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市場調査レポート
商品コード
1361766
焼成安定性ペストリーフィリングの世界市場レポートGlobal Bake Stable Pastry Fillings Market Report |
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カスタマイズ可能
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焼成安定性ペストリーフィリングの世界市場レポート |
出版日: 2023年10月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 129 Pages
納期: 即日から翌営業日
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焼成安定性ペストリーフィリング市場の世界需要は、2023年~2030年の調査期間中にCAGR8.52%で成長し、2022年の47億2,000万米ドルから2030年までに98億5,000万米ドル近くの市場規模に達すると推定されます。
焼成安定性ペストリーフィリングは、デコレーション用またはフィリングとして使用されます。焼成安定性ペストリーフィリングはペストリーに風味と特別な食感を与えます。通常、フルーツフレーバーで販売されていますが、チョコレートフレーバー、キャラメルフレーバー、野菜フレーバー、その他のフレーバーも市場で人気を集めています。
様々なフレーバーに対する消費者の関心の高まりにより、焼成安定性ペストリーフィリングの需要は調査期間中に大幅に増加すると予想されます。さらに、スイーツやデザートにおけるフルーツフレーバーへの嗜好の高まりにより、消費者の焼成食品、特に焼成安定性充填ペストリー製品への支出が増加しています。このほか、ベーカリー製品および菓子類の消費の増加と、ベーカリー食品素材カテゴリーにおけるオンライン小売の拡大が相まって、市場成長を促進する主な要因になると予想されます。さらに、焼成安定性ペストリーフィリングはあらゆる季節に最適です。多くの場合、複数の味と食感を楽しむためにペストリーと組み合わせられるが、単独で消費されることもあります。焼成安定性ペストリーフィリングは一般的に生地に塗布され、クリーミーなテクスチャーとクリスピーな外側のコーティングを与えます。焼成に安定したフィリングは、焼成中に溶けることがなく、サブレ状になっています。焼成中に形状や容積が変化しないため、焼成安定性ペストリーフィリングは充填ペストリーに使用されます。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場魅力度分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは、焼成安定性ペストリーフィリングの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。焼成安定性菓子用フィリング産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを提供します。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおける焼成安定性ペストリーフィリング市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、本レポートは、すべての主要地域における個々のアプリケーションセグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
特注のご要望がございましたら、弊社までご連絡ください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Bake Stable Pastry Fillings Market is presumed to reach the market size of nearly USD 9.85 BN by 2030 from USD 4.72 BN in 2022 with a CAGR of 8.52% under the study period 2023 - 2030.
Bake stable pastry fillings are either used for decorating or as fillings. The baked stable pastry fillings provide flavour and extraordinary texture to the pastry. Bake sta ble pastry fillings are usually available in fruit flavour, but chocolate flavour, caramel flavour, vegetable flavour, and other flavours are also gaining popularity in the market.
The demand for bake stable pastry fillings is expected to rise significantly over the study period due to the increasing consumer interest in various flavours. Moreover, the growing preference for fruit flavours in sweets and desserts has increased consumers' spending on baked food products, particularly bake-stable-filled pastry products. Besides this, increased consumption of bakery products and confectionery, combined with the expansion of online retail in the bakery food ingredients category, is expected to be a key factor driving the market growth. Furthermore, bake stable pastry fillings are perfect for every season. Often, these are paired with pastries to enjoy multiple flavours and textures while sometimes consumed independently. Bake stable pastry filling is commonly applied to the dough, giving a creamy texture and a crisp outer coating. Bake stable pastry fillings do not melt during baking and are sable. Bake stable pastry fillings are used in filled pastries, as it does not change the shape and volume during baking.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of bake stable pastry fillings. The growth and trends of bake stable pastry fillings industry provide a holistic approach to this study.
This section of the bake stable pastry fillings market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Bake Stable Pastry Fillings market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Bake Stable Pastry Fillings market include Dr. Oetker GmbH, Puratos Group, Avebe, Dawn Foods, Andros North America, Herbstreith & Fox GmbH & Co. KG, Barker Fruit Processors Ltd., Fabrica de Mermeladas S.A. de C.V., Kandy, Mala's. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.