表紙:成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品の米国市場
市場調査レポート
商品コード
1340786

成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品の米国市場

US Molded Fiber Foodservice Disposables

出版日: | 発行: Freedonia Group | ページ情報: 英文 175 Pages | 納期: 即日から翌営業日

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=156.76円
成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品の米国市場
出版日: 2023年08月24日
発行: Freedonia Group
ページ情報: 英文 175 Pages
納期: 即日から翌営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

世界の成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品の需要は、2027年に18億米ドルに達し、年率で10.9%の増加が予測されています。これは、持続可能性への取り組みへの注目の高まりや、技術の向上、長続きする市場動向のすべてがともに市場規模を拡大させているためです。

当レポートでは、米国の成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品市場について調査分析し、製品と市場ごとの需要データや、競合分析などを提供しています。

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 このレポートについて

  • レポートの詳細
  • 市場の範囲と製品の説明
  • 成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品への短期的な影響

第3章 概要

  • 過去の市場動向
  • 製品の概要
  • 原材料の動向
  • 木材パルプ(再生紙)
  • 非木材繊維
  • 価格設定の動向
  • 競合製品

第4章 成形繊維製フードサービス向け使い捨て製品の需要に影響を与える要因

  • フードサービス産業の動向
  • フードサービスの収益:設立タイプ別
  • フードサービスの動向
  • オフプレミス飲食(持ち帰り、カーブサイドピックアップ、デリバリー)の成長
  • 新製品の開発
  • サステナビリティへの取り組み
  • 成形繊維の環境上の利点
  • 廃繊維と再生品の利用
  • ノーツリームーブメント
  • フードサービス産業の取り組み
  • 使い捨て製品サプライヤーの取り組み
  • PFASの懸念と新しいコーティングの開発
  • 規制とプラスチック製品の禁止
  • 州の規制
  • 連邦規制
  • 使い捨て製品の禁止
  • 生産技術動向
  • 従来の製造プロセス
  • 繊維成形品の種類
  • 乾式成形繊維技術
  • 消費者の態度と選好
  • 環境に配慮しているとみなされることの重要性
  • リサイクル可能な包装
  • 包装の削減
  • 紙または繊維ベースの包装への選好
  • 環境に優しいと思われる包装材のランキング
  • 衛生
  • 従来の食器を使用するレストランへの選好
  • 持続可能な包装を使用するプロバイダーへの選好
  • 持続可能な選択肢に対してより多くのお金を払う意思
  • 包装材に対する意識
  • 持ち帰り容器の持参

第5章 食品・飲料包装

  • 範囲と製品の説明
  • 需要:製品別
  • カップ、タブ、リッド
  • ツーピースコンテナー
  • クラムシェル
  • 食品・飲料包装市場
  • 主要サプライヤー

第6章 サービスウェア

  • 範囲と製品の説明
  • 需要:製品別
  • カフェテリア/ランチトレイ
  • 食器類(プレート、ボウル)
  • フードトレイ、ボート
  • 飲料キャリアー
  • その他のサービスウェア
  • サービスウェア市場
  • 主要サプライヤー

第7章 市場

  • 需要:市場別
  • リミテッドサービスレストラン
  • フルサービスレストラン
  • 機関
  • その他の非営利フードサービス

第8章 主要サプライヤーと産業構造

  • 産業構成
  • 市場シェア
  • 合併と買収

第9章 付録

目次
Product Code: FG18140950

Demand for molded fiber foodservice disposables is forecast to increase 10.9% per year to $1.8 billion in 2027, attributable to an increased focus on sustainability initiatives, technological improvements, and longer-running market trends all combining to increase market size and breadth.

This report covers molded fiber foodservice disposable demand by Product and Market. Data are provided in current dollar value and units.

Products for molded fiber packaging include:

  • Food & Beverage Packaging, including cups and lids, two-piece containers, and clamshells
  • Serviceware, including cafeteria trays, dinnerware, food trays and boats, drink carriers, cutlery, straws, and food preparation trays

Markets for molded fiber foodservice disposables include:

  • Limited Service Restaurants
  • Full-Service Restaurants
  • Institutional Foodservice
  • Noncommercial Foodservice, including retail foodservice, lodging and hospitality, and sports and recreation venues

Scope of the Report

This report covers the scope, size, and growth of the US market for molded fiber foodservice disposables, including key trends in products and market segments. Historical data are provided for 2012, 2017, and 2022, with forecasts through 2032. Annual data is also provided for 2018 through 2026. Data are provided in current dollar value and units. Also included is an analysis of key industry players.

Table of Contents

1. Executive Summary

2. About This Report

Report Details

Market Scope & Product Description

Short-Term Impact on Molded Fiber Foodservice Disposables

3. Overview

Historical Market Trends

Product Overview

Raw Material Trends

Wood Pulp (Recycled Paper)

Nonwood Fibers

Pricing Trends

Competitive Products

4. Factors Impacting Molded Fiber Foodservice Disposables Demand

Foodservice Industry Trends

Foodservice Revenues by Establishment Type

Trends in Eating Away from Home

Growth in Off-Premises Dining (Carry-Out, Curbside Pickup, & Delivery)

New Product Development

Sustainability Initiatives

Environmental Advantages of Molded Fiber

Use of Waste Fiber & Recycled Content

No Tree Movement

Foodservice Industry Efforts

Single-Use Product Supplier Efforts

PFAS Concerns & New Coatings Development

Regulations & Plastic Product Bans

State Regulations

Federal Regulations

Disposable Product Bans

Production Technology Trends

Conventional Production Processes

Types of Molded Fiber Products

Dry Molded Fiber Technology

Consumer Attitudes & Preferences

Importance of Being Seen as Environmentally Conscious

Recyclable Packaging

Packaging Reduction

Preference for Paper- or Fiber-Based Packaging

Packaging Materials Ranked by Perceived Eco-Friendliness

Hygiene

Preference for Restaurants That Use Conventional Flatware

Preference for Providers That Use Sustainable Packaging

Willingness to Pay More for Sustainable Options

Awareness of Packaging Materials

Bring Own Containers for Leftovers

5. Food & Beverage Packaging

Scope & Product Description

Demand by Product

Cups, Tubs, & Lids

Two-Piece Containers

Clamshells

Food & Beverage Packaging Markets

Key Suppliers

6. Serviceware

Scope & Product Description

Demand by Product

Cafeteria/Lunch Trays

Dinnerware (Plates & Bowls)

Food Trays & Boats

Beverage Carriers

Other Serviceware

Serviceware Markets

Key Suppliers

7. Markets

Demand by Market

Limited-Service Restaurants

Full-Service Restaurants

Institutional

Other Noncommercial Foodservice

8. Key Suppliers & Industry Structure

Industry Composition

Market Share

Mergers & Acquisitions

9. Appendix

Scope

Definitions

Freedonia Methodology

Study-Specific Methodology

Sources

Associations & Agencies

Related Studies & Reports

Macroeconomic Assumptions

Economic Environment

Demographic Trends

Manufacturers' Shipments

Retail Sales