市場調査レポート
商品コード
1251583
脱水ニンニクの世界市場規模調査&予測、製品別(顆粒・粉末、フレーク・クローブ、刻み・みじん切り)、用途別(B2B、B2C)、流通チャネル別(オンライン、オフライン)、地域分析、2022-2029年Global Dehydrated Garlic Market Size study&Forecast, by Product (Granules & Powder, Flakes & Cloves, Chopped & Minced) by Application (B2B, B2C), by Distribution Channel (Online, Offline)and Regional Analysis, 2022-2029 |
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脱水ニンニクの世界市場規模調査&予測、製品別(顆粒・粉末、フレーク・クローブ、刻み・みじん切り)、用途別(B2B、B2C)、流通チャネル別(オンライン、オフライン)、地域分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年03月20日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界の脱水ニンニク市場は、2021年に約24億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には3.3%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
Garlicは、ほぼすべての消費者が料理に使用する最も古く、最も偏在的なスパイスです。脱水ニンニクは、生のニンニクを乾燥させたものです。保存期間が長く、味に妥協がないため、新鮮なニンニクよりも有益です。また、スープ、カレー、ピクルス、ソース、野菜など、さまざまな料理の調理に欠かせないもので、すべての料理にナッツのようなバランスのとれた風味を加えることができます。さらに、脱水ニンニクの健康効果や栄養価の高さから、消費者の嗜好は脱水ニンニクに移行しつつあり、市場の成長を後押ししています。
食品に風味を加えるだけでなく、脱水ニンニクは心臓病やがんなどの多くの病気を治療する能力を持っています。世界保健機関(WHO)によると、死因の約85%は心臓発作による心血管疾患であり、乾燥ニンニクの普及によって急増することが予想されます。また、カルシウム、ビタミンB1、カリウムなど、さまざまな栄養素をワンストップで摂取できる製品です。また、薬効や癒し効果も期待できることから、消費者の嗜好も変化しており、全世界で2,800万トンの生産が行われています。例えば、マディヤ・プラデシュ州は2022年に最も高いニンニク生産地域と記録されました。さらに、脱水ニンニクの香味品質による幅広い用途が、店舗での入手のしやすさとともに市場を牽引しています。保存期間が長く、保管や取り扱いが簡単なため広く利用されており、予測期間中に市場に有利な成長機会を提供すると考えられます。しかし、脱水ニンニクの過剰摂取による高い健康リスクは、2022-2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害します。
脱水ニンニクの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、世界のその他の地域です。アジア太平洋地域は、脱水ニンニクの市場を独占しています。これは、バランスのとれた繊細な風味があらゆる料理に欠かせないため、中国料理の主要な構成要素となっているためです。消費拡大の主な理由は、心臓、胃、肺に良い影響を与えることです。アリシン、ジアリルジスルフィド、s-アリルシステインなどの化合物が存在し、健康上の問題を解決するのに有益です。北米は、飲食品産業の発展により、最も成長率の高い地域と予想されています。また、調理にかかる時間が短いため、人々はコンビニエンスフードにシフトしており、これがドライガーリックの市場を活性化させています。
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of figures
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Global Dehydrated Garlic Market is valued at approximately USD 2.4 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 3.3% over the forecast period 2022-2029.Garlic is the oldest and most ubiquitous spice used in cooking by almost every consumer. Dehydrated Garlic is the dried form of fresh garlic. It is more beneficialthanfresh garlic due to its longer shelf life and no compromise in taste. It is also essential for the preparation of various dishes such as soups, curries, pickles, sauces, vegetables and so on, as it adds a nutty and balanced flavor to everything. Additionally, consumer preference is shifting to dehydrated garlic due to several health benefits and nutritional content of dehydrated garlic which drives the market growth.
Apart from adding flavor to food, dehydrated garlic has the ability to cure numerous diseases such as heart and cancer diseases. As per World Health Organization (WHO), about 85% of death occurs due to cardiovascular disease due to heart attacks which areexpected to surge by the rising adoption of dry garlic. The product also acts one-stop for various nutrients such as calcium, vitamin B1, potassium and so on. Consumer preference is shifting due to various medicinal and healing qualities, leading to about 28 million metric tons of production worldwide. For instance, Madhya Pradesh was recorded as the highest garlic producing region in 2022. Additionally, the extensive application due to the flavoring quality of dehydrated garlic is driving the market along with its easy availability at stores. It is widely available as it is easy to store and handle with a longer shelf life which will provide lucrative growth opportunities for the market during the forecast period. However, the high health risk due to excessive consumption of Dehydrated Garlic stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Dehydrated Garlic Marketstudy includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. Asia Pacific has dominated the market for dehydrated garlic as it is the main component ofChinese cuisine due to its balanced and delicate flavor essential for all dishes. The major reasons for increasing consumption are its positive effects on the heart, stomach and lungs. Compounds such as Allicin, diallyl disulfide, and s-allyl cysteine are present that are beneficial to cure health problems. North America is expected to be the fastest-growing region due to the growing food and beverage industry in the region. People are also shifting towards convenience food due to less time for cooking which is fueling the market for dry garlic.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporatespotential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: