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市場調査レポート
商品コード
1607757

遺伝子組み換え食品安全性検査の世界市場 (特性別、技術別、対象作物別、対象加工食品別、地域別):動向分析、競合情勢、将来予測 (2019~2030年)

Genetically Modified Food Safety Testing Market, By Trait; By Technology; By Crop Tested; By Processed Food Tested; By Region, Global Trend Analysis, Competitive Landscape & Forecast, 2019-2030


出版日
ページ情報
英文 535 Pages
納期
2~3営業日
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=152.30円
遺伝子組み換え食品安全性検査の世界市場 (特性別、技術別、対象作物別、対象加工食品別、地域別):動向分析、競合情勢、将来予測 (2019~2030年)
出版日: 2024年11月29日
発行: Blueweave Consulting
ページ情報: 英文 535 Pages
納期: 2~3営業日
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  • 目次
概要

世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場は2030年までに32億5,000万米ドルに達する

世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場は、GM作物の導入の増加、食品安全性に関する規制要件の厳格化、消費者の意識の高まり、検査技術の進歩により繁栄しています。

戦略コンサルティングと市場調査の大手企業であるBlueWeave Consulting社は、最近の調査で、遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査の世界市場規模を2023年に20億1,000万米ドルと推定しました。2024年から2030年にかけての予測期間中、世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場規模はCAGR 8.34%の著しい成長を遂げ、2030年には32億5,000万米ドルの規模に達するとBlueWeave社は予測しています。世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場の主な促進要因としては、食品産業における遺伝子組み換え生物 (GMO) の採用の増加、消費者の食品安全性に対する意識の高まり、GMOラベリングに対する規制要件の厳格化などが挙げられます。また、バイオテクノロジーと分子技術の進歩と相まって、遺伝子組み換え食品の安全性を確保するための正確で信頼性の高い検査手法に対する需要が高まっていることも、市場の成長をさらに後押ししています。食品中の遺伝子組み換え作物の存在を評価するための包括的な検査ソリューションの必要性が市場を牽引し、食品サプライ・チェーンにおける遺伝子組み換え作物に関連する健康、環境への影響、倫理的配慮に関する懸念に対処しています。

機会- 農業における技術進歩の採用増加

世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場は、農業技術における技術進歩の採用拡大とともに拡大すると予測されます。精密農業、モノのインターネット (IoT)、農業用ドローン、人工知能 (AI)、機械学習 (ML) は農業技術 (アグリテック) の一部です。アグリ・テックは、世界のGM食品安全性検査験の状況を一変させる上できわめて重要な役割を果たしています。というのも、複数のセンサーから取り込まれたさまざまな種類のデータを分析することにより、遺伝子組み換え作物 (GMO) の安全性を試験することが可能になるからです。

地政学的緊張の高まりが世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場に及ぼす影響

ロシア・ウクライナ戦争などの地政学的緊張の激化は、世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場に大きな影響を与える可能性があります。紛争はサプライ・チェーンを混乱させ、遺伝子組み換え食品の安全性を確保するために不可欠な検査機器と資源の入手可能性と流通に影響を及ぼします。市場は、貿易関係や政情不安をめぐる不確実性によって変動性が高まり、投資家の信頼に影響を与えます。地政学的緊張はまた、規制当局の監視の強化や貿易政策の変更につながる可能性があり、GM食品安全性検査サービスの需要に直接影響を与えます。世界の農産物貿易に依存している産業は特に脆弱であり、地政学的関係の混乱は遺伝子組み換え作物の採用と受け入れを妨げ、市場力学にさらに影響を及ぼす可能性があります。その結果、世界のGM食品安全性検査市場は、世界規模での政治的・経済的要因の複雑な相互作用によって引き起こされる課題や変動に直面する可能性があります。

PCR技術が世界のGM食品安全性検査市場をリード

ポリメラーゼ連鎖反応 (PCR) は世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場で最大の市場シェアを占めているが、これは食品中の遺伝子組み換えの検出と分析における極めて重要な役割を反映しています。DNAを増幅するPCRの精度と効率は、遺伝子組み換え食品の安全性を確保するための基礎技術となっており、市場での存在感を高めています。PCRの広範な採用は、世界全体における食品安全基準の維持におけるその重要性を強調しています。

