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市場調査レポート
商品コード
1801020
メープルウォーターの市場レポート:製品別、包装タイプ別、販売チャネル別、地域別、2025~2033年Maple Water Market Report by Product (Flavored, Unflavored), Packaging Type (Tetra-Packs, Bottles, Pouches, Cans), Sales Channel (Direct Sales, Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Online Stores, and Others), and Region 2025-2033 |
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カスタマイズ可能
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メープルウォーターの市場レポート:製品別、包装タイプ別、販売チャネル別、地域別、2025~2033年 |
出版日: 2025年08月01日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 123 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のメープルウォーターの市場規模は2024年に5億590万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2033年までに26億860万米ドルに達し、2025~2033年にかけて18.19%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
メープルウォーターとは、カエデの木から抽出・採取される透明な液体(樹液)のことです。樹液にはフィトケミカルや、カルシウム、マンガン、カリウム、マグネシウム、鉄、チアミン、リボフラビン、リンなどの必須栄養素が豊富に含まれています。また、低糖質で、電解質と抗酸化物質を多量に含み、水分補給、免疫力の向上、変性疾患の予防、消化の改善に役立ちます。メープルウォーターは通常パッケージボトル入りで、アルコール飲料、ノンアルコール飲料、スープ、シャーベット、アイスクリーム、マリネなどに使用できるフレーバータイプとノンフレーバータイプがあります。
飲食品業界の著しい成長は、市場の明るい展望を生み出す重要な要因の一つです。さらに、大衆の健康意識の高まりがメープルウォーター市場の成長を後押ししています。ライフスタイルや食生活の変化に伴い、炭酸飲料やジュースではなく、オーガニック飲料や植物性飲料を好む傾向が強まっています。これに伴い、メープルウォーターは低カロリーで電解質を多く含むため、体重管理やスポーツ回復飲料としても人気を集めています。さらに、製造技術の進歩により、ベンダーは製品の品質や包装デザインを改善し、多様なニーズを持つ幅広い消費者層に対応できるようになりました。その他の要因としては、天然甘味料、メープルシロップ、バター、リキュール、焼き菓子などの製造における製品需要の増加、メーカーによる積極的な販促活動、急増するオンライン小売チャネルを通じた容易な製品入手などが挙げられ、市場のさらなる牽引役となることが予想されます。
The global maple water market size reached USD 505.9 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 2,608.6 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 18.19% during 2025-2033.
Maple water refers to a clear liquid, or sap, extracted and collected from maple trees. It is a rich source of phytochemicals and other essential nutrients, such as calcium, manganese, potassium, magnesium, iron, thiamin, riboflavin and phosphorus. It is also low in sugar and contains high amounts of electrolytes and antioxidants that aid in providing additional hydration, boosting immunity, preventing degenerative diseases and improving digestion. Maple water is usually available in packaged bottles and is offered in flavored and unflavored variants that can be used in alcoholic and non-alcoholic beverages, soups, sorbets, ice creams and marinades.
Significant growth in the food and beverage industry is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Furthermore, the rising health consciousness among the masses is providing a thrust to the maple water market growth. With changing lifestyles and dietary habits, there is an increasing preference for organic and plant-based beverages instead of carbonated drinks, juices and sparkling drinks. In line with this, maple water is also gaining traction as a weight management and sports recovery drink, due to its low-calorie and high electrolyte content. Additionally, advancements in manufacturing technologies have enabled vendors to improve product quality and packaging designs to cater to a wide consumer base with diversified requirements. Other factors, including increasing product demand for the manufacturing of natural sweeteners, maple syrup, butter, liqueur and baked desserts, along with the aggressive promotional activities by manufacturers and easy product availability through proliferating online retail channels, are expected to drive the market further.
The report has also analysed the competitive landscape of the market with some of the key players being Drink Maple Inc., Feronia Forests LLC, Happytree Maple Water, Lower Valley Beverage Company, Maple 3, Oviva Eau D'Erable Pure, Sibberi and Smith & Salmon Inc.