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市場調査レポート
商品コード
1741142

フードサービス機器市場:最終用途別、製品タイプ別、地域別

Food Service Equipment Market, By End Use, By Product Type, and By Geography


出版日
ページ情報
英文 135 Pages
納期
2~3営業日
カスタマイズ可能
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=144.08円
フードサービス機器市場:最終用途別、製品タイプ別、地域別
出版日: 2025年03月26日
発行: Coherent Market Insights
ページ情報: 英文 135 Pages
納期: 2~3営業日
GIIご利用のメリット
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  • 概要
  • 目次
概要

フードサービス機器市場は、2025年には400億4,000万米ドルと推定され、2032年には590億2,000万米ドルに達すると予測され、2025年から2032年までの年間平均成長率(CAGR)は5.7%で成長する見込みです。

レポート範囲 レポート詳細
基準年 2024 2025年の市場規模 400億4,000万米ドル
実績データ 2020年から2024年まで 予測期間 2025年から2032年
予測期間:2025年~2032年 CAGR: 5.70% 2032年の価値予測 590億2,000万米ドル

フードサービス機器には、食品の準備、調理、保持、提供、洗浄に必要なすべての道具、調理器具、食器、カトラリーが含まれます。この種の器具は、特別な道具を使わなくても安全に洗浄・消毒できるように設計、構造、仕上げされていなければならないです。調理機器、貯蔵・取扱機器、食器洗浄機器、食品保持・提供機器が、フードサービス機器を構成する主要製品です。

市場力学:

フードサービス機器業界には、調理機器、冷蔵・貯蔵システム、調理機器、洗浄・消毒機器が含まれます。これらの機器の需要は、商業的フードサービス施設における高度な厨房技術の採用増加により拡大しています。主な企業は、エネルギー効率が高く、省スペースで高性能な製品の開発に注力しています。さらに、外食産業が効率的なスマートキッチンを構築できるよう、ロボット工学、機械知能、クラウド接続も取り入れています。ミレニアル世代やZ世代におけるクイックサービス・レストランの台頭が、同市場の成長を後押ししています。これは、栄養と品質だけでなく利便性も提供する加工食品と簡単に調理できる食品への嗜好の高まりによるものです。その結果、フードサービス機器市場は、ROIが高くメンテナンス・コストの低い製品が消費者に支持され、加速度的に拡大しています。

しかし、設備投資コストの高さが市場の成長を制限すると予想されます。

本調査の主な特徴

  • 本レポートでは、世界のフードサービス機器市場を詳細に分析し、2024年を基準年とした予測期間2025-2032年の市場規模および複合年間成長率(CAGR%)を掲載しています。
  • さまざまなセグメントにわたる潜在的な収益機会を解明し、この市場の魅力的な投資提案のマトリックスについて解説しています。
  • また、市場促進要因、抑制要因、機会、新製品の上市や承認、市場動向、地域別の展望、主要企業が採用する競争戦略などに関する重要な考察も提供しています。
  • 企業ハイライト、製品ポートフォリオ、主要なハイライト、財務実績、戦略などのパラメータに基づいて、世界のフードサービス機器市場の主要企業をプロファイルしています。
  • このレポートからの洞察は、マーケティング担当者や企業の経営陣が、将来の製品の発売、タイプのアップグレード、市場拡大、マーケティング戦術に関する情報に基づいた意思決定を行うことができるようになります。
  • この調査レポートは、投資家、サプライヤー、製品メーカー、流通業者、新規参入者、財務アナリストなど、この業界の様々な利害関係者を対象としています。
  • 利害関係者は、世界のフードサービス機器市場の分析に使用される様々な戦略マトリックスを通じて意思決定を容易にすることができます。

目次

第1章 調査の目的と前提条件

  • 調査目的
  • 前提条件
  • 略語

第2章 市場の展望

  • レポートの説明
    • 市場の定義と範囲
  • エグゼクティブサマリー
  • Coherent Opportunity Map(COM)