競合情勢

世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場は競争が激しいです。市場の主要企業には、モンサント社、バイオ・ラッド・ラボラトリーズ社、エムスル・アナリティカル社、ユーロフィンズ・サイエンティフィック社、ジェネティック・イド・ナ社、IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH社、インターテック・グループ社、OmicUsa社、Romer Labs Division Holding GmbH社、Sgs S.A.社、シリカー社、サーモフィッシャーサイエンティフィック社、SGS S.A.社、ビューローベリタス社、ALS Limited社、TUV SUD社などがあります。これらの企業は、世界の遺伝子組み換え食品安全性検査市場における地位をさらに強化するために、研究開発活動への投資拡大、合併・買収、合弁事業、提携、ライセンシング契約、新製品・サービスのリリースなど、さまざまな戦略を駆使しています。

本レポートの詳細な分析により、世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場の成長可能性、今後の動向、統計に関する情報を提供します。また、総市場規模の予測を促進する要因にも焦点を当てています。本レポートは、世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場の最新技術動向と、意思決定者が健全な戦略的意思決定を行うための業界洞察を提供することをお約束します。さらに、市場の成長促進要因・課題・競争力についても分析しています。

目次

第1章 分析のフレームワーク

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場の考察

  • 業界のバリューチェーン分析
  • DROC分析
    • 成長促進要因
      • 遺伝子組み換え食品の需要増加
      • テクノロジー動物が引き起こす病気に対する消費者の意識の高まり
    • 抑制要因
      • 政府の政策と取り組み
      • 遺伝子組み換え作物に関連する環境への影響と持続可能性の問題に対する意識の高まり
    • 機会
      • 農業技術の進歩
      • 食品の安全性に対する消費者の懸念の高まり
    • 課題
      • 世界的に標準化されたテスト方法の欠如
  • 技術進歩/近年の動向
  • 規制枠組み
  • ポーターのファイブフォース分析

第4章 世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場:概要

  • 市場規模と予測 (2019年~2030年)
    • 金額ベース
  • 市場シェアと予測
    • 特性別
      • 除草剤耐性
      • 昆虫耐性
      • スタック特性
      • その他
    • 技術別
      • ポリメラーゼ連鎖反応 (PCR)
      • マイクロアレイ
      • 免疫測定
      • その他
    • 対象作物別
      • トウモロコシ
      • 大豆
      • 菜種/キャノーラ
      • じゃがいも
      • その他 (トマト、テンサイ、米)
    • 対象加工食品別
      • ベーカリー・菓子類
      • 食肉・肉製品
      • 朝食用シリアル・スナック
      • 食品添加物
      • その他の加工食品 (乳児用食品、乳製品、加工飲料)
    • 地域別
      • 北米
      • 欧州
      • アジア太平洋 (APAC)
      • ラテンアメリカ (LATAM)
      • 中東・アフリカ (MEA)

第5章 北米の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場

  • 市場規模と予測 (2019~2030年)
    • 金額ベース
  • 市場シェアと予測
    • 特性別
    • 技術別
    • 対象作物別
    • 対象加工食品別
    • 国別
      • 米国
      • カナダ

第6章 欧州の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場

  • 市場規模と予測 (2019~2030年)
    • 金額ベース
  • 市場シェアと予測
    • 特性別
    • 技術別
    • 対象作物別
    • 対象加工食品別
    • 国別
      • ドイツ
      • 英国
      • イタリア
      • フランス
      • スペイン
      • ベルギー
      • ロシア
      • オランダ
      • その他欧州

第7章 アジア太平洋の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場

  • 市場規模と予測 (2019~2030年)
    • 金額ベース
  • 市場シェアと予測
    • 特性別
    • 技術別
    • 対象作物別
    • 対象加工食品別
    • 国別
      • 中国
      • インド
      • 日本
      • 韓国
      • オーストラリア・ニュージーランド
      • インドネシア
      • マレーシア
      • シンガポール
      • ベトナム
      • APACのその他諸国

