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市場調査レポート
商品コード
1661153
キャラメルチョコレート市場レポート:流通チャネル別、地域別、2025年~2033年Caramel Chocolate Market Report by Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Non-Grocery Retailers, and Others), and Region 2025-2033 |
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カスタマイズ可能
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キャラメルチョコレート市場レポート:流通チャネル別、地域別、2025年~2033年 |
出版日: 2025年02月10日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 149 Pages
納期: 2~3営業日
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キャラメルチョコレート市場の世界市場規模は2024年に61億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2033年までに96億米ドルに達し、2025年から2033年にかけて4.93%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
キャラメルチョコレートは、ミルクチョコレートにキャラメルとヌガーを包んだ菓子類です。ナッツ、フルーツ、ホワイトチョコレートやミルクチョコレートなど複数の材料で構成されています。キャラメルチョコレートには、甘い、ナッツのような、バターのような、ビターなフレーバーがあり、チョコレートにより深みを与え、全体的な甘さを抑えています。キャラメルチョコレートは、ケーキ、カップケーキ、ドーナツ、アイスクリーム、カスタード、チョコレートキャンディーなどのデザートの風味付けやソースとしてよく使われます。また、マティーニ、パンプキンピー、コーヒー飲料、トリュフアイスクリーム、プロテインバーなどにも加えられています。近年、キャラメルチョコレートは、世界中で最も広く消費されているチョコレートのひとつとして人気を博しています。
この市場を牽引しているのは、特に若年層におけるフレーバーキャンディーや菓子類の消費の増加です。加えて、最近の消費者は、より良い品質と風味を持つプレミアム製品に喜んでお金を払うようになっており、これが市場の成長を後押ししています。このほか、キャラメルチョコレートベースのデザートやキャンディーの魅力的なパッケージも市場を補完しています。これとともに、急速な都市化と可処分所得水準の上昇が消費者の食生活の嗜好を変え、キャラメルチョコレートの需要をエスカレートさせています。さらに、健康志向の高まりにより、脂肪分や人工糖分を抑えたキャラメルチョコレートの需要が高まっています。このため、主要メーカーは、ポーションコントロールや低カロリー摂取を重視する個人向けに、よりヘルシーなオプションや小さいポーションサイズを導入しています。さらに、自然な風味の製品で作られたオーガニックチョコレートの需要の高まりも、世界全体のキャラメルチョコレートの需要に大きな影響を与えています。
The global caramel chocolate market size reached USD 6.1 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 9.6 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.93% during 2025-2033.
Caramel chocolate is a confectionery product made by covering caramel and nougat in milk chocolate. It consists of several ingredients such as nuts, fruits, and white or milk chocolate. Caramel chocolate is available in sweet, nutty, buttery, and bitter flavors, which provides more depth and reduces the overall sweetness of the chocolate. Caramel chocolate is commonly used as a flavoring agent and sauce in desserts like cakes, cupcakes, doughnuts, ice cream, custard, and chocolate candies. It is also added in martinis, pumpkin peas, coffee drinks, truffle ice-creams, and protein bars. In recent years, caramel chocolate has gained popularity as one of the most widely consumed chocolates across the globe.
The market is driven by the increasing consumption of flavored candy and confectionery items, especially among the younger population. In addition, consumers nowadays are willing to pay for premium products that have better quality and flavor, which is fueling the market growth. Besides this, the attractive packaging of caramel chocolate-based desserts and candies are also supplementing the market. Along with this, rapid urbanization and inflating disposable income levels are changing the dietary preferences of consumers, which has escalated the demand for caramel chocolates. Moreover, the rising trend of health consciousness has resulted in the increasing demand for caramel chocolate that contains reduced amounts of fat and artificial sugar. Due to this, key manufacturers are introducing healthier options and smaller portion-size for individuals who focus on portion control and low-calorie intake. Furthermore, the growing demand for organic chocolates made from naturally flavored products is also significantly influencing the demand for caramel chocolate across the globe.
Among these, supermarkets and hypermarkets account for the majority of the global market as they offer different product varieties and brands of caramel chocolate.