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市場調査レポート
商品コード
1314932
ホワイトマッシュルームの世界市場規模調査&予測:形態別、ブランド別、最終用途別、地域別分析、2023-2030年Global White mushroom market Size study & Forecast, by Form (Fresh, Processed) by Branding (Private-label, Branded), by End-use (Retail, Food Service, Food & Beverage Industry, Other), and Regional Analysis, 2023-2030 |
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カスタマイズ可能
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ホワイトマッシュルームの世界市場規模調査&予測:形態別、ブランド別、最終用途別、地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2023年07月20日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界のホワイトマッシュルーム市場は2022年に約400億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.8%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
ホワイトマッシュルーム市場とは、一般的に食用として知られるホワイトマッシュルーム(Agaricus bisporus)の栽培、流通、商品化に関わる産業を指します。ホワイトマッシュルーム市場は、マッシュルームの栽培技術の進歩やヴィーガン製品の需要の増加といった要因によって牽引されています。
ホワイトマッシュルームは低カロリーで低脂肪であるため、摂取カロリーを気にする人にとってはヘルシーな選択肢となります。食物繊維、ビタミン類(ビタミンB群、日光に当たるとビタミンDなど)、ミネラル類(カリウム、銅、セレンなど)を豊富に含んでいます。これらはピザのトッピングやパスタにも使われます。ヴィーガン協会の報告によると、2021年、ヴィーガン製品の人気はベジタリアンやグルテンフリー製品を上回っています。ベジタリアンやグルテンフリーの選択肢に比べ、ヴィーガン製品の検索頻度は3倍も高く、消費者の間でヴィーガンへの関心が大きく高まっていることを示しています。世界動物基金(World Animal Foundation)の最新データによると、世界のヴィーガン人口は顕著な節目を迎えており、2023年時点で約7,900万人がヴィーガンライフスタイルを受け入れています。それに伴い、制御環境農業、垂直農法、作物管理方法の改善など、キノコの栽培技術も進歩しています。これらの進歩は、白色キノコ生産における収量の増加、品質の向上、費用対効果の改善につながります。このように、ビーガン食の需要の増加とキノコ栽培技術の継続的な進歩が市場の成長を促進しています。さらに、健康的で低カロリーな食品に対する需要の増加とキノコの商業化の増加が、市場に有利な機会を生み出しています。しかし、キノコの国際貿易と規制の課題は、2023年から2030年の予測期間を通じて市場成長の妨げとなります。
ホワイトマッシュルームの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカです。アジア太平洋地域は、中国、インド、日本、韓国などの国々を含む人口が多く、郷土料理の一部としてホワイトマッシュルームが広く消費されていること、また同地域でホワイトマッシュルームの需要が増加していることから、2022年の市場を独占しました。アジア太平洋地域は、気候条件が良好でキノコ栽培に適した農業景観を有しているため、予測期間中に最も急成長する地域と考えられています。中国やインドのような国々はきのこ生産に長い歴史があり、農法やインフラが確立されているため、ホワイトマッシュルームの安定供給に寄与しています。
本調査の目的は、近年の様々なセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
Global White mushroom market is valued approximately USD 40.0 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.8% over the forecast period 2023-2030. The white mushroom market refers to the industry involved in the cultivation, distribution, and commercialization of the commonly consumed edible fungus known as the white mushroom (Agaricus bisporus). White mushrooms are widely appreciated for their mild flavor, versatile culinary applications, and nutritional value.The White mushroom market is being driven by factors such as advancement in cultivation techniques of mushroom and increasing demand of vegan products.
White mushrooms are low in calories and fat, making them a healthy choice for those watching their calorie intake. They are a good source of dietary fiber, vitamins (such as B vitamins and vitamin D when exposed to sunlight), and minerals (including potassium, copper, and selenium). These are also used in pizza toppings and pasta. The Vegan Society reported that in 2021, the popularity of vegan products surpassed that of vegetarian and gluten-free products, as evidenced by search data on Google. Vegan products were searched for three times more frequently compared to vegetarian and gluten-free options, indicating a significant and growing interest in veganism among consumers. According to the latest data from World Animal Foundation, the global vegan population has reached a remarkable milestone, with nearly 79 million individuals embracing a vegan lifestyle as of 2023. Along with those advancements in cultivation techniques of mushrooms like controlled environment agriculture, vertical farming, and improved crop management practices. These advancements lead to higher yields, improved quality, and cost-effectiveness in white mushroom production. Thus increasing demand of vegan food and continuous advancement in mushroom farming techniques fueling the growth of the market. In addition to the increasing demand for healthy and low-caloric food and the increasing commercialization of mushrooms create lucrative opportunities for the market. However, the international trade and regulatory challenges for mushroom hinder market growth throughout the forecast period of 2023-2030.
The key regions considered for the Global White mushroom market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Asia pacific dominated the market in 2022 owing to the region has a significant population, including countries like China, India, Japan, and South Korea, where white mushrooms are widely consumed as a part of the local cuisine also increasing demand of white mushroom in the region. Asia pacific is also consider the fastest growing region during the forecast period due to region has favorable climatic conditions and suitable agricultural landscapes for mushroom cultivation. Countries like China and India have a long history of mushroom production, with well-established farming practices and infrastructure, contributing to a robust supply of white mushrooms.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: