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市場調査レポート
商品コード
1547873
混合トコフェロールの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Mixed Tocopherol Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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混合トコフェロールの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 128 Pages
納期: 即日から翌営業日
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混合トコフェロール市場の世界需要は、2023年の29億5,000万米ドルから2032年には約46億5,000万米ドルの市場規模に達すると推定され、調査期間2024~2032年のCAGRは5.2%です。
混合トコフェロール天然抗酸化物質は、ビタミンEの4つの異性体(α-トコフェロール、β-トコフェロール、γ-トコフェロール、δ-トコフェロール)の混合物からなります。これらは天然に存在し、それぞれ化学構造がわずかに異なります。混合トコフェロールは、オリーブ油、ひまわり油、大豆油などの油や、ナッツ類、種子類、ほうれん草などの一部の葉物野菜に含まれています。医療業界ではサプリメントとして消費され、食品業界では油脂やタンパク質の保存食として使用されています。サプリメントとしての混合トコフェロールは、免疫システムの強化に重要な役割を果たし、動脈の詰まり、視力低下、日焼けを防ぎ、がんを予防するのに役立ちます。
ビタミンEは天然の保存料として使用されます。包装食品の人気が高まるにつれ、保存料に対する需要も高まっています。混合トコフェロールは食品加工工程の高温に強く、揮発性が低く、油脂への溶解性が高いです。焼き菓子、シリアル、脱水ポテト、ナッツ、焼きそば、食肉、卵製品、マグロの切り身、各種油脂など、多くの用途で有効性が確認されています。需要を分析する際には、アプリケーションの要件、人口統計、食習慣、規制当局のサポートなど、多くの考慮事項があります。食事からのビタミンE摂取に関する意識が低いため、90%以上の人が十分なビタミンEを摂取していないと推定されています。発展途上国では、早産児、重度の栄養不良患者、脂質代謝の遺伝的疾患、慢性胃腸疾患などでその割合が高いと報告されています。また、食品中のビタミンE濃度のバランスは、健康維持に不可欠な要素であるため、1日の摂取量を十分に確保することが非常に重要です。抗酸化作用とビタミンE活性により、αトコフェロールに対する需要は大きいです。このため、予測期間中、市場の成長は著しいと予測されます。
この調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは混合トコフェロールの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。混合トコフェロール産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを記載しています。
混合トコフェロール市場レポートのこのセクションでは、国別と地域別のセグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略家が今後のビジネス機会とそれぞれの製品またはサービスの対象層を特定するのに役立ちます。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおける混合トコフェロール市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、本レポートでは、すべての主要地域における個々の用途セグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Mixed Tocopherol Market is presumed to reach the market size of nearly USD 4.65 Billion by 2032 from USD 2.95 Billion in 2023 with a CAGR of 5.2% under the study period 2024-2032.
Mixed tocopherol natural antioxidant made up of a mixture of four isomers in Vitamin E: alpha-tocopherol, beta tocopherol, gamma-tocopherol and delta-tocopherol. They occur naturally and each has a slightly different chemical structure. Mixed tocopherols are found in oils including olive oil, sunflower oil, and soybean oil, and nuts, seeds, some leafy green vegetables, such as spinach. It is consumed as a supplement in the medical industry while in the food industry it is used as the preservation of fats, oils and protein meals. Mixed tocopherols as a supplement plays an important role in strengthening immune system and help prevents clogging of arteries, eyesight loss, sunburns, and ward off cancer.
Vitamin E is used as a natural preservative. As packaged food is growing in popularity the demand for preservative is also growing. Mixed tocopherols are resistant to the high temperature of food processing steps, have low volatility and good solubility in fats and oils. They have been tested effective in many applications including baked goods, cereals, dehydrated potatoes, nuts, fried noodles, meat, egg products, tuna fillets and variety of fat and oils. There are many considerations when analysing demand among which application requirements, demographics, eating habits, and regulatory support. It is estimated that greater than 90 % of people do not consume sufficient dietary vitamin E due to low awareness about dietary intake. The prevalence is reported greater in developing countries among preterm infants, patients with severe malnutrition, genetic disorders of lipid metabolism, and chronic gastrointestinal diseases. The balance of vitamin E levels in foods is also of great importance to ensure that the daily ingestion is adequate, as this is an essential factor for good health. There is a great demand for alpha tocopherols due to their antioxidant and Vitamin E activity. This projected to drive the growth of the market at a significant rate during the forecast period.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Mixed Tocopherol. The growth and trends of Mixed Tocopherol industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Mixed Tocopherol market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Mixed Tocopherol market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Mixed Tocopherol market include DSM N.V., B&D Nutritional Ingredients Inc., COFCO Tech Bio Engineering, Advance Organic Material S.A. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
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