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市場調査レポート
商品コード
1518735
カスパ豆市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2024~2032年の予測Kaspa Peas Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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カスパ豆市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2024~2032年の予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 147 Pages
納期: 2~3営業日
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カスパ豆の世界市場規模は、2023年に2,660万トンに達しました。IMARC Groupは、2024年から2032年にかけての成長率(CAGR)は6.5%で、2032年には4,750万トンに達すると予測しています。
カスパエンドウは、グリーンピースと同じ亜種に属する高収量の半脱葉ダン型豆です。様々な消化性栄養素を含んでおり、人間の食用や家畜の飼料に適しています。カスパ・エンドウは、年間平均降雨量が400mm以上の地域での栽培に適しています。また、サヤが地上に浮いた状態で収穫できるため、トレイリングタイプの品種よりも収穫が容易です。サヤが砕けにくいため、収穫が遅れたり、成熟時の条件が悪かったりしても、穀物の損失を減らすことができます。現在、多くのスプリット・エンドウ加工会社は、分割効率が高いことから、均一で丸いダン・エンドウを好んでいます。
消費者の健康志向の高まりは、市場成長を促進する重要な要因のひとつです。カスパエンドウは、タンパク質、繊維、鉄分、葉酸、カリウムの豊富な供給源です。これらのエンドウ豆に含まれる大量の栄養素は、消費者に様々な健康上のメリットを提供します。カスパ豆に含まれる鉄分は貧血を予防し、健康な血中ヘモグロビン濃度を促進します。一方、食物繊維は消化を良くし、血中コレステロール値を下げるのに不可欠な役割を果たします。エンドウ豆は他の豆類とともに、特に南アジア地域では安価な栄養源となっています。そのため、インド南部をはじめとする南アジア諸国では、人気のスナックとして食べられています。さらに、特に発展途上地域における人口の増加と食品部門の拡大も、この業界に好影響をもたらしています。ニッチ市場や特殊市場をターゲットとしたフィールドピーの新品種のイントロダクションは、業界の既存プレーヤーに大きな機会を提供し、市場をさらに牽引しています。
The global kaspa peas market size reached 26.6 Million Tons in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 47.5 Million Tons by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 6.5% during 2024-2032.
Kaspa peas are a high yielding semi-leafless dun-type field pea belonging to the same sub-species as green peas. They consist of various digestible nutrients, which make them excellent for human consumption and livestock feed. Kaspa peas are suitable for cultivation in areas receiving more than 400mm of average annual rainfall. Also, these peas are easier to harvest than trailing-type varieties as their pods are held above the ground level even when the crop lodges. They have shatter-resistance pods which help in reducing grain loss if harvesting is delayed or even poor conditions exist at the time of crop maturity. Nowadays, many split pea processing companies prefer uniform and round dun peas due to their higher splitting efficiency.
Increasing health consciousness among consumers is one of the key factors driving the market growth. Kaspa peas are a rich source of proteins, fibers, iron, folate and potassium. The high amounts of nutrients present in these peas offer various health benefits to consumers. The iron found in kaspa peas prevents chances of anemia and promotes healthy blood hemoglobin levels. On the other hand, dietary fibers play an essential role in improving digestion and lowering blood cholesterol levels. These peas, along with other legumes, offer a cheap source of nourishment, especially in the South Asian region. As a result, they serve as a popular snack in several South Asian countries, including the southern belt of India. Moreover, the increasing population and the expanding food sector, particularly in the developing regions, are also creating a positive impact on the industry. The introduction of new varieties of field peas targeting niche and specialty markets are providing vast opportunities to the existing players in the industry, thus further driving the market.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global kaspa peas market report, along with forecasts at the global and country level from 2024-2032.
Canada
China
Russia
United States
India
Others
On the geographical front, Canada represents the largest producer of kaspa peas, accounting for nearly a third of the total global production.
The competitive landscape of the market has also been analyzed in the report, covering the detailed profiles of the numerous small and large manufacturers who compete in terms of prices and quality.