第3章 市場力学、規制、動向分析

  • 市場力学
    • 成長する食品サービス部門
    • 高額な資本投資
    • 政府の好ましい政策
  • 影響分析
  • 主なハイライト
  • 規制シナリオ
  • 製品の発売/承認
  • PEST分析
  • PORTERの分析
  • 合併と買収のシナリオ

第4章 世界のフードサービス機器市場- コロナウイルス(COVID-19)パンデミックの影響

  • COVID-19疫学
  • 供給側と需要側の分析
  • 経済への影響

第5章 世界のフードサービス機器市場、用途別、2020年~2032年

  • フルサービスのレストランとホテル
  • クイックサービスレストラン&パブ
  • ケータリング

第6章 世界のフードサービス機器市場、製品タイプ別、2020年~2032年

  • 調理機器
  • 保管およびハンドリング機器
  • 食洗機
  • 飲食品調理機器
  • サービング機器

第7章 世界のフードサービス機器市場、地域別、2020年~2032年

  • 北米
  • 欧州
  • アジア太平洋
  • その他の国

第8章 競合情勢

  • ALI GROUP S.R.L. A SOCIO UNICO
  • ALTO-SHAAM, INC.
  • CAMBRO MANUFACTURING CO. INC.
  • COMSTOCK-CASTLE STOVE CO., INC.
  • DOVER CORPORATION
  • DUKE MANUFACTURING CO. INC.

第9章 セクション

  • 調査手法
  • 出版社について
目次
Product Code: CMI5867

Food Service Equipment Market is estimated to be valued at USD 40.04 Bn in 2025 and is expected to reach USD 59.02 Bn by 2032, growing at a compound annual growth rate (CAGR) of 5.7% from 2025 to 2032.

Report Coverage Report Details
Base Year: 2024 Market Size in 2025: USD 40.04 Bn
Historical Data for: 2020 To 2024 Forecast Period: 2025 To 2032
Forecast Period 2025 to 2032 CAGR: 5.70% 2032 Value Projection: USD 59.02 Bn

Food service equipment includes all tools, utensils, crockery and cutlery that are needed for the preparation, cooking, holding, serving and washing of foods. This type of equipment should be designed, constructed and finished in such a way that it can be cleaned and disinfected safely without the use of any special tools. Cooking equipment, storage and handling equipment, ware washing equipment and food holding and serving equipment are the key product that make up food service equipment.

Market Dynamics:

The food service equipment industry includes cooking equipment, refrigeration and storage systems, food preparation appliances, and cleaning and sanitizing appliances. The demand for these appliances is growing due to the increasing adoption of advanced kitchen technologies in commercial food services establishments. Key players are focusing on developing energy efficient and space saving products with high performance capabilities. Moreover, they are also incorporating robotics, machine intelligence, and cloud connectivity to help restaurant businesses construct efficient smart kitchens. The emergence of quick-service restaurants among the millennial and Gen Z population is fueling the growth of this market. This is due to the growing preference for processed and easy-to-prepare foods that offer convenience as well as nutrition and quality. As a result, the food service equipment market is expanding at an accelerated pace as consumers favor products with high ROI and lower maintenance costs.

However, high investment cost of equipment is expected to restrict the market growth.

Key features of the study:

  • This report provides in-depth analysis of the global food service equipment market, and provides market size (US$ Billion) and compound annual growth rate (CAGR%) for the forecast period 2025-2032, considering 2024 as the base year
  • It elucidates potential revenue opportunities across different segments and explains attractive investment proposition matrices for this market
  • This study also provides key insights about market drivers, restraints, opportunities, new product launches or approval, market trends, regional outlook, and competitive strategies adopted by key players
  • It profiles key players in the global food service equipment market based on the following parameters - company highlights, products portfolio, key highlights, financial performance, and strategies
  • Key companies covered as a part of this study include ALI GROUP S.R.L. A SOCIO UNICO, ALTO-SHAAM, INC., AMBRO MANUFACTURING CO. INC., COMSTOCK-CASTLE STOVE CO., INC., DOVER CORPORATION, and DUKE MANUFACTURING CO. INC.
  • Insights from this report would allow marketers and the management authorities of the companies to make informed decisions regarding their future product launches, type up-gradation, market expansion, and marketing tactics
  • The global food service equipment market report caters to various stakeholders in this industry including investors, suppliers, product manufacturers, distributors, new entrants, and financial analysts
  • Stakeholders would have ease in decision-making through various strategy matrices used in analyzing the global food service equipment market

