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市場調査レポート
商品コード
1311104
ココナッツシロップの世界市場規模調査・予測:自然由来別、用途別、地域別分析、2023-2030年Global Coconut Syrup Market Size Study & Forecast, by Nature (Organic, Conventional), By Application (Bakery, Confectionery, Beverages, Dairy), and Regional Analysis, 2023-2030 |
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カスタマイズ可能
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ココナッツシロップの世界市場規模調査・予測:自然由来別、用途別、地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2023年07月11日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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ココナッツシロップはココナッツヤシの花の樹液から作られる天然の甘味料です。
とろりとした黄金色の液体で、ナッツのような風味とほのかな甘みがあります。ココナッツシロップはプレバイオティクス食物繊維の良い供給源であり、消化と腸の健康増進に役立ちます。また、低血糖甘味料でもあり、血糖値の急激な上昇を引き起こしません。ココナッツシロップは、パンケーキ、ワッフル、オートミール、スムージー、焼き菓子など、さまざまなレシピに使われています。また、コーヒー、紅茶、その他の飲料の甘み付けにも使われます。ココナッツ・シロップ市場は、天然で健康的な甘味料に対する需要の急増、健康意識の高まり、菜食主義者の人口増加などの要因により拡大しています。
加えて、肥満や糖尿病患者の間でココナッツシロップの人気が高まっていることも、世界中で市場成長の触媒として作用しています。IDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021が発表した記事によると、2021年9月には、20歳から79歳までの約5億3,700万人が糖尿病を患っています。さらに、2030年には6億4,300万人、2045年には7億3,800万人に増加すると予測されています。このように、世界人口の間に不健康な生活様式が蔓延していることが、予測数年間におけるココナッツシロップ市場の成長を促進すると予想されます。さらに、飲食品業界におけるココナッツシロップの使用の増加や、様々なeコマースプラットフォームにおける製品の利用可能性の高まりは、予測数年間における市場の様々な有利な成長機会を提示します。しかし、規制上の課題や表示要件、原材料価格の変動は、2023年から2030年の予測期間を通じて市場の成長に課題しています。
ココナッツシロップの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカです。北米は、エスニックでエキゾチックなフレーバーへの関心の高まり、ビーガンや植物ベースの食事への人気の高まり、天然の甘味料や香味料としてのココナッツシロップの認知度と利用の高まりにより、2022年に最大の市場を占めました。一方、アジア太平洋地域は予測期間中最も高いCAGRで成長すると予想されます。持続可能で環境に優しい製品へのシフト、可処分所得の増加、ココナッツ製品の健康上の利点に対する意識の高まりが、この地域全体の市場需要を大きく促進しています。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
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Global Coconut Syrup Market is valued approximately at USD XX billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2023-2030. Coconut syrup is a natural sweetener derived from the sap of coconut palm flowers. It has a thick, golden-brown liquid consistency and tastes nutty and slightly sweet. Coconut syrup is a good source of prebiotic fiber, which can help to improve digestion and gut health. It is also a low-glycemic sweetener, which means that it does not cause a sharp spike in blood sugar levels. Coconut syrup is used in a variety of recipes, including pancakes, waffles, oatmeal, smoothies, and baked products. It can also be used to sweeten coffee, tea, and other beverages. The Coconut Syrup Market is expanding because of factors such as the surging demand for natural and healthy sweeteners, rising health awareness and the growing vegan population.
In addition, the rising popularity of coconut syrup among the obese and diabetic patients is acting as a catalyzing factor for market growth across the globe. According to an article released by IDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021, in September 2021, approximately 537 million people between the age group of 20 to 79 years suffer from diabetes. Furthermore, it is anticipated to rise to 643 million and 738 million by 2030 and 2045 respectively. Thus, the prevalence of unhealthy lifestyle patterns among the global population is expected to fuel the growth of the coconut syrup market in the forecast years. Moreover, the growing use of coconut syrup in the food and beverage industry, as well as the rising availability of product on various e-commerce platforms present various lucrative growth opportunities for the market over the forecast years. However, the regulatory challenges and labeling requirements and the volatility in the prices of raw materials are challenging the market growth throughout the forecast period of 2023-2030.
The key regions considered for the Global Coconut Syrup Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. North America dominated the market in 2022 with largest market owing to the rising interest in ethnic and exotic flavors, the increasing popularity of vegan and plant-based diets and the growing recognition and utilization of coconut syrup as a natural sweetening and flavoring agent. Whereas, Asia Pacific is expected to grow at the highest CAGR over the forecast years. The shift towards sustainable and eco-friendly products, rising disposable income and increasing awareness of the health benefits of coconut products are significantly propelling the market demand across the region.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: