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市場調査レポート
商品コード
1378016

タンパク質加水分解物原料市場 - 2023年から2028年までの予測

Protein Hydrolysate Ingredients Market - Forecasts from 2023 to 2028

出版日: | 発行: Knowledge Sourcing Intelligence | ページ情報: 英文 152 Pages | 納期: 即日から翌営業日

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タンパク質加水分解物原料市場 - 2023年から2028年までの予測
出版日: 2023年09月01日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 152 Pages
納期: 即日から翌営業日
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概要

世界のタンパク質加水分解物原料市場は、予測期間中にCAGR 6.11%で成長すると予測されています。

タンパク質加水分解物は、タンパク質を酵素的に加水分解または発酵させてアミノ酸やペプチドにすることで生成される成分です。加水分解植物性タンパク質と酵母エキスは、様々な製品の風味増強剤として使用される一般的なタンパク質加水分解物です。タンパク質加水分解物は、粉ミルクのアレルゲン含有量を変えるために使用することができます。これらの原料は、特に開発された低アレルギー性ペットフードにも使用されます。特に、従来の市販ドッグフード・ブランドに含まれる特定のタンパク質タイプに過敏な犬用のドッグフードがそうです。

市場促進要因:

タンパク質が豊富な製品に対する需要の高さが、予測期間中の市場成長に拍車をかける

タンパク質加水分解物原料は、スナック菓子、焼き菓子、加工食品、飲食品、調理済み製品など様々な飲食品に使用されています。人々の健康志向は、タンパク質が豊富な食品の需要にプラスの影響を与えています。タンパク質が豊富な飲食品の人気が高まるにつれ、企業は顧客の需要を満たすため、タンパク質の加水分解のような新しくより複雑な技術を活用し、革新することが課題となっています。さらに、他のタンパク質と比較すると、加水分解タンパク質は、顧客にとって重要な味を犠牲にすることなく、食事や飲料に組み込むことができます。可処分所得の増加と消費者の嗜好の変化は、タンパク質加水分解物原料市場開拓の重要な促進要因です。

植物性タンパク質加水分解物に期待される成長

世界のタンパク質加水分解物原料市場は、タイプ別に乳タンパク質加水分解物、植物タンパク質加水分解物、動物タンパク質加水分解物に分類されます。植物由来のタンパク質加水分解物原料は消費者からの需要が高いです。植物性タンパク質加水分解物は、食品と人間の健康に好影響を与えるため、食品業界で非常に人気があります。代替加水分解タンパク質は、消費者がより持続可能な生活を送るために食生活を変えようとしていることから、ますます人気が高まっています。消費者は環境の状態や健康に関心を持っています。その結果、人々はビーガン、ベジタリアン、フレキシタリアン食を受け入れています。ヴィーガン協会のデータによると、2021年1月現在、世界のヴィーガン人口は約7,900万人です。

アジア太平洋地域が市場リーダーになる見込み

アジア太平洋地域は、世界のタンパク質加水分解物原料市場で大きなシェアを占めると予想されています。消費者の健康意識の拡大、都市化の進展、可処分所得の増加がこの地域の市場成長を牽引しています。タンパク質加水分解物原料はインドや中国などの成長市場で高い需要があります。さらに、よく確立された飲食品部門と食習慣の変化も市場成長を後押ししています。中国における機能性食品事業、特にスポーツ飲料、栄養飲料、食事代替食品は急速に拡大しています。さらに、Arla Foods、Fonterra Co-Operative Group Limited、Royal Friesland Campinaといった主要市場企業の普及も、この地域におけるタンパク質加水分解物原料の成長に拍車をかけています。

目次

第1章 イントロダクション

  • 市場概要
  • 市場の定義
  • 調査範囲
  • 市場セグメンテーション
  • 通貨
  • 前提条件
  • 基準年と予測年のタイムライン

第2章 調査手法

  • 調査データ
  • 調査プロセス

第3章 エグゼクティブサマリー

  • 調査ハイライト

第4章 市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • ポーターのファイブフォース分析
  • 業界バリューチェーン分析

第5章 世界のタンパク質加水分解物原料市場:種類別

  • イントロダクション
  • 乳タンパク質加水分解物
    • 乳清
    • カエシン
  • 植物タンパク質加水分解物
    • 大豆
    • その他の植物タンパク質加水分解物
  • 動物性たんぱく質加水分解物

第6章 世界のタンパク質加水分解物原料市場:用途別

  • イントロダクション
  • 食品・飲料
    • 機能性食品および飲料
    • 乳児の栄養
  • スポーツ栄養学
  • 医療および臨床栄養学

第7章 世界のタンパク質加水分解物原料市場:地域別

  • イントロダクション
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 南米
    • ブラジル
    • アルゼンチン
    • その他
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • スペイン
    • その他
  • 中東・アフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • イスラエル
    • その他
  • アジア太平洋
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • 韓国
    • インドネシア
    • タイ
    • その他

第8章 競合環境と分析

  • 主要企業と戦略分析
  • 新興企業と市場収益性
  • 合併、買収、合意およびコラボレーション
  • 市場シェア分析

第9章 企業プロファイル

  • Arla Foods Ingredients Group PS
  • Fonterra Co-operative Group Limited
  • Royal FrieslandCampina NV
  • Kerry Group
  • Tate & Lyle PLC
  • Milk Specialties Group
  • AMCO Proteins
  • Agropur Inc.
  • Novozymes
  • Azelis Holdings SA
目次
Product Code: KSI061615257

The global protein hydrolysate ingredients market is expected to grow at a CAGR of 6.11% during the forecast period.

Protein hydrolysate is an ingredient generated from the enzymatic hydrolysis or fermentation of a protein into amino acids and peptides. Hydrolyzed vegetable protein and yeast extract are common protein hydrolysates used as flavor enhancers in various products. Protein hydrolysate can be used to change the allergen content of the baby formula. These ingredients are also used in certain specifically developed hypoallergenic pet meals, most notably dog foods for dogs that have sensitivities to specific protein types in conventional commercial dog food brands.

Market Drivers:

High demand for protein-rich products will spur market growth during the projection period.

Protein hydrolysate ingredients are employed in various foods and beverages such as snacks, baked goods, processed foods, drinks, ready-to-eat products, etc. People are becoming health conscious which has positively impacted the demand for protein-rich food. As the popularity of protein-abundant food and beverage products grows, businesses are challenged to innovate, utilizing new, more complex technologies such as protein hydrolysis to meet customer demand. Moreover, when compared to other proteins, hydrolyzed protein can be integrated into meals and beverages without sacrificing taste, which is crucial for customers. Rising disposable income and shifting consumer preferences are significant drivers of protein hydrolysates ingredients market development.

Growth anticipated in plant protein hydrolysate.

The global protein hydrolysate ingredients market based on type is categorized into milk protein hydrolysate, plant protein hydrolysate, and animal protein hydrolysate. Plant-based protein hydrolysate ingredients are experiencing a high demand from consumers. Plant protein hydrolysates have become extremely popular in the food industry due to their favorable impact on food and human health. Alternative hydrolyzed proteins are becoming increasingly popular as customers attempt to alter their diets to live more sustainably. Consumers are concerned about the environment's status and their health. As a result, people are embracing vegan, vegetarian, and flexitarian diets. According to Vegan Society data, As of January 2021, there are around 79 million vegans worldwide.

Asia Pacific is expected to be the market leader.

Asia Pacific region is anticipated to hold a significant market share in the global protein hydrolysate ingredients market. The expanding consumer health consciousness, greater urbanization, and rising disposable income are driving the regional market growth. Protein hydrolysate ingredients are in high demand in growing markets such as India and China. Moreover, the well-established food & beverage sector and changes in eating habits are also bolstering the market growth. The functional foods business in China, notably sports drinks, nutritional beverages, and meal replacements, is quickly expanding. In addition, the prevalence of key market players such as Arla Foods, Fonterra Co-Operative Group Limited, and Royal Friesland Campina is also spurring the growth of protein hydrolysate ingredients in this region.

Market Developments:

  • In March 2023, Peptigen IF-3080 protein hydrolysate from the Danish dairy conglomerate Arla Foods was formally certified for use in baby formula in the European Union. The European Union has issued new standards for baby and follow-up formulae containing protein hydrolysates. The rules cover specific compositional criteria for these goods, including protein content, protein source, protein processing, essential amino acids, and L-carnitine.
  • In December 2023, Arla Foods Ingredients formed a collaboration with Belgian dairy cooperative Milcobel. Milcobel will supply whey protein retentate from its mozzarella manufacturing facility in Langemark, Belgium, under the terms of the deal.
  • In March 2021, Nu-Tek BioSciences, LLC, an innovative maker of industrial chemicals used in pharmaceutical development and manufacturing, announced the construction of a new manufacturing facility in Austin, Minnesota. This will be the United States' first dedicated, animal-free peptone and protein hydrolysate production facility. This American-owned peptone manufacturing factory will assist the rapidly increasing demand for ingredients used in biologics development.