第8章 ラテンアメリカの遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場

  • 市場規模と予測 (2019~2030年)
    • 金額ベース
  • 市場シェアと予測
    • 特性別
    • 技術別
    • 対象作物別
    • 対象加工食品別
    • 国別
      • ブラジル
      • メキシコ
      • アルゼンチン
      • ペルー
      • その他のラテンアメリカ

第9章 中東・アフリカの遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場

  • 市場規模と予測 (2019~2030年)
    • 金額ベース
  • 市場シェアと予測
    • 特性別
    • 技術別
    • 対象作物別
    • 対象加工食品別
    • 国別
      • サウジアラビア
      • アラブ首長国連邦
      • カタール
      • クウェート
      • 南アフリカ
      • ナイジェリア
      • アルジェリア
      • その他中東・アフリカ

第10章 競合情勢

  • 主要企業とその製品の一覧
  • 世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査企業:市場シェア分析 (2023年)
  • 競合ベンチマーク:経営パラメーター別
  • 主要戦略の展開状況 (企業合併・買収 (M&A)、事業提携)

第11章 地政学的緊張の高まりが世界の遺伝子組み換え (GM) 食品安全性検査市場に与える影響

第12章 企業プロファイル (企業概要、財務マトリックス、競合情勢、企業役員、主な競合企業、連絡先情報、戦略的展望)

  • Monsanto
  • Bio-Rad Laboratories, Inc.
  • Emsl Analytical Inc.
  • Eurofins Scientific Se
  • Genetic Id Na, Inc.
  • IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH
  • Intertek Group Plc
  • OmicUsa Inc.
  • Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs SA
  • Silliker, Inc.
  • Thermo Fisher Scientific
  • SGS SA
  • Bureau Veritas SA
  • ALS Limited
  • TUV SUD
  • その他の主要企業

第13章 主要な戦略的提言

第14章 調査手法

目次
Product Code: BWC24902

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market to Touch USD 3.25 Billion by 2030

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market is flourishing due to the increasing adoption of GM crops, stringent regulatory requirements for food safety, growing awareness among consumers, and advancements in testing technologies.

BlueWeave Consulting, a leading strategic consulting and market research firm, in its recent study, estimated Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market size at USD 2.01 billion in 2023. During the forecast period between 2024 and 2030, BlueWeave expects Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market size to grow at a significant CAGR of 8.34% reaching a value of USD 3.25 billion by 2030. Major driving factors for Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market include increasing adoption of genetically modified organisms (GMOs) in the food industry, rising awareness about food safety among consumers, and stringent regulatory requirements for GMO labeling. Also, the growing demand for accurate and reliable testing methods to ensure the safety of GM foods, coupled with advancements in biotechnology and molecular techniques, further propel market growth. The need for comprehensive testing solutions to assess the presence of GMOs in food products drives the market, addressing concerns related to health, environmental impact, and ethical considerations associated with genetically modified organisms in the food supply chain.

Opportunity - Rising Adoption of Technological Advancements in Farming

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market is projected to expand with the growing adoption of technological advancements in farming techniques. Precision farming, internet of things (IoT), agricultural drones, artificial intelligence (AI), and machine learning (ML) are part of agricultural technologies (agri-tech). Agri-tech plays a crucial role in transforming the landscape of Global GM Food Safety Testing, as analyses of captured various types of data from multiple sensors enable to test the safety of GMO crops.

Impact of Escalating Geopolitical Tensions on Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

Escalating geopolitical tensions, such as Russia-Ukraine war, could significantly impact Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market. Conflicts disrupt supply chains, affecting the availability and distribution of testing equipment and resources essential for ensuring the safety of genetically modified foods. The market experiences heightened volatility due to uncertainties surrounding trade relations and political instability, impacting investor confidence. Geopolitical tensions may also lead to increased regulatory scrutiny and changes in trade policies, directly influencing the demand for GM food safety testing services. Industries reliant on global agricultural trade are particularly vulnerable, as disruptions in geopolitical relations can hinder the adoption and acceptance of genetically modified crops, further influencing the market dynamics. Consequently, Global GM Food Safety Testing Market may face challenges and fluctuations driven by the complex interplay of political and economic factors on a global scale.

