市場調査レポート
商品コード
1563117

商業建築物の電化 - 電動式HVAC・給湯器・調理器具:世界市場の分析と予測 (2024~2033年)

Commercial Building Electrification - Electric HVAC, Water Heating, and Cooking Appliances: Global Market Analysis and Forecasts, 2024-2033

出版日: | 発行: Guidehouse Insights | ページ情報: 英文 29 Pages; 49 Tables, Charts & Figures | 納期: 即納可能 即納可能とは

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商業建築物の電化 - 電動式HVAC・給湯器・調理器具:世界市場の分析と予測 (2024~2033年)
出版日: 2024年09月27日
発行: Guidehouse Insights
ページ情報: 英文 29 Pages; 49 Tables, Charts & Figures
納期: 即納可能 即納可能とは
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概要

企業が二酸化炭素排出量を削減し、エネルギー効率を高めることを目指しているため、商業建築物の電化に対する需要は過去10年間で高まっています。HVAC (冷暖房・空調) や給湯・調理などのシステムを電化することで、ビルの所有者や企業は、エネルギー効率の向上、二酸化炭素排出量の削減、より安全な建築物といったメリットを得ることができるようになりました。さらに、再生可能エネルギーの利用可能性が高まったことで、建築物の電化はより望ましいものとなっています。完全に電化された建築物に再生可能エネルギーを供給することで、建築物の所有者や事業主は、建築物がゼロエミッションを生み出していると主張することができます。

商業建築物の電化は、省エネ・持続可能性推進・規制遵守の必要性に加え、利用可能なインセンティブやエネルギー回復力への要望から、近年加速しています。しかし、製品コストや設置コストが高いことや、新技術が複雑であること、電化のメリットを十分に享受するには再生可能エネルギーと組み合わせる必要があることなどから、市場成長率は抑制されています。

当レポートでは、商業建築物の電化の市場について包括的に分析し、近年の市場動向や促進・抑制要因を明らかにします。さらに、10年間の予測を示し、世界の5地域(北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカ)、4つの技術分野(ヒートポンプ、電気冷凍機、電気温水器、電気調理器具)、2つの建設段階(新築、改修)、8つの商業建築物の種類(オフィス、小売店、教育施設、医療機関、ホテル・レストラン、公共機関/会議場、倉庫、交通機関)ごとに、今後の市場の軌跡に関する洞察を提供しています。

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 市場の問題

  • 定義
  • 動向
    • 施設管理における熟練労働者の不足
    • 電化と再生可能エネルギーの融合
    • 化石燃料の価格と供給
    • 電力網負荷の懸念
  • 促進要因
    • 法律上の義務と建築基準
    • 電化のインセンティブとリベート
    • 持続可能性への取り組み
    • エネルギー回復力
    • 調理器具の安全性と健康上の利点
  • 抑制要因
    • 技術コストの高さ
    • 法令に対する反発と抵抗
    • インフラの制限
    • 顧客意識と教育
    • 主要ステークホルダー間の調整不足

第3章 産業バリューチェーン

  • バリューチェーンと市場のステークホルダー
    • 企業合併・買収 (M&A) 活動

第4章 市場予測

  • 調査範囲
  • 調査区分
  • 調査手法
  • 世界市場の概要
    • 電化技術
    • 建築物の種類
    • 建設段階の種類
  • 地域予測
    • 北米
    • 欧州
    • アジア太平洋
    • ラテンアメリカ
    • 中東・アフリカ

第5章 結論・提言

  • 3つの大きなポイント
  • 推奨
    • 商業建築物の電化メーカー
    • 建築物の所有者と事業主
    • 省エネ推進者と政策立案者

第6章 頭字語と略語一覧

第7章 目次

第8章 図表

第9章 調査範囲、情報源・調査手法、注釈

目次
Product Code: MF-CBE-24

Demand for commercial building electrification has been growing over the past decade as organizations aim to reduce their carbon footprint and become more energy efficient. By electrifying systems such as HVAC, water heating, and cooking, building owners and organizations have been able to achieve benefits such as increased energy efficiency, reduced carbon emissions, and safer buildings. In addition, the increased availability of renewable energy has made building electrification more desirable. Servicing fully electrified buildings with renewable energy can allow building and business owners to claim that their buildings generate zero emissions.

Commercial building electrification has accelerated in recent years due to the need to increase energy efficiency, improve sustainability, and comply with regulations, as well as available incentives and the desire for energy resilience. However, market growth is limited by high product and installation costs, the complexity of new technologies, and the need to pair building electrification with renewable energy sources to fully realize the benefits of electrification.

This Guidehouse Insights report provides a comprehensive analysis of the commercial building electrification market, covering the trends, drivers, and barriers that have shaped its evolution in recent years. Additionally, it presents a 10-year forecast, offering insights into the future trajectory of the market across five global regions (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, Middle East & Africa), four technology segments (heat pumps, electric chillers, electric water heaters, electric cooking appliances), two construction types (new construction, retrofit), and eight commercial building types (office, retail, education, healthcare, hotels and restaurants, institutional/assembly, warehouse, transport).

Table of Contents

1. Executive Summary

  • 1.1 Market Overview
  • 1.2 Market Drivers
  • 1.3 Market Barriers
  • 1.4 Market Forecast

2. Market Issues

  • 2.1 Definition
  • 2.2 Trends
    • 2.2.1 Skilled Labor Shortage in Facilities Management
    • 2.2.2 Pairing Electrification with Renewable Energy
    • 2.2.3 Fossil Fuel Prices and Supply
    • 2.2.4 Grid Load Concerns
  • 2.3 Drivers
    • 2.3.1 Legislative Obligations and Building Codes
    • 2.3.2 Electrification Incentives and Rebates
    • 2.3.3 Sustainability Commitments
    • 2.3.4 Energy Resilience
    • 2.3.5 Cooking Equipment Safety and Health Benefits
  • 2.4 Barriers
    • 2.4.1 High Cost of Technologies
    • 2.4.2 Legislation Backlash and Pushback
    • 2.4.3 Infrastructure Limitations
    • 2.4.4 Customer Awareness and Education
    • 2.4.5 Lack of Coordination among Key Stakeholders

3. Industry Value Chain

  • 3.1 Value Chain and Market Stakeholders
    • 3.1.1 M&A Activities

4. Market Forecasts

  • 4.1 Scope
  • 4.2 Segments
  • 4.3 Methodology
  • 4.4 Global Overview
    • 4.4.1 Electrification Technologies
    • 4.4.2 Building Types
    • 4.4.3 Construction Types
  • 4.5 Regional Forecasts
    • 4.5.1 North America
    • 4.5.2 Europe
    • 4.5.3 Asia Pacific
    • 4.5.4 Latin America
    • 4.5.5 Middle East & Africa

5. Conclusions and Recommendations

  • 5.1 Three Big Takeaways
  • 5.2 Recommendations
    • 5.2.1 Commercial Building Electrification Manufacturers
    • 5.2.2 Building and Business Owners
    • 5.2.3 Energy Efficiency Advocates and Policymakers

6. Acronym and Abbreviation List

7. Table of Contents

8. Table of Charts and Figures

9. Scope of Study, Sources and Methodology, Notes