Detailed Segmentation:

  • Global Food Service Equipment Market, By End Use
    • Full-service Restaurants & Hotels
    • Quick Service Restaurants & Pubs
    • Catering
  • Global Food Service Equipment Market., By Product Type
    • Cooking Equipment
    • Storage & Handling Equipment
    • Ware washing Equipment
    • Food & Beverage Preparation Equipment
    • Serving Equipment
  • Global Food Service Equipment Market, By Region
    • North America
    • Latin America
    • Europe
    • Asia Pacific
    • Middle East
    • Africa
  • Company Profiles
    • ALI GROUP S.R.L. A SOCIO UNICO
    • ALTO-SHAAM, INC.
    • CAMBRO MANUFACTURING CO. INC.
    • COMSTOCK-CASTLE STOVE CO., INC.
    • DOVER CORPORATION
    • DUKE MANUFACTURING CO. INC.

Table of Contents

1. Research Objectives and Assumptions

  • Research Objectives
  • Assumptions
  • Abbreviations

2. Market Purview

  • Report Description
    • Market Definition and Scope
  • Executive Summary
    • Market Snapshot, By End Use
    • Market Snapshot, By Product Type
    • Market Snapshot, By Region
  • Coherent Opportunity Map (COM)

3. Market Dynamics, Regulations, and Trends Analysis

  • Market Dynamics
    • Growing food service sector
    • High capital investment
    • Favorable government policies
  • Impact Analysis
  • Key Highlights
  • Regulatory Scenario
  • Product launch/Approvals
  • PEST Analysis
  • PORTER's Analysis
  • Merger and Acquisition Scenario

4. Global Food Service Equipment Market - Impact of Coronavirus (COVID-19) Pandemic

  • COVID-19 Epidemiology
  • Supply Side and Demand Side Analysis
  • Economic Impact

5. Global Food Service Equipment Market, By End Use, 2020-2032, (US$ Bn)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2025 and 2032 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2021 - 2032
    • Segment Trends
  • Full-service Restaurants & Hotels
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Bn)
  • Quick Service Restaurants & Pubs
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Bn)
  • Catering
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Bn)

6. Global Food Service Equipment Market, By Product Type, 2020-2032, (US$ Bn)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2025 and 2032 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2021 - 2032
    • Segment Trends
  • Cooking Equipment
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Billion)
  • Storage & Handling Equipment
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Billion)
  • Warewashing Equipment
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Billion)
  • Food & Beverage Preparation Equipment
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Billion)
  • Serving Equipment
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2020-2032,(US$ Billion)

7. Global Food Service Equipment Market, By Region, 2020-2032, (US$ Bn)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, By Country, 2025 and 2032 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, For Country 2021 -2032
    • Country Trends
  • North America
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End Use, 2020-2032,(US$ Bn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2020-2032,(US$ Bn)
  • Europe
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End Use, 2020-2032,(US$ Bn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2020-2032,(US$ Bn)
  • Asia Pacific
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End Use, 2020-2032,(US$ Bn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2020-2032,(US$ Bn)
  • Rest of World
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End Use, 2020-2032,(US$ Bn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2020-2032,(US$ Bn)

8. Competitive Landscape

  • ALI GROUP S.R.L. A SOCIO UNICO
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Developments
    • Financial Performance
    • Strategies
  • ALTO-SHAAM, INC.
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • CAMBRO MANUFACTURING CO. INC.
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • COMSTOCK-CASTLE STOVE CO., INC.
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • DOVER CORPORATION
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • DUKE MANUFACTURING CO. INC.
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • Analyst Views

9. Section

  • Research Methodology
  • About us