PCR Technology Leads Global GM Food Safety Testing Market

Polymerase Chain Reaction (PCR) accounts for the largest market share of Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market, reflecting its pivotal role in detecting and analyzing genetic modifications in food. PCR's precision and efficiency in amplifying DNA make it a cornerstone technology for ensuring the safety of genetically modified foods, driving its prominence within the market. Widespread adoption of PCR underscores its significance in maintaining food safety standards across the global landscape.

Competitive Landscape

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market is fiercely competitive. Major companies in the market include Monsanto, Bio-Rad Laboratories, Inc., Emsl Analytical Inc., Eurofins Scientific Se, Genetic Id Na, Inc., IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH, Intertek Group Plc., OmicUsa Inc., Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs S.A., Silliker, Inc., Thermo Fisher Scientific, SGS S.A., Bureau Veritas S.A, ALS Limited, and TUV SUD. These companies use various strategies, including increasing investments in their R&D activities, mergers, and acquisitions, joint ventures, collaborations, licensing agreements, and new product and service releases to further strengthen their position in Global Genetically Modified Food Safety Testing Market.

The in-depth analysis of the report provides information about growth potential, upcoming trends, and statistics of Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market. It also highlights the factors driving forecasts of total Market size. The report promises to provide recent technology trends in Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market and industry insights to help decision-makers make sound strategic decisions. Further, the report also analyzes the growth drivers, challenges, and competitive dynamics of the market.

Table of Contents

1. Research Framework

  • 1.1. Research Objective
  • 1.2. Product Overview
  • 1.3. Market Segmentation

2. Executive Summary

3. Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market Insights

  • 3.1. Industry Value Chain Analysis
  • 3.2. DROC Analysis
    • 3.2.1. Growth Drivers
      • 3.2.1.1. Increasing demand for genetically modified foods
      • 3.2.1.2. Rising consumer awareness about the disease caused in Technology animals
    • 3.2.2. Restraints
      • 3.2.2.1. Government policies and initiatives
      • 3.2.2.2. Increasing awareness of environmental impacts and sustainability issues related to GM crops
    • 3.2.3. Opportunities
      • 3.2.3.1. Rising technical advancement in farming technique
      • 3.2.3.2. Increasing consumer concerns about food safety
    • 3.2.4. Challenges
      • 3.2.4.1. Lack of standardized testing methods globally
  • 3.3. Technology Advancements/Recent Developments
  • 3.4. Regulatory Framework
  • 3.5. Porter's Five Forces Analysis
    • 3.5.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 3.5.2. Bargaining Power of Buyers
    • 3.5.3. Threat of New Entrants
    • 3.5.4. Threat of Substitutes
    • 3.5.5. Intensity of Rivalry

4. Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market Overview

  • 4.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 4.1.1. By Value (USD Million)
  • 4.2. Market Share and Forecast
    • 4.2.1. By Trait
      • 4.2.1.1. Herbicide Tolerance
      • 4.2.1.2. Insect Resistance
      • 4.2.1.3. Stacked Traits
      • 4.2.1.4. Others
    • 4.2.2. By Technology
      • 4.2.2.1. Polymerase Chain Reaction (PCR)
      • 4.2.2.2. Microarray
      • 4.2.2.3. Immunoassay
      • 4.2.2.4. Others
    • 4.2.3. By Crop Tested
      • 4.2.3.1. Corn
      • 4.2.3.2. Soybean
      • 4.2.3.3. Rapeseed/Canola
      • 4.2.3.4. Potato
      • 4.2.3.5. Others (Tomato, Sugar Beet, and Rice)
    • 4.2.4. By Processed Food Tested
      • 4.2.4.1. Bakery & Confectionery
      • 4.2.4.2. Meat & Meat Products
      • 4.2.4.3. Breakfast Cereals & Snacks
      • 4.2.4.4. Food Additive
      • 4.2.4.5. Other Processed Food (Infant Food, Dairy Products, and Processed Beverages)
    • 4.2.5. By Region
      • 4.2.5.1. North America
      • 4.2.5.2. Europe
      • 4.2.5.3. Asia Pacific (APAC)
      • 4.2.5.4. Latin America (LATAM)
      • 4.2.5.5. Middle East and Africa (MEA)

