念に関連した抑制要因に直面しています。他のカフェイン入り飲料とは異なり、過剰摂取によって頭痛、ギクシャク感、イライラ感、落ち着きのなさが生じる可能性があります。消費者は、マッシュルームコーヒーのアレルギー反応や胃腸不快感の可能性に留意すべきです。このような潜在的な副作用は消費者に不安を与え、マッシュルームコーヒーの試飲や継続を躊躇させる可能性があります。
この抑制に対処するため、業界関係者は消費者に適度な摂取とアレルギー反応の可能性について教育し、過剰なマッシュルームコーヒーを摂取する前にヘルスケア専門家に相談するよう促すべきです。こうしたマッシュルームコーヒーの副作用は、予測期間中の市場成長を阻害します。
世界的に、マッシュルームコーヒーの生産者とトレーダーはマッシュルームコーヒー市場に大きな変化を見ています。COVID-19によってサプライチェーンが大きな打撃を受けた場合に備えて各国がマッシュルームコーヒーを備蓄しているため、マッシュルームコーヒーの国際価格が上昇しています。ブラジルやコロンビアのような国では、マッシュルームコーヒーのセクターはパンデミック中も活動を続ける必要不可欠なセクターとみなされています。社会的な外出の欠如が市場に影響を与えました。パンデミックにより、各国のカフェ、オフィス、キャンパスは数ヶ月間閉鎖され、その結果、家庭外でのマッシュルームコーヒーの消費は消費者のコーヒー需要全体の約25%を占めるため、その間の売上は減少しました。
一方、コロナウィルスの影響により、多くの消費者が自宅で仕事をするようになったため、マッシュルームコーヒーは自宅で消費されるようになっています。また、最近では消費者の健康志向が高まり、高糖分や炭酸飲料の代わりにRTDマッシュルームコーヒーを選ぶようになっています。全米コーヒー協会(National Coffee Association USA)によると、コーヒー愛飲者の75%が、パンデミックによってコーヒーの消費量は変わっていないと答えています。習慣を変えた人の中で最も多く報告されているのは、自宅でもっとマッシュルームコーヒーを淹れるようになったことです。
Global Mushroom Coffee Market reached US$ 2.1 billion in 2022 and is expected to reach US$ 3.1 billion by 2030 growing with a CAGR of 5.3% during the forecast period 2023-2030.
Adaptogens are natural substances that helps the body to adapt stress. Increase in the consumers demand for the various types of the mushroom coffees such as chaga coffee, reishi coffee, lion's mane coffee, cordyceps coffee, maitake coffee, and shiitake coffee among others. Rising health and wellness trend helps to boost market growth of the mushroom coffee market.
Increase in the multiple options of the mushroom coffee such as ready-to-drink options, instant coffee mixes, or single-serve sachets helps to boost market growth over the forecast period. Increase in the research and development activities by major key players on mushroom coffee also helps to boost market growth.
Rising Health Consciousness Among the People Drives the Market Expansion of Mushroom Coffee
Global market expansion is anticipated to be fueled by rising consumer demand for healthy beverages that are high in nutrients and low in fat and cholesterol. The rising demand of mushroom coffee from hotels, restaurants, and cafeterias is rising due to the explosive growth of the food service industry and increasing demand of the healthy bevarages like mushroom coffee. As consumers recognize the potential health benefits of natural and functional foods, they are actively seeking healthier alternatives to traditional brands.
The unique blend of mushroom coffee is in line with this growing health consciousness. The health benefits associated with medicinal mushrooms, such as immune, mental health, and antioxidant properties are attractive to consumers looking for functional beverages that can support healthy lifestyles resulting in increased demand for mushroom coffee. Consumers are willing to try new and innovative coffee products that has been a driving the growth of coffee mushroom market.
Increase in the Innovative Product Launches by Major Key Players Helps to Boost Market Growth
Major key players in the industry launched wide range of the mushroom coffee flavors to fulfill consumers various taste preferances. This increasing availability of various flavors of the mushroom coffee helps to boost market growth of mushroom coffee over the forecast period. Some major key players launching ready to drink and convinient mushroom coffee products in the market making it more accessible for consumers who prefer on the go coffee options.
For instance, on February 08, 2021, FreshCap launched 3 new functional beverages in the maket named as mushroom coffee, focus, and unwind. The companies new launched mushroom coffee is a blend of premium organic instant coffee and Lion's Mane mushroom, Chaga mushroom and Ashwagandha. The new launched mushroom coffee is good for the cognition, energy, and immune support.
Side Effects and Sensitivity Concerns of Mushroom Coffee Hampers Market Growth
The mushroom coffee market faces a restraint linked to potential side effects and sensitivity concerns. Headaches, Jitters, Irritability, and Restlessness may result from excessive consumption, unlike to other caffeinated drinks. Consumers should be mindful of possible allergic reactions or gastrointestinal discomfort of mushroom coffee. These potential side effects raise consumer concerns and may deter some from trying or continuing to use mushroom coffee.
To address this restraint, industry players should educate consumers about moderate consumption and possible allergic reactions, while encouraging them to consult healthcare professionals before consuming excessive mushroom coffee. These siede effects of the mushroom coffee hampers market growth over the forecast period.
Globally, mushroom coffee producers and traders have seen significant changes in mushroom coffee markets. There has been increase in international mushroom coffee prices as countries stockpiled mushroom coffee in case supply chains are hit harder by COVID-19. In countries like Brazil and Colombia, mushroom coffee sector has been considered as essential sector continuing to work during the pandemic. Lack of social outings affected the market. The pandemic left cafes, offices and campuses across the countries closed for months, which resulted in decreased sales during that time as out-of-home mushroom coffee consumption makes up around 25% of total consumer demand for coffee.
On the other side, the coronavirus has resulted in more mushroom coffee being consumed at home as many consumers are working from home. Consumers also are becoming more health-conscious these days, so they are opting for RTD mushroom coffee instead of high-sugar and carbonated beverages. According to National Coffee Association USA, 75 percent of coffee drinkers said the pandemic has not changed their coffee consumption. For those who have changed habits, the most reported change is making more mushroom coffee at home.
The global mushroom coffee market is segmented based on Mushroom Extract, Type, Packaging, distribution channel and region.
Increase in the Consumers Demand for the Caffeinated Mushroom Coffee Drives the Segment Growth Over the Forecast Period
The global mushroom coffee market by type has been segmented by caffeinated, and decaffeinated.
Due to rising concerns about personal health and wellness, the increased demand for healthy caffeinated mushroom coffee is expected to drive this segment's growth. Caffeine in drinks might help consumers stay alert and focused throughout the day. Furthermore, the addition of different tastes and caffeine is projected to boost demand for caffeinated mushroom coffee.
The caffeinated segment of the global mushroom coffee market is predicted to grow at the fastest rate during the forecast period, owing to the increased release of new caffeinated flavors by key manufacturers around the globe and a surge in consumption of young people. Increase in the product launch by major key players helps to boost segment growth over the forecast period. For instance, on July, 26, 2022, La Bae, a coffee brand developed mushroom coffee with the caffein in the market.
North America Region Held the Largest Share in Mushroom Coffee Market
North America region is dominating with the largest share of the global mushroom coffee market. North America has a strong coffee culture, with a significant portion of the population consuming coffee regularly. The region has a large consumer base that is fueling the demand for coffee beans. Consistent and high coffee consumption in North America drives market growth by creating a steady demand for mushroom coffee.
North America is a hub of innovation in the coffee industry, with companies constantly introducing new flavors, blends, and brewing methods. The market is offering a wide range of coffee products, including ready-to-drink coffee, cold brew, flavored coffees, and specialty blends. The diverse product offerings cater to different consumer preferences and drive market growth. For instance, on June, 29, 2021, NeonMind, a supplement company launched Functional Mushroom Coffees in the market as a dietary supplement in the United States.
The major global players include Luke's Organic, Rhythm Foods, GoPure, Rare Fare Foods, LLC, Walmart (Great Value), Lantev, Plant Snacks, Rivera Foods, SENECA FOODS CORP. and SPARE SNACKS LIMITED.
The global mushroom coffee market report would provide approximately 69 tables, 68 figures and 122 Pages.
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