市場調査レポート
商品コード
1269652
穀物由来プレバイオティック成分の世界市場規模調査&予測、供給元別、機能別、用途別、地域別分析、2022-2029年Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Size study & forecast, by Source By Function By Application and Regional Analysis, 2022-2029 |
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穀物由来プレバイオティック成分の世界市場規模調査&予測、供給元別、機能別、用途別、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年05月02日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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穀物由来プレバイオティック成分は、腸内に生息する特定の微生物群を育て、有益なバクテリアの増殖を可能にする食物物質です。
穀物由来プレバイオティック成分の市場は、穀物由来プレバイオティック成分の需要増加や老人人口の増加などの要因によって拡大しています。
プレバイオティクスは、シリアル、スプレッド、ビスケットなどの製品に食品成分として使用されています。一般的なプレバイオティクス成分には、イヌリン、オリゴ糖、ポリデキストロースなどがあり、通常、穀物、根、野菜から抽出されます。プレバイオティクスは、過去数十年の間に、その普及率が徐々に高まってきています。Statistaによると、2020年、胃腸の健康のために使用されるプロバイオティクスサプリメントの世界市場は11億米ドルの価値がありました。21億米ドルに成長すると予測されています。さらに、プロバイオティクスサプリメント製品は、2017年の約3億3,200万米ドルから2027年には約8億5,800万米ドルに成長すると予想されており、欧州における年間平均成長率は9.76 %に相当することが分かっています。これに対し、酵母を原料とする製品は、2017年の約3,300万米ドルから2027年には約6,300万米ドルに成長すると推定され、これは6.50%の複合年間成長率です。スペースを牽引するもう一つの重要な要素は、老年人口の増加です。世界銀行グループによると、世界の老年人口は2020年に7億2,700万人でしたが、今後30年間で3倍に増え、2050年には15億人に達すると予測されています。また、健康意識の高まりと様々な疾患の有病率の増加は、予測期間中、市場に有利な成長見通しを生み出すでしょう。しかし、穀物由来プレバイオティック成分のコストが高いため、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長が阻害されます。
穀物由来プレバイオティック成分の世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、その他ラテンアメリカ、世界のその他の地域です。北米は、主要な市場プレイヤーの存在により、収益面で市場を独占しています。Statistaによると、北米のプロバイオティクスサプリメント市場は、2020年の8億2,000万米ドルから2027年には15億米ドルに増加すると予測されています。これは、その期間中に市場価値がほぼ3倍になることを意味します。さらに、アジア太平洋地域は、老年人口や対象人口の増加、政府や非営利団体の積極的な市場参入などの要因により、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。
本調査の目的は、近年におけるさまざまなセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することにあります。本レポートは、調査対象国の産業の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。.
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Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market is valued approximately USD xxx billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than xx% over the forecast period 2022-2029. Grain-sourced Prebiotic Ingredient is a dietary substance, which nurtures a selected group of microorganisms living in the gut and enables the growth of beneficial bacteria. The Grain-sourced Prebiotic Ingredient market is expanding because of factors such as increasing demand for grain-sourced prebiotic ingredients and growing geriatric population.
Prebiotics are used as food ingredients in products such as cereals, spreads, biscuits, and others. The common prebiotic ingredients include inulin, oligosaccharides, and polydextrose, usually extracted from grains, roots, and vegetables. Its prevalence has progressively increased during the last few decades. According to the Statista, in 2020, the worldwide market for probiotic supplements used for gastrointestinal health was worth 1.1 billion U.S. dollars. It is predicted to grow to 2.1 billion U.S. dollars. Furthermore, probiotic supplement products are expected to grow from approximately USD 332 million in 2017 to nearly USD 858 million in 2027, representing a compound annual growth rate of 9.76 % in Europe. In comparison, products that have yeast as their source are estimated to grow from approximately USD 33 million in 2017 to nearly USD 63 million in 2027, a compound annual growth rate of 6.50% . Another important component driving space is growing geriatric population. According to the World Bank Group, the world old population was 727 million in 2020, and it is predicted to treble over the next three decades, reaching 1.5 billion in 2050. Also, rising health awareness and growing prevalence of various diseases would create a lucrative growth prospectus for the market over the forecast period. However, the high cost of Grain-sourced Prebiotic Ingredient stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America dominated the market in terms of revenue, owing to the presence of key market players in the region. According to Statista, the market for probiotic supplements in North America is forecast to increase from USD 820 million in 2020 to USD 1.5 billion by 2027. This would constitute almost a tripling of market value in that time frame. Furthermore, Asia Pacific is expected to grow with a highest CAGR during the forecast period, owing to factors such as rising geriatric and target populations, and active participation of government and nonprofit organizations in the market space.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below.