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市場調査レポート
商品コード
1792413
麦芽原料の市場レポート:タイプ、供給元、グレード、用途、地域別、2025年~2033年Malt Ingredients Market Report by Type, Source, Grade, Application, and Region 2025-2033 |
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カスタマイズ可能
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麦芽原料の市場レポート:タイプ、供給元、グレード、用途、地域別、2025年~2033年 |
出版日: 2025年08月01日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 147 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の麦芽原料市場規模は2024年に266億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2033年までに397億米ドルに達し、2025年から2033年の間に4.31%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
麦芽原料は、様々な食品や飲食品の食感を安定させるとともに、風味や色調を向上させるために使用される食品添加物です。モルトとは、発芽させた穀物を麦芽として知られる工程を経て乾燥させたものです。大麦や小麦などの穀物の残りを部分的に発芽させた後、温風で乾燥させます。麦芽原料は、ビール、ウイスキー、モルトシェイク、モルトビネガーなどのアルコール飲料やノンアルコール飲料の製造に広く使用されています。これらの原料は、タンパク質、ビタミンB群、亜鉛、鉄、カルシウムなどの必須マクロおよび微量栄養素を豊富に含み、低脂肪であるため、飲食品添加物として好まれます。
世界中でビールやその他のアルコール飲料の消費が増加していることが、市場の成長を促進する主な要因です。パーティーや関連する集まりの動向の高まりに伴い、社交的な飲酒者の数が増加しており、これが成長を促す要因となっています。さらに、これらの原料は飲食品業界からの需要も高く、大麦などの原料は配合小麦粉やビスケット、ケーキなどのベーカリー製品の製造に広く使用されています。また、これらの原料は、牛乳の風味付けなど様々な目的で乳製品産業でも幅広く利用されています。その他の市場成長要因としては、ダークモルトの導入などの製品イノベーション、消費者の可処分所得の増加などが挙げられます。
IMARC Group社の最新レポートでは、世界の麦芽原料市場について、その重要な側面すべてを網羅した深い洞察を提供しています。その範囲は、市場のマクロ的概要から、業界実績のミクロ的詳細、最近の動向、主要市場促進要因・課題、SWOT分析、ポーターのファイブフォース分析、バリューチェーン分析など多岐にわたります。本レポートは、起業家、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、および何らかの形で麦芽原料市場に参入する、または参入を計画しているすべての人々にとって必読の書です。
The global malt ingredients market size reached USD 26.6 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 39.7 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.31% during 2025-2033.
Malt ingredients are food additives that are used to enhance the flavor and color along with stabilizing the texture of various food and beverage products. Malt refers to germinated cereal grain which is dried through a process known as malting. Leftover cereal grains such as barley and wheat are partially germinated, after which they are dried with warm air. Malt ingredients are widely used to prepare both alcoholic and non-alcoholic drinks such as beer, whiskey, malted shakes and malt vinegar. These ingredients are rich in essential macro and micronutrients such as proteins, vitamins B complex, zinc, iron, calcium and have low-fat content, thus making them a preferred choice as a food and beverage additive.
Increasing consumption of beer and other alcoholic drinks across the globe is the key factor driving the growth of the market. With the rising trend of parties and related gatherings, there has been an increase in the number of social drinkers, which acts as a growth-inducing factor. Furthermore, these ingredients are in high demand from the food and beverage industry, wherein ingredients such as barley are extensively used in the production of blended flour and bakery products, including biscuits and cakes. Along with this, these ingredients also find extensive utilization in the dairy industry for various purposes such as flavoring of the milk. Other factors contributing to the market growth include product innovations such as the introduction of dark malt and rising disposable income of the consumers.
IMARC Group's latest report provides a deep insight into the global malt ingredients market covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter's five forces analysis, value chain analysis, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the malt ingredients market in any manner.
The report has also analysed the competitive landscape of the market with some of the key players being GrainCorp Limited, Axereal Group, Malteurop Groupe, Soufflet Group, Crisp Malting Group Limited, IREKS GmbH, Muntons plc and Simpsons Malt Ltd.