Market Segmentation:

By Type

  • Milk Protein Hydrolysate
  • Whey
  • Caesin
  • Plant Protein Hydrolysate
  • Soy
  • Others
  • Animal Protein Hydrolysate

By Application

  • Food and Beverage
  • Functional Food and Beverage
  • Infant Nutrition
  • Sports Nutrition
  • Medical and Clinical Nutrition

By Geography

  • North America
  • United States
  • Canada
  • Mexico
  • South America
  • Brazil
  • Argentina
  • Others
  • Europe
  • United Kingdom
  • Germany
  • France
  • Spain
  • Others
  • Middle East and Africa
  • Saudi Arabia
  • UAE
  • Israel
  • Others
  • Asia Pacific
  • Japan
  • China
  • India
  • South Korea
  • Indonesia
  • Thailand
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

  • 1.1. Market Overview
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Scope of the Study
  • 1.4. Market Segmentation
  • 1.5. Currency
  • 1.6. Assumptions
  • 1.7. Base, and Forecast Years Timeline

2. RESEARCH METHODOLOGY

  • 2.1. Research Data
  • 2.2. Research Process

3. EXECUTIVE SUMMARY

  • 3.1. Research Highlights

4. MARKET DYNAMICS

  • 4.1. Market Drivers
  • 4.2. Market Restraints
  • 4.3. Porter's Five Force Analysis
    • 4.3.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.3.3. Threat of New Entrants
    • 4.3.4. Threat of Substitutes
    • 4.3.5. Competitive Rivalry in the Industry
  • 4.4. Industry Value Chain Analysis

5. GLOBAL PROTEIN HYDROLYSATE INGREDIENTS MARKET BY TYPE

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Milk Protein Hydrolysate
    • 5.2.1. Whey
    • 5.2.2. Caesin
  • 5.3. Plant Protein Hydrolysate
    • 5.3.1. Soy
    • 5.3.2. Other Plant Protein Hydrolysates
  • 5.4. Animal Protein Hydrolysate

6. GLOBAL PROTEIN HYDROLYSATE INGREDIENTS MARKET BY APPLICATION

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. Food and Beverage
    • 6.2.1. Functional Food and Beverage
    • 6.2.2. Infant Nutrition
  • 6.3. Sports Nutrition
  • 6.4. Medical and Clinical Nutrition

7. GLOBAL PROTEIN HYDROLYSATE INGREDIENTS MARKET BY GEOGRAPHY

  • 7.1. Introduction
  • 7.2. North America
    • 7.2.1. United States
    • 7.2.2. Canada
    • 7.2.3. Mexico
  • 7.3. South America
    • 7.3.1. Brazil
    • 7.3.2. Argentina
    • 7.3.3. Others
  • 7.4. Europe
    • 7.4.1. United Kingdom
    • 7.4.2. Germany
    • 7.4.3. France
    • 7.4.4. Spain
    • 7.4.5. Others
  • 7.5. Middle East and Africa
    • 7.5.1. Saudi Arabia
    • 7.5.2. UAE
    • 7.5.3. Israel
    • 7.5.4. Others
  • 7.6. Asia Pacific
    • 7.6.1. Japan
    • 7.6.2. China
    • 7.6.3. India
    • 7.6.4. South Korea
    • 7.6.5. Indonesia
    • 7.6.6. Thailand
    • 7.6.7. Others

8. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 8.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 8.2. Emerging Players and Market Lucrativeness
  • 8.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations
  • 8.4. Market Share Analysis

9. COMPANY PROFILES

  • 9.1. Arla Foods Ingredients Group PS
  • 9.2. Fonterra Co-operative Group Limited
  • 9.3. Royal FrieslandCampina NV
  • 9.4. Kerry Group
  • 9.5. Tate & Lyle PLC
  • 9.6. Milk Specialties Group
  • 9.7. AMCO Proteins
  • 9.8. Agropur Inc.
  • 9.9. Novozymes
  • 9.10. Azelis Holdings SA