市場調査レポート
商品コード
1198804
小麦グルテン市場- 成長、動向、予測(2023年~2028年)Wheat Gluten Market - Growth, Trends, and Forecasts (2023 - 2028) |
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小麦グルテン市場- 成長、動向、予測(2023年~2028年) |
出版日: 2023年01月23日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 110 Pages
納期: 2~3営業日
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小麦グルテンの世界市場は、予測期間中(2023年~2028年)にCAGR8.21%を記録すると予測されています。
COVID-19の発生は、小麦グルテン市場を含むすべての産業に大きな影響を与えました。パンデミックの結果、人々は健康志向を強め、健康食品や有機食品に嗜好を移し始めたのです。食品業界も、消費者の食品選びの意識の高まりから、いくつかの変化を経験しました。持続可能で再生可能な植物由来の食品への傾斜と、免疫力を高める成分を含む食品や飲料への需要が、これらの製品とその構成成分の需要を促進しています。
小麦グルテン市場の需要は、消費者の食習慣の変化により増加しています。糖尿病、コレステロール、血圧などの健康問題や疾患は、あらゆる年齢層で急速に増加しています。肥満のため、子供や若い人は早期の健康問題に悩まされています。肥満は、心臓発作や臓器不全などの原因となる可能性があります。健康的な生活と栄養価の高い食品に対する意識の高まりから、消費者は有機食品、自然食品を好み、健康志向の消費者は無脂肪、無糖の製品を好みます。小麦グルテンは、ビタミンやミネラルを豊富に含んでおり、ダイエット食品として重要です。小麦グルテンは、大豆ベースの食品や肉の代替品として使用されています。小麦グルテンは、ベーカリーや菓子類に広く使用されています。小麦グルテンは冷凍食品に使用され、冷凍食品はすべての従業員や離れて暮らす学生たちが大規模に必要とするため、需要が増加しています。また、動物が必要とする栄養素を豊富に含んでいることから、動物の飼料にも使用されています。
動物愛護への関心と乳糖不耐症の急増により、消費者はビーガンやベジタリアンになりつつあります。ヴィーガンの食事や製品を好む消費者が世界中で急増しています。様々な製品やフレーバーがビーガン製品で利用可能であり、それがビーガン製品に消費者を魅了しています。ビーガン製品の消費の増加は、小麦グルテン市場の成長を後押ししています高タンパク食への傾斜の増加とライフスタイルの変化は、今後数年間で市場の成長を促進すると予想されます。乳糖不耐症に悩む消費者や高繊維食品に対する消費者の需要の増加が、世界市場における小麦グルテンの需要を促進する主な要因として作用しています。ベーカリーや菓子類での小麦グルテン使用の増加、およびサプリメントが、世界市場における小麦グルテンの成長を促進することが期待されます。
ライフスタイルの変化や多忙な業務スケジュールにより、健康を維持することが難しくなっているため、健康食品やオーガニック食品への嗜好が高まっています。また、植物性タンパク質の研究開発やビーガン食の消費拡大により、小麦グルテン市場の成長がさらに加速すると予想されます。米国、カナダの一次産品は、RTE食品の消費量を増加させました。食生活の変化は、栄養上の利益のために菜食主義者の食品の増加採用につながります。健康上の利点の健康志向の消費者の間で意識の高まりは、小麦タンパク質の高濃度の製品のための有機栄養補助食品の需要を増加しています。
北米は、菜食主義者の増加により、小麦グルテン市場を独占しています。米国やメキシコなどでは、食品産業における豊富な用途と、健康志向の高い人々の間で食物繊維食品へのニーズが高まっていることが、予測期間中にこの地域の小麦グルテン市場の成長を後押しするものと思われます。肉を使わない食生活のニーズの高まりや、健康的な食品を選ぶ消費者の変化により、小麦グルテン市場の成長も大きくなっています。また、セリアック病や胃拡張症に悩むボディビルダーやアスリートの食生活にも小麦グルテンは欠かせない存在になっています。多くのエンドユーザーが小麦グルテンに対する持続的な需要を高める中、メーカーは販売見通しを改善するために、クリーンラベルやオーガニック製品の製造に関心を示しています。
小麦グルテン市場は、大手企業が存在するため、競争が激しいです。主なプレイヤーとしては、Pioneer Industries Limited、Royal Ingredients Group、Meelunie、Cargill Inc.、AB Amilina、Permolex International、Tereos、Z &F Sungold Corporation、Bryan W. Nash &Sons Limited、Ardent Mills LLCなどです。小麦グルテンに対する需要の増加と、世界のメーカー数の増加が、市場の競争水準を高めている理由です。メーカーは、それぞれ市場シェアを獲得し、提供製品を拡大するための主な戦略として、M&Aや研究開発への投資に乗り出しています。小麦グルテンシステム市場における地位を守るために、メーカーは魅力的な製品で市場にユニークで革新的な製品を生産しています。
The global wheat gluten market is projected to register a CAGR of 8.21% during the forecast period (2023 - 2028).
The COVID-19 outbreak has had a significant impact on all industries, including the wheat gluten market. As a result of the pandemic, people have become more health-conscious people started shifting their preference toward healthy and organic food. The food industry has also experienced a few changes due to the increased consciousness of consumers in selecting food. This inclination towards sustainable, regenerative, plant-based food and demand for foods and beverages with immunity-boosting ingredients is driving the demand for these products and their constituents.
The demand for the wheat gluten market is increasing due to the change in the consumer's eating habits. The health issues and disorders such as diabetes, cholesterol, blood pressure, etc., are increasing rapidly in all age groups. Due to obesity, children and young individuals are suffering from early health issues. Obesity can be the reason for heart attack, organ failure, etc. Due to increasing awareness about healthy living and nutritional food, consumers prefer organic, and natural food: health-conscious consumers prefer fat-free and sugar-free products. Wheat gluten is a rich source of vitamins and minerals, which is important in dietary food. Wheat gluten is used as an alternative to soy-based food and meat. Wheat gluten is widely used in bakery and confectionery products. The demand for wheat gluten is increasing as it is used in frozen food, and frozen food is required on a large scale by all employees and students who live away from home. It is used in animal feed as it is a rich source of nutrients that are required by the animals.
Concern about animal welfare and the number of individuals having lactose intolerance is increasing rapidly, due to which consumers are becoming vegan and vegetarian. Consumers are increasing rapidly across the world who prefer a vegan diet and products. A variety of products and flavors are available in a vegan product which attracts consumers to vegan products. The increase in the consumption of vegan products is boosting the growth of the wheat gluten marketThe increasing inclination toward high-protein diets and changing lifestyles are expected to drive the growth of the market in the coming years. Consumers suffering from lactose intolerance and increased demand for high-fiber Foods among consumers act as the key factors driving the demand for wheat gluten in the global market. The increasing use of wheat gluten in bakery and confectionery followed by supplements is expected to drive the growth of wheat gluten in the global market.
Due to changing lifestyles and hectic work schedules, people are not able to maintain their health, so people are shifting their preference toward healthy and organic food. Moreover, with the growth in the research and development for plant-based protein and the rise in the consumption of vegan food, this population is further anticipated to propel the growth of the wheat gluten market. Primary in the United States, and Canada, increased the consumption of RTE food products. The change in the diet leads to increased adoption of vegan food products for nutritional gains. Increased awareness among the health-consciousness consumers of the health benefits is increasing demand for organic nutritional supplements for products with a high concentration of wheat proteins.
North America dominates the wheat gluten market due to the rise in the vegan population. In countries such as the United States and Mexico, d the plenty of applications in the food industry and the increase in the need for fiber foods among health-conscious people will boost the growth of the wheat gluten market in the region during the forecast period. There is a significant amount of growth in the wheat gluten market due to the rise in the need for meat-free diets and a change in consumer choice for healthy food options. Wheat gluten is also gaining a place of prominence in the diets of bodybuilders and athletes who suffer from celiac disease or gastric and bloating problems. With sustained demand for wheat gluten ascending from numerous end users, manufacturers are evincing interest in manufacturing clean-label and organic products to improve their sales prospects.
The wheat gluten market is competitive due to the presence of the major players. Some of the major players in the market are Pioneer Industries Limited, Royal Ingredients Group, Meelunie, Cargill Inc., AB Amilina, Permolex International, Tereos, Z & F Sungold Corporation, Bryan W. Nash & Sons Limited, and Ardent Mills LLC among others. The increasing demand for wheat gluten and a growing number of manufacturers worldwide are the reasons for increasing the competitive level in the market. Manufacturers are embarking on mergers and acquisitions and investment in research & development as some of their key strategies to achieve market share and expand their offerings respectively. To save their position in the wheat gluten system market, manufacturers are producing unique & innovative products in the market with attractive offerings.