5. North America Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 5.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 5.1.1. By Value (USD Million)
  • 5.2. Market Share & Forecast
    • 5.2.1. By Trait
    • 5.2.2. By Technology
    • 5.2.3. By Crop Tested
    • 5.2.4. By Processed Food Tested
    • 5.2.5. By Country
      • 5.2.5.1. United States
      • 5.2.5.1.1. By Trait
      • 5.2.5.1.2. By Technology
      • 5.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 5.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 5.2.5.2. Canada
      • 5.2.5.2.1. By Trait
      • 5.2.5.2.2. By Technology
      • 5.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 5.2.5.2.4. By Processed Food Tested

6. Europe Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 6.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 6.1.1. By Value (USD Million)
  • 6.2. Market Share & Forecast
    • 6.2.1. By Trait
    • 6.2.2. By Technology
    • 6.2.3. By Crop Tested
    • 6.2.4. By Processed Food Tested
    • 6.2.5. By Country
      • 6.2.5.1. Germany
      • 6.2.5.1.1. By Trait
      • 6.2.5.1.2. By Technology
      • 6.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.2. United Kingdom
      • 6.2.5.2.1. By Trait
      • 6.2.5.2.2. By Technology
      • 6.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.3. Italy
      • 6.2.5.3.1. By Trait
      • 6.2.5.3.2. By Technology
      • 6.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.4. France
      • 6.2.5.4.1. By Trait
      • 6.2.5.4.2. By Technology
      • 6.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.5. Spain
      • 6.2.5.5.1. By Trait
      • 6.2.5.5.2. By Technology
      • 6.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.5.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.6. Belgium
      • 6.2.5.6.1. By Trait
      • 6.2.5.6.2. By Technology
      • 6.2.5.6.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.6.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.7. Russia
      • 6.2.5.7.1. By Trait
      • 6.2.5.7.2. By Technology
      • 6.2.5.7.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.7.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.8. The Netherlands
      • 6.2.5.8.1. By Trait
      • 6.2.5.8.2. By Technology
      • 6.2.5.8.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.8.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.9. Rest of Europe
      • 6.2.5.9.1. By Trait
      • 6.2.5.9.2. By Technology
      • 6.2.5.9.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.9.4. By Processed Food Tested

7. Asia Pacific Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 7.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 7.1.1. By Value (USD Million)
  • 7.2. Market Share & Forecast
    • 7.2.1. By Trait
    • 7.2.2. By Technology
    • 7.2.3. By Crop Tested
    • 7.2.4. By Processed Food Tested
    • 7.2.5. By Country
      • 7.2.5.1. China
      • 7.2.5.1.1. By Trait
      • 7.2.5.1.2. By Technology
      • 7.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.2. India
      • 7.2.5.2.1. By Trait
      • 7.2.5.2.2. By Technology
      • 7.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.3. Japan
      • 7.2.5.3.1. By Trait
      • 7.2.5.3.2. By Technology
      • 7.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.4. South Korea
      • 7.2.5.4.1. By Trait
      • 7.2.5.4.2. By Technology
      • 7.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.5. Australia & New Zealand
      • 7.2.5.5.1. By Trait
      • 7.2.5.5.2. By Technology
      • 7.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.5.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.6. Indonesia
      • 7.2.5.6.1. By Trait
      • 7.2.5.6.2. By Technology
      • 7.2.5.6.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.6.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.7. Malaysia
      • 7.2.5.7.1. By Trait
      • 7.2.5.7.2. By Technology
      • 7.2.5.7.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.7.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.8. Singapore
      • 7.2.5.8.1. By Trait
      • 7.2.5.8.2. By Technology
      • 7.2.5.8.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.8.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.9. Vietnam
      • 7.2.5.9.1. By Trait
      • 7.2.5.9.2. By Technology
      • 7.2.5.9.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.9.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.10. Rest of APAC
      • 7.2.5.10.1. By Trait
      • 7.2.5.10.2. By Technology
      • 7.2.5.10.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.10.4. By Processed Food Tested

