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市場調査レポート
商品コード
1445608
プルーン:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年)Prunes - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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カスタマイズ可能
適宜更新あり
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プルーン:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 90 Pages
納期: 2~3営業日
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プルーン市場規模は2024年に13億4,000万米ドルと推定され、2029年までに18億2,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に6.33%のCAGRで成長します。
プルーンは乾燥したプラムで、最も一般的には欧州のプラムです。人々は自分の健康についてより関心を持ち、健康的な食生活を志向するようになりました。プルーンは、便秘などのいくつかの健康状態の管理に役立ちます。骨量の減少を軽減し、体重減少をサポートします。また、心臓の健康を改善し、早期老化を防ぎます。プルーンには抗酸化物質が豊富に含まれており、炎症を軽減し、細胞を損傷から保護します。プルーンは他のドライフルーツに比べて糖度が低いです。炭水化物が豊富な果物は血糖値を上昇させるという考えに反して、プルーンは血糖値の急激な上昇を引き起こしません。プルーン1個で1グラムの繊維と、1日の繊維摂取量の3%が摂取できます。プルーン1個には6グラム強の炭水化物が含まれています。
プルーンはベータカロテンの優れた供給源であり、体内でビタミンA、B、K、カリウム、亜鉛、鉄、カルシウム、マグネシウム、マンガン、銅に変換されます。種を取って丸ごと食べることも、加工食品の改良に使用することもできます。プルーンは、高所得経済国全体の世界のドライフルーツ消費量のほぼ13.5%のシェアを獲得しました。米国、チリ、アルジェリア、ブラジルなどの国でプルーンが生産されています。チリでは10万トンのプラムが生産されており、そのうち2/3がプルーンに使用され、プルーンは乾燥工程を経て、自然な状態で次の軟化工程に送られます。したがって、プルーンの健康上の利点は世界中で注目を集めており、予測期間中に市場を押し上げると予想されます。
米国は世界最大のプルーンの生産国および消費国の一つです。同国は輸出も多いですが、国内需要が高いためチリからプルーンを購入しています。 ITC Trade Mapによると、2021年、米国は世界トップのプルーン輸出国の一つでした。米国からのプルーンの輸出額は17万5,715米ドルで、2020年の15万9,680米ドルを上回りました。国連食糧農業機関(FAO)によると、世界全体では米国が世界輸出の48%を占め、チリ(13 %)、フランス(12 %)がそれに続きます。フランスは総生産量の約40%を輸出しており、チリは90%も輸出しています。
プルーンは、デーツに次いで米国で最も消費量の多いドライフルーツのリストに入っています。米国では、学校は生徒のためのより健康的な選択肢に焦点を当てており、地元産の食品をより多く購入しています。梅干しは、外食業者が学校に導入するのに最適な選択肢です。種を取って丸ごと食べることも、加工食品の改良に使用することもできます。米国のミレニアル世代グループを中心に、健康的な食生活への欲求が高まっており、米国市場における消費パターンの増加を明らかにしています。したがって、マーケティングキャンペーンと国内市場での過剰供給によって、今後数年間に米国市場でのプルーンの生産と輸出の傾向が加速する可能性があります。
The Prunes Market size is estimated at USD 1.34 billion in 2024, and is expected to reach USD 1.82 billion by 2029, growing at a CAGR of 6.33% during the forecast period (2024-2029).
A prune is a dry plum, most commonly the European plum. People are more concerned about their health and inclined toward a healthy diet. Prunes are beneficial in the management of several health conditions like constipation. It reduces bone loss and supports weight loss. It also improves heart health and prevents premature aging. Prunes are rich in antioxidants, which help reduce inflammation and protect cells from damage. Prunes have low sugar content than other dried fruits. Contrary to the belief that fruit rich in carbs increases blood sugar levels, prunes do not cause a sudden spike in the blood sugar level. One prune provides 1 gram of fiber and 3% of the daily fiber intake. There are a little over 6 grams of carbohydrates in one prune.
Prunes are a great source of beta carotene, which the body converts to vitamins A, B, and K, potassium, zinc, iron, calcium, magnesium, manganese, and copper. They can be pitted and eaten whole or used to improve processed foods. Prunes garnered nearly 13.5% share in the global dry fruit consumption across high-income economies countries. Countries like the United States, Chile, Algeria, Brazil and others can produce prunes. Chile can produce 100,000 mt of plums, of which 2/3 are used for prunes, which, after the drying process, are sent to a subsequent tenderization process after their natural condition. Thus, the health benefits of prunes are gaining traction globally, which is expected to boost the market during the forecast period.
The United States is among the world's largest producers and consumers of prunes. Although the country exports significantly, it buys prunes from Chile due to high domestic demand. According to ITC Trade Map, in 2021, the United States was among the top exporter of prunes in the world. The export value of prunes from the United States was observed at USD 175,715, which was higher than in 2020, at USD 159,680. According to the Food and Agricultural Organization of the United Nations (FAO), globally, the United States accounts for 48% of world exports, followed by Chile (13 %) and France (12 %). France exports roughly 40% of its total production, while Chile exports as much as 90%.
Prunes are on the list of the most highly consumed dried fruit in the United States, after dates. In the United States, schools have been focusing on healthier options for their students and are buying more locally sourced food. Dried plums are a great option for foodservice operators to introduce into schools. They can be pitted and eaten whole or used to improve processed foods. The growing urge for healthy eating habits across millennial groups in the United States reveals the increasing consumption pattern in the US market. Thus, driven by the marketing campaigns and the excessive supply in the domestic market, the prune production and export trend will likely get boosted in the US market over the coming years.