市場調査レポート
商品コード
1262709
サバの世界市場規模調査&予測、形態別(冷凍、缶詰)、流通チャネル別(ハイパーマーケット・スーパーマーケット、コンビニエンスストア、オンライン)、地域別分析、2022-2029年Global Mackerel Market Size study & Forecast, by Form (Frozen, Canned), by Distribution Channel (Hypermarkets And Supermarkets, Convenience Store, Online) and Regional Analysis, 2022-2029 |
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サバの世界市場規模調査&予測、形態別(冷凍、缶詰)、流通チャネル別(ハイパーマーケット・スーパーマーケット、コンビニエンスストア、オンライン)、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年04月17日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界のサバ市場は、2021年に約9億9,610万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には4.70%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
サバは、主にScombridae科の様々な遠洋魚類を指すのに使用されます。温帯および熱帯の両海域に多く生息し、主に海洋の沿岸部または沖合に生息しています。市場の主な促進要因は、サバの生産量の増加と、タンパク質が豊富で健康的な食事を好む人口の増加による消費量の増加であり、これらは予測期間を通じて市場の拡大を促進すると予想されます。
Statistaによると、日本ではサバの生産量が増加しており、2020年には39万匹が生産され、2021年には43万4千匹に増加しました。これとともに、同じ情報源によると、英国で販売されるサバも年々増加しています。例えば、2017年には129280.04米ドルであったが、2022年には152750.62米ドルに増加しています。さらに、主要な市場プレイヤーによるイニシアティブの高まりは、予測期間中に市場に有利な成長機会を生み出しています。しかし、サバの高コストが2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。
世界のサバ市場の調査において考慮された主要地域は以下の通りです:アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他世界のその他の地域です。魚の採集と養殖においてこの地域が優位であるため、アジア太平洋は2021年に最大の業界シェアを占めると考えられます。サバの市場は、この魚がリーズナブルな価格で多くの健康上の利点を持つ結果、新興国においてより人気が高まっています。また、この地域の広大な沿岸地域と人口の増加が、魚の養殖や漁業を支えています。これらの要素により、この地域の市場は今後数年間で拡大すると考えられます。予測期間中、欧州は最も速いCAGRで成長すると予測されています。この地域では、サバの生産と消費が盛んであることが、この地域の発展の原動力になっていると考えられています。また、忙しい毎日を送る同地域の消費者は、冷凍サバを記録的に多く消費しています。冷凍サバは調理が簡単で栄養価も高いため、消費量が増加し、地域の市場を盛り上げています。
本調査の目的は、近年の様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国の産業の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、競合情勢や主要企業の製品に関する詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。.
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
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Global Mackerel Market is valued at approximately USD 996.1 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 4.70% over the forecast period 2022-2029. The mackerel is used to refer to a variety of pelagic fish species, primarily those in the Scombridae family. They are common in both temperate and tropical waters, primarily inhabiting the coastal or offshore regions of the ocean. The major driving factors for the market are rising production of mackerels and consumption rises as a result of a growing population's preference for protein-rich, healthy meals, which are anticipated to fuel market expansion throughout the course of the forecast period.
According to Statista, the production volume of mackerels is increasing in Japan, in 2020, 390,000 mackerels were produced which has increased to 434,000 in 2021. Along with this, according to the same source mackerel sold in the United Kingdom has also increased over the years. For instance, in 2017, USD 129280.04 which has increased to USD 152750.62 in 2022. Moreover, the rising initiatives by the key market players are creating lucrative growth opportunities for the market over the forecast period. However, the high cost of Mackerel stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Mackerel Market study include: Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. Due to the region's dominance in fish collection and aquaculture, Asia Pacific will hold the largest industry share in 2021. The market for mackerel has grown more popular in emerging nations as a result of the fish's numerous health advantages at a reasonable price. Additionally, this region's expansive coastal areas and growing population support fish farming and fishing. These elements will likely cause the market in this area to expand during the following few years. During the forecast period, Europe is anticipated to grow at the fastest CAGR. The significant production and consumption of mackerel in the area are credited with driving the region's development. Consumers in the area who live busy lives are also consuming frozen mackerel in record numbers. Because frozen mackerel is simple to prepare and nutritious, its consumption is rising, which is boosting the local market.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and Form offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below.