8. Latin America Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 8.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 8.1.1. By Value (USD Million)
  • 8.2. Market Share & Forecast
    • 8.2.1. By Trait
    • 8.2.2. By Technology
    • 8.2.3. By Crop Tested
    • 8.2.4. By Processed Food Tested
    • 8.2.5. By Country
      • 8.2.5.1. Brazil
      • 8.2.5.1.1. By Trait
      • 8.2.5.1.2. By Technology
      • 8.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.2. Mexico
      • 8.2.5.2.1. By Trait
      • 8.2.5.2.2. By Technology
      • 8.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.3. Argentina
      • 8.2.5.3.1. By Trait
      • 8.2.5.3.2. By Technology
      • 8.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.4. Peru
      • 8.2.5.4.1. By Trait
      • 8.2.5.4.2. By Technology
      • 8.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.5. Rest of LATAM
      • 8.2.5.5.1. By Trait
      • 8.2.5.5.2. By Technology
      • 8.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.5.4. By Processed Food Tested

9. Middle East & Africa Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 9.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 9.1.1. By Value (USD Million)
  • 9.2. Market Share & Forecast
    • 9.2.1. By Trait
    • 9.2.2. By Technology
    • 9.2.3. By Crop Tested
    • 9.2.4. By Processed Food Tested
    • 9.2.5. By Country
      • 9.2.5.1. Saudi Arabia
      • 9.2.5.1.1. By Trait
      • 9.2.5.1.2. By Technology
      • 9.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.2. UAE
      • 9.2.5.2.1. By Trait
      • 9.2.5.2.2. By Technology
      • 9.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.3. Qatar
      • 9.2.5.3.1. By Trait
      • 9.2.5.3.2. By Technology
      • 9.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.4. Kuwait
      • 9.2.5.4.1. By Trait
      • 9.2.5.4.2. By Technology
      • 9.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.5. South Africa
      • 9.2.5.5.1. By Trait
      • 9.2.5.5.2. By Technology
      • 9.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.5.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.6. Nigeria
      • 9.2.5.6.1. By Trait
      • 9.2.5.6.2. By Technology
      • 9.2.5.6.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.6.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.7. Algeria
      • 9.2.5.7.1. By Trait
      • 9.2.5.7.2. By Technology
      • 9.2.5.7.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.7.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.8. Rest of MEA
      • 9.2.5.8.1. By Trait
      • 9.2.5.8.2. By Technology
      • 9.2.5.8.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.8.4. By Processed Food Tested

10. Competitive Landscape

  • 10.1. List of Key Players and Their Offerings
  • 10.2. Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market Share Analysis, 2023
  • 10.3. Competitive Benchmarking, By Operating Parameters
  • 10.4. Key Strategic Developments (Mergers, Acquisitions, Partnerships, etc.)

11. Impact of Escalating Geopolitical Tensions on Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

12. Company Profiles (Company Overview, Financial Matrix, Competitive Landscape, Key Personnel, Key Competitors, Contact Address, Strategic Outlook, and SWOT Analysis)

  • 12.1. Monsanto
  • 12.2. Bio-Rad Laboratories, Inc.
  • 12.3. Emsl Analytical Inc.
  • 12.4. Eurofins Scientific Se
  • 12.5. Genetic Id Na, Inc.
  • 12.6. IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH
  • 12.7. Intertek Group Plc
  • 12.8. OmicUsa Inc.
  • 12.9. Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs S.A.
  • 12.10. Silliker, Inc.
  • 12.11. Thermo Fisher Scientific
  • 12.12. SGS S.A.
  • 12.13. Bureau Veritas S.A
  • 12.14. ALS Limited
  • 12.15. TUV SUD
  • 12.16. Other Prominent Players

13. Key Strategic Recommendations

14. Research Methodology

  • 14.1. Qualitative Research
    • 14.1.1. Primary & Secondary Research
  • 14.2. Quantitative Research
  • 14.3. Market Breakdown & Data Triangulation
    • 14.3.1. Secondary Research
    • 14.3.2. Primary Research
  • 14.4. Breakdown of Primary Research Respondents, By Region
  • 14.5. Assumptions & Limitations

*Financial information of non-listed companies can be provided as per availability.

**The segmentation and the companies are subject to modifications based on in-depth secondary research for the final deliverable