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市場調査レポート
商品コード
1378096
クランベリー市場:2023年~2028年の予測Cranberries Market - Forecasts from 2023 to 2028 |
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カスタマイズ可能
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クランベリー市場:2023年~2028年の予測 |
出版日: 2023年09月15日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 142 Pages
納期: 即日から翌営業日
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クランベリー市場は予測期間中に大きく拡大する見込みです。クランベリー植物は湿地帯の作物種であり、造成された、あるいは既に存在する湿地帯で商業生産されます。クランベリーベースの商品には、ジュース、ソース、乾燥クランベリー、パウダー、エキスなどがあり、そのほとんどは栄養補助食品に使用されます。
クランベリーは生で食べると酸っぱい味がするため、ジュースがクランベリーを摂取する最も一般的な形態です。
2021年、クランベリーの生産量は減少しました。米国NASS2022によると、2021年に米国で収穫されたクランベリーの59%がウィスコンシン州で生産され、生産量トップとなっています。2021年のクランベリーは合計38,100エーカーで収穫され、平均収量は1エーカー当たり185.7バレルでした。2億7,209万米ドルが米国で使用されたクランベリー作物の全価値で、その94.9%が加工されたクランベリーによるものでした。少数の生産者/加工業者が国内クランベリー市場を独占しています。600以上のクランベリー生産者が、米国で最も古い生産者所有の協同組合のひとつであるオーシャンスプレー社に代表されています。
クランベリー市場の成長を促す主な要因のひとつは、クランベリーの治療効果です。さらに、クランベリーの抗炎症性と抗酸化性は、免疫システムと代謝、心臓血管の健康増進に役立ちます。クランベリーに含まれる抗酸化ファイトケミカルは、酸化による細胞の損傷を最小限に抑え、病気の予防を助けます。これらのクランベリーの健康上の利点は、予測期間を通じてクランベリー市場規模に好影響を与えると予想されます。
北米を中心とした加工業界では、クランベリーの需要が増加しています。クランベリーは、クランベリーレーズン、ジュース、ジャム、ゼリー、ソース、乾燥クランベリー、パウダー、エキスなど、様々な加工品の製造に使用されています。先住民は、生、挽いたもの、つぶしたもの、コーンミールと一緒に焼いたものなど、様々な方法でクランベリーを消費しています。
乾燥クランベリーの需要は、クランベリー湿布、治療茶、着色料などいくつかの製品で高まっています。これらの要因がクランベリー市場の成長を押し上げると予想されます。
遺伝子組み換えでないクランベリーの需要が急増しており、遺伝子組み換えクランベリーの成長がもたらす悪影響について顧客が懸念しているため、クランベリー市場規模は拡大します。
食品・飲料分野の大手企業は、クリーンラベルで栄養価が高く健康的な商品を製造するために、クランベリーのような非遺伝子組み換え果物を栽培・販売する農家や商品取引業者に依存しています。
乾燥クランベリーの市場は、オン・ザ・ゴー・スナックの消費の増加により拡大しています。心臓病、糖尿病、その他の慢性疾患など、ジャンクフードの消費に関連する健康上の危険性に対する消費者の意識の高まりが、乾燥クランベリーの需要増加の主な原動力になると予想されます。健康的な食習慣の増加と多忙なライフスタイルは、世界の乾燥クランベリー市場の主要動向のひとつです。
北米はクランベリー市場で大きなシェアを占めると予想されます。アメリカでは、クランベリーの生産の大部分は、マサチューセッツ州、ウィスコンシン州、ニュージャージー州、オレゴン州、ワシントン州などの州で見られます。
世界のクランベリー生産量の上位2位は米国とカナダです。米国農務省統計局によると、2021年には米国で678万2,000バレルのクランベリー加工品が生産されました。
The cranberry market is expected to expand significantly during the forecast period. The cranberry plant is a wetland crop species that is commercially produced in wetlands that are either created or already exist. Cranberry-based goods include juices, sauces, dried cranberries, powders, and extracts, most of which are used in dietary supplements.
Since cranberries taste sour when eaten fresh, juice is the most common form in which people consume cranberries.
Production of cranberry plants decreased in 2021. According to USA NASS 2022, 59 per cent of the U.S. harvest of cranberries was produced in Wisconsin in 2021, making it the top producer. Cranberries were harvested from 38,100 acres in total in 2021, with an average yield of 185.7 barrels per acre. $272.09 million was the entire value of the cranberry crop that was used in the United States, with 94.9 per cent of that value coming from processed cranberries. A few numbers of growers/processors control the domestic cranberry market. Over 600 cranberry producers are represented by Ocean Spray, one of the oldest grower-owned cooperatives in the United States.
One of the main factors spurring cranberry market growth is the therapeutic benefit of cranberries. Additionally, cranberries' anti-inflammatory and antioxidant qualities help enhance the immune system and metabolic, and cardiovascular health. Antioxidant phytochemicals found in cranberries minimise oxidative cell damage and aid in disease prevention. These cranberry health advantages are anticipated to have a favourable impact on the cranberry market size throughout the projected period.
There has been an increase in the demand for cranberries from the processing industries particularly in North America. Cranberries are used to make a variety of processed goods, including cranberry raisins, juices, jams, jellies, sauces, dried cranberries, powders, extracts, and more. Indigenous peoples consume cranberries in a variety of ways, including fresh, ground, mashed, and baked with cornmeal.
The demand for dried cranberries is rising for several products including cranberry poultices, therapeutic teas, and colours. These factors are anticipated to surge the cranberry market growth.
The demand for non-genetically modified cranberries has surged, as customer worries about the negative consequences of GM cranberries' growth and will expand the cranberries market size.
Leading businesses in the food and beverage sector depend on farmers and commodities traders that grow and sell non-GMO fruits, such as cranberries, to manufacture clean-label, nutrient-dense, and healthful goods.
The market for dried cranberries is expanding because of the rise in the consumption of on-the-go snacks. Rising consumer awareness of the health dangers connected to junk food consumption, such as heart disease, diabetes, and other chronic diseases, is anticipated to be the main driver to the increase demand for dried cranberries. Growing healthy eating practices and a busy lifestyle is one of the major trends in the worldwide dried cranberries market.
North America is expected to account for a significant cranberry market share. In the USA The majority of the production of cranberries is seen in states like Massachusetts, Wisconsin, New Jersey, Oregon, and Washington State.
The world's top two cranberry producers are the United States and Canada. According to the USD's National Agricultural Statistical Service, in 2021, 6,782 thousand barrels of processed cranberries were produced in the United States.