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市場調査レポート
商品コード
1334609
マカロンの世界市場規模調査&予測、タイプ別、流通チャネル別、地域別分析、2023-2030年Global Macarons Market Size Study & Forecast, by Type (Basic, Chocolate, Lemon, Vanilla, Others), by Distribution Channel (Supermarkets/Hypermarkets, Independent Stores, Online Channel, Others) and Regional Analysis, 2023-2030 |
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カスタマイズ可能
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マカロンの世界市場規模調査&予測、タイプ別、流通チャネル別、地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2023年08月10日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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マカロンは、アーモンド粉、卵白、粉砂糖で作られる繊細でおいしいお菓子です。
マカロンは、アーモンドの粉と卵白と粉砂糖で作られる繊細で美味しいお菓子です。ガナッシュやバタークリーム、ジャムなどのフィリングが使われているため、一口ごとに異なる風味が楽しめる。マカロンはフランスをはじめとする欧州で人気のデザートであり、近年は米国でも人気が高まっています。加えて、消費者の嗜好の変化により、消費者は進んで新しい味や種類のマクロンを試しています。パーソナライズされたデザートに対する消費者の嗜好の変化は、技術革新と風味の多様性の拡大とともに、世界中のマカロン市場の拡大を推進する数少ない要因となっています。
マカロン市場が拡大している背景には、製品原材料の革新や、高品質で贅沢なスイーツに対する消費者の需要の高まりといった要因があります。加えて、食品消費の増加、職人技やグルメ食品への関心の高まりが、世界全体の市場成長の触媒として作用しています。食品消費の増加は、マカロンの需要を促進する上で重要な役割を果たしています。これは、食品消費のパターンが進化していることに加え、消費者がユニークで贅沢な食体験を求めるためです。さらに、食の嗜好の進化、デザート文化、特別な日、可処分所得水準、国際的な料理体験への接触などが組み合わさることで、食の消費に変化が生じ、マカロン市場の需要をさらに押し上げています。Statistaによると、世界の食品消費量は2015年以降増加の一途をたどっています。2021年には、世界の食品消費量は25億トンを占める。一方、セーターとスプレッドは2021年の世界食品消費量のほぼ3%を占め、その量は77.09トンです。したがって、これらの前述の要因は、推定期間中のマカロン市場の成長を推進しています。さらに、オンライン販売やeコマースでの流通チャネルの増加、食生活の変化や健康志向における消費者の関心の高まりは、予測期間中に様々な有利な機会をもたらします。しかし、季節性や市場需要の変動の増加、他のデザートとの競合の激化は、2023年から2030年の予測期間を通じて市場成長の課題となっています。
マカロンの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカです。欧州は、コンビニエンス食品への需要の急増、マカロンにおける技術革新と新しいフレーバーバリエーションの増加、同地域におけるフードツーリズムの増加により、2022年の市場を独占しています。一方、アジア太平洋地域は予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。革新的なビーガン食品への需要の高まり、フードツーリズムの増加、個人の可処分所得の増加が、この地域全体の市場需要を大きく促進しています。
本調査の目的は、近年のさまざまなセグメントと国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
Macarons are delicate and delicious pastries that are made with almond flour, egg whites, and powdered sugar. These desserts are renowned for having a soft, chewy interior and a smooth, crisp surface. Each mouthful of macaron is often infused with a different flavor due to the use of fillings like ganache, buttercream, or jam. Macrons are popular desert in France and other parts of Europe, and in recent years, have also become popular in the U.S. These deserts are often become more popular among consumers due to the recent shift in customer taste and preference. In addition, the change in consumer taste & preference has made them willingly experiment with new flavors and varieties in macrons. The shift in consumer preference towards personalized deserts, along with growing innovation and flavor diversity are the few factors that propel the expansion of macron market across the globe.
The Macarons Market is expanding because of factors such as the innovation in product ingredients and rising consumer demand for high-quality, indulgent sweet treats. In addition, the growing food consumption, along with rising interest in artisanal and gourmet foods are acting as a catalyzing factor for market growth across the globe. Increased food consumption plays a significant role in driving the demand for macarons, due to evolving patterns of food consumption as well as consumers seeks unique and indulgent food experience. Further, the combination of evolving food preferences, dessert culture, special occasions, disposable income levels, and exposure to international culinary experiences all contribute to the change in food consumption, which further drives the demand for macarons market. According to Statista, the volume of global food consumption has been ever-increasing since 2015. In 2021, the global food consumption account for 2.5 billion metric tones. While, sweaters and spreads account for almost 3% portion of the global food consumption in 2021, with volume of 77.09 metric tones. Thus, these aforementioned factors are propelling the growth of the Macarons Market during the estimated period. Moreover, the increased availability on online sales and e-commerce distribution channel, as well as the growing focus of consumers in changing dietary habits and health-consciousness present various lucrative opportunities over the forecasting years. However, the increased seasonality and market demand fluctuations and the growing competition from other desserts are challenging the market growth throughout the forecast period of 2023-2030.
The key regions considered for the Global Macarons Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Europe is dominated the market in 2022, owing to the surging demand for convenience foods, increasing innovation and new flavor variations in macarons, and growing food tourism in the region. Whereas, Asia Pacific is expected to grow at the highest CAGR over the forecasting years. Growing demand for innovative vegan food products, increasing food tourism, and rising disposable income of individuals are significantly propelling the market demand across the region.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below.