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市場調査レポート
商品コード
1627691
アルファルファ乾草市場:将来予測 (2025年~2030年)Alfalfa Hay Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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アルファルファ乾草市場:将来予測 (2025年~2030年) |
出版日: 2024年12月19日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 133 Pages
納期: 即日から翌営業日
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アルファルファ乾草市場の2025年の市場規模は185億8,500万米ドルと推定され、2030年には234億2,300万米ドルに達すると予測され、CAGRは4.74%です。
アルファルファ乾草市場の主な促進要因は、畜産業、特に酪農と食肉生産における高品質飼料に対する需要の増加であり、アルファルファの高タンパク質と栄養成分が動物の最適な健康と生産性を支えています。世界の家畜頭数の増加と効率的な動物栄養への関心の高まりが需要を押し上げています。
世界の農業は、これまで以上に食料安全保障を確保する使命を負っています。世界人口は2009年から2050年の間に23億人増加すると予想されています。人口増加は主に発展途上国の開発によってもたらされると予測され、サブサハラアフリカでは114%増と最も速い成長率が見込まれています。対照的に、東アジアと東南アジアの成長率は最も遅く、13%増と予想されます。さらに、2050年には世界人口の70%を都市部が占め、現在の49%から増加すると推定されます。
さらに、2050年の一人当たり所得は現在の何倍かになると予測されます。国連食糧農業機関 (FAO) が指摘するように、2050年に91億人の人口を養うには、2005/07年から2050年の間に食糧生産全体を約70%引き上げる必要があります。
予測される肉、乳製品、魚、養殖製品への需要の伸びは、発展途上国の農業GDPの30%を占める畜産業の拡大を促進します。開発途上国における購買力の向上は、食生活の嗜好の変化をもたらし、動物性食品志向が強まり、植物性主食離れが進むと予想されます。
さらに、予測される世界成長のうち、食肉消費全体が82%を占めると予想されます。中国とブラジルを筆頭とする中南米カリブ地域とアジア太平洋地域が、今後10年間で、OECD諸国の成長を上回る拡大の大半を占めると予測されます。能力開発、農業の改善、近代化され集約化された生産技術の統合の増加が、これらの国々における成長の触媒となると予想されます。
ブラジル、中国、インド、そして独立国家共同体 (CIS) 諸国では、鶏肉部門がある程度上記のことを証明しています。さらに、家畜は世界の農家の約半数にとって有機肥料の供給源であり、有機生産食品に対する需要の高まりに応えることを可能にしていることにも注目すべきです。
アジア太平洋地域は、食肉輸出の増加により、アルファルファ乾草市場で大きなシェアを占めると予測されています。例えば、China International Import Expo Bureau, National Exhibition and Convention Centre (上海) によると、中国は2024年に牛肉輸入の多様化への取り組みを強化しており、オーストラリアやロシアなどの国々で中国への牛肉販売が承認される輸出業者が増えています。中国のオブザーバーによると、これにより、特定の市場に過度に依存することによる市場の変動を抑えることができる一方、高レベルの開放を通じて他の国により多くの機会を提供することができるといいます。
さらに、生乳生産量の増加は、今後数年間の市場成長にプラスの影響を与えると予想されます。例えば、米国食糧農業機関 (FAO) によると、世界の生乳生産量は過去30年間で77%以上増加しました。1992年の5億2,400万トンから、2022年には9億3,000万トンにまで増加しています。インドは世界最大の生乳生産国で、世界生産量の約22%を占め、米国、パキスタン、中国、ブラジルがこれに続きます。
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業界・市場考察、事業機会評価、製品需要予測、市場参入戦略、地理的拡大、設備投資決定、規制の枠組みと影響、新製品開発、競合の影響
The alfalfa hay market is estimated to be valued at US$18.585 billion in 2025 and is expected to reach US$23.423 billion by 2030, with a CAGR of 4.74%.
A key driver for the alfalfa hay market is the increasing demand for high-quality forage in livestock industries, particularly in dairy and meat production, where alfalfa's high protein and nutrient content support optimal animal health and productivity. Increasing global livestock populations and a growing focus on efficient animal nutrition boost demand.
The global agriculture industry is tasked with ensuring food security more than ever. The world population is expected to grow by 2.3 billion people between 2009 and 2050. Population growth is projected to be primarily driven by developments in developing nations, with sub-Saharan Africa expected to see the fastest growth rate at +114%. In contrast, East and South East Asia are anticipated to experience the slowest growth at +13%. Further, urban areas are estimated to account for 70% of the global population in 2050, up from 49% at present.
Additionally, the per capita income in 2050 is projected to be a multiple of current levels. As the Food and Agriculture Organization (FAO) of the United Nations noted, feeding a population of 9.1 billion people in 2050 would require raising overall food production by some 70% between 2005/07 and 2050.
The projected growth in demand for meat, dairy, fish, and aquaculture products will drive the expansion of livestock farming, which currently accounts for 30% of agricultural GDP in the developing world. The increased purchasing power in developing nations is expected to result in a change in dietary preferences, which would be increasingly oriented towards animal-source foods and away from staple foods of vegetal origin.
Moreover, of the projected global growth, overall meat consumption is expected to account for 82% of it. The APAC region, led by China and the LACs, with Brazil at the forefront, is projected to account for most of the expansion, surpassing the growth in OECD countries over the next decade. Capacity building, improved agriculture, and increasing integration of modernized and intensive production technologies are expected to catalyze the growth in these countries.
To a certain extent, the poultry sector is a testimony to the aforesaid in Brazil, China, and India, as well as with the Commonwealth of Independent States (CIS) countries. Further, it should be noted that livestock is a source of organic fertilizer for approximately half of the world's farmers, enabling them to respond to the growing demand for organically produced food products.
The APAC region is poised to hold a substantial share of the alfalfa hay market, owing to the rising meat exports. For instance, according to the China International Import Expo Bureau, National Exhibition and Convention Centre (Shanghai), China has stepped up efforts on diversifying beef imports in 2024, with more exporters in countries such as Australia and Russia being approved to sell beef to China. Chinese observers said that this will help reduce market fluctuations due to over-reliance on any single market while providing more opportunities for other countries through high-level opening-up.
Furthermore, increasing milk production is anticipated to positively influence market growth in the coming years. For instance, according to the Food and Agriculture Organization of the United States (FAO), global milk production has increased by more than 77% in the last three decades. From 524 million tonnes in 1992, it had risen to 930 million tonnes in 2022. India is the world's largest milk-producing country, accounting for around 22% of world production, followed by the United States of America, Pakistan, China, and Brazil.
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