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市場調査レポート
商品コード
1437886
シナモン:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029)Cinnamon - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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適宜更新あり
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シナモン:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 82 Pages
納期: 2~3営業日
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シナモン市場規模は2024年に16億8,000万米ドルと推定され、2029年までに23億5,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に7%のCAGRで成長します。
世界中で、さまざまなおいしい料理や飲料、パン屋、菓子類などの風味付け要素として、さまざまな食品にシナモンの需要が高まっていることがその理由です。さらに、桂皮は主にレストランで料理の味と香りを高めるための料理のスパイスとして使用されます。そのため、シナモンは焼き菓子、牛乳、ライスプディングによく含まれています。フルーツスイーツやチョコレート料理、特に梨やリンゴのデザートにも使用されます。
さらに、市場の主要企業がイニシアチブを取っており、市場の成長を後押ししています。たとえば、2022年4月にクリスピー・クリームは、シナモンミルクグレーズドーナツ、クリームチーズ入りシナモンミルクグレーズドーナツ、ドゥルセ・デ・レーチェ入りシナモンミルクグレーズドーナツの3つの新しいフレーバーを含むシナモンミルクグレーズドコレクションを発売します。
さらに、ベトナム、サウジアラビア、米国、イラク、トルコなどの国々でもシナモンの需要が増加しています。ITC貿易マップによると、2021年のシナモンの上位輸出国は中国、ベトナム、スリランカ、インドネシア、オランダ。したがって、市場の需要の増加により、世界中でシナモンの輸出が促進されています。中国はシナモンの世界最大の輸出国であり、世界第二位の生産国です。中国からシナモンを輸入している主な国は、ベトナム、バングラデシュ、パキスタン、サウジアラビア、アラブ首長国連邦などです。したがって、風味付け要素としてさまざまな食品に含まれるシナモンの増加が、来年の市場を牽引するでしょう。
アジア太平洋はシナモンの世界有数の生産国であり、インドネシアだけで世界総生産量の41.0%近くを占めています。 2020年、インドネシアは9万1,242トンのシナモンを生産し、最大のシナモン生産国でした。中国、ベトナム、スリランカがそれぞれ約7万2,531トン、3万1,429トン、2万2,910トンの生産量で続いた。
インドでは、いくつかのプロジェクトを開始して生産量を増やすことに重点が置かれています。たとえば、2021年9月、CSIRのヒマラヤ生物資源技術研究所(IHBT)は、インドのヒマーチャルプラデーシュ州でシナモン栽培を試験的に導入しました。パイロットプロジェクトが成功すれば、さらに商業規模で開始される予定です。これにより、最終的には年間909カロールインドルピー(1億1,120万米ドル)という膨大な額に達するインドのシナモン輸入が削減される可能性があります。
近年、シナモンをはじめとするスパイスの需要が世界的に高まっています。近年、製薬業界や化粧品業界でのシナモンの採用も大幅に増加しています。この市場需要の増加により、インドネシア、中国、スリランカなどの主要生産国でのシナモン生産が増加しています。シナモンの主な輸入国は、米国、インド、メキシコ、バングラデシュです。
さらに、消費者は「オーガニック志向」の動向によって、より多くのオーガニック食品を食事に取り入れるようになっています。シナモン生産者もこの動きの影響を受けています。したがって、食品生産者は健康志向の顧客をますます重視し、サプライヤーにオーガニックシナモンを要求しています。このため、有機シナモンの栽培と使用が拡大しました。これは、予測期間中にアジア太平洋シナモン市場の成長を促進するもう1つの理由です。
The Cinnamon Market size is estimated at USD 1.68 billion in 2024, and is expected to reach USD 2.35 billion by 2029, growing at a CAGR of 7% during the forecast period (2024-2029).
Increasing demand for cinnamon in various food products as a flavoring element in various savory cuisines and beverages, bakeries, confectionery, and others around the world are driving reasons. Furthermore, cinnamon bark is primarily used as a spice in cooking to enhance the taste and flavoring of dishes in restaurants. As a result, cinnamon is commonly found in baked goods, milk, and rice puddings. It is also used in fruit sweets and chocolate dishes, especially pears and apple desserts.
Moreover, key players in the market are taking initiatives, which is boosting the market's growth. For instance, in April 2022, Krispy Kreme Releases Cinnamon Milk Glazed Collection which includes three new flavors, cinnamon milk glazed doughnut, Cinnamon Milk Glazed Doughnut with Cream Cheese, and Cinnamon Milk Glazed Doughnut with Dulce de Leche.
Furthermore, the demand for cinnamon is increasing in countries like Vietnam, Saudi Arabia, the United States, Iraq, Turkey, etc. According to the ITC Trade Map, in 2021 the top exporters of Cinnamon were China, Vietnam, Srilanka, Indonesia, and the Netherlands. Thus, the increase in market demand is encouraging cinnamon export around the globe. China is the largest exporter and second-largest producer of cinnamon in the world. The major countries that import cinnamon from China are Vietnam, Bangladesh, Pakistan, Saudi Arabia, and the United Arab Emirates, among others. Hence, the increase in cinnamon in various food products as a flavoring element will drive the market in the coming year.
Asia-Pacific is the world's leading producer of cinnamon, with Indonesia alone accounting for nearly 41.0% of the total global output. In 2020, Indonesia was the biggest cinnamon producer, with a production of 91,242.0 metric ton. China, Vietnam, and Sri Lanka followed with about 72,531, 31,429, and 22,910 metric ton of production, respectively.
In India, there is a focus on increased production by initiating a few projects. For instance, in September 2021, the CSIR's Institute of Himalayan Bioresource Technology (IHBT) introduced cinnamon cultivation in Himachal Pradesh, India, on a pilot basis. This would further be launched on a commercial scale if the pilot project becomes successful. This could eventually cut down India's import of cinnamon, which amounts to a whopping INR 909 crore (USD 111.2 million) per annum.
There has been an increasing demand for spices, including cinnamon, globally in recent years. There has also been a significant rise in the adoption of cinnamon in the pharmaceutical and cosmetics industries in recent years. This increase in market demand is boosting cinnamon production in major producing countries, such as Indonesia, China, and Sri Lanka. The major importers of cinnamon are the United States, India, Mexico, and Bangladesh.
Furthermore, consumers have been motivated by the "go organic" trend to incorporate more organic foods in their diets. Cinnamon growers are also affected by this movement. Thus, food producers increasingly focus on health-conscious customers and request organic cinnamon from their suppliers. Organic cinnamon cultivation and use have expanded because of this. This is another reason powering the growth of the Asia Pacific cinnamon market during the forecast period.