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市場調査レポート
商品コード
1355687
バイオエタノール酵母の世界市場規模調査・予測、製品タイプ別、用途別、地域別分析、2023-2030年Global Bioethanol Yeast Market Size Study & Forecast, by Product Type (Baker's, Brewer's), by Application (Cleaning & Disinfection, Biofuel, Food, Animal Feed, Others) and Regional Analysis, 2023-2030 |
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カスタマイズ可能
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バイオエタノール酵母の世界市場規模調査・予測、製品タイプ別、用途別、地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2023年09月10日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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バイオエタノール酵母の世界市場は、2022年に約148億5,000万米ドルと評価され、予測期間2023年から2030年にかけて14.04%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
バイオエタノール酵母は、エタノール生産酵母としても知られ、再生可能で持続可能な燃料であるバイオエタノールの生産に使用される酵母の製品タイプを指します。この酵母は、糖分を発酵させ、アルコール発酵と呼ばれるプロセスを通じてエタノールに変換する能力のために特別に選択され、設計されています。バイオエタノール市場は、石油化学ベースの原材料の需要が大幅に減少し、バイオベースの代替品へのシフトが進むなど、いくつかの要因によって牽引されています。さらに、バイオエタノールの生産と消費は、洗浄・消毒、バイオ燃料、食品、飼料などの最終用途からの需要に大きく影響されます。.
アルコール飲料の消費量の増加は、バイオエタノール酵母の需要の主要な促進要因になると予想されます。Statistaの2023年版レポートによると、アルコール飲料分野の世界数量は一貫して増加すると予測されています。2023年、アルコール飲料の総量は2,723億リットルを占め、2027年には3,064億リットルに達すると予測されています。さらに、バイオエタノール酵母の需要は、主に食品と畜産物の需要増加に牽引され、予測可能な期間に大幅な成長を遂げると予測されます。さらに、消費者の可処分所得水準の上昇、絶え間ない製品革新、様々な国への広範な市場浸透などの要因が、2023-2030年の予測期間においてバイオエタノール酵母の有利な需要に寄与しています。しかし、原料調達や物流サービスにおける課題を含むサプライチェーンの混乱は、飲食品市場に悪影響を及ぼし、世界の製品需要の潜在的減少につながると予想されます。
バイオエタノール酵母の世界市場調査において考慮した主要地域は以下の通り:アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカ。北米は、動物への抗生物質使用に関する政府の規制が厳しく、安全で健康的な食品消費の重要性に対する認識が高まっていることから、2022年の市場を独占しました。欧州は、国際的な市場プレーヤーが同地域内で生産施設を拡大しているなどの要因により、予測期間中に最も急成長する地域と推定されます。さらに、生産技術に焦点を当てた研究開発努力と技術進歩が、この地域における市場の成長に大きく貢献しています。
この調査の目的は、近年のさまざまなセグメントと国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
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Global Bioethanol Yeast Market is valued at approximately USD 14.85 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 14.04% over the forecast period 2023-2030. Bioethanol yeast, also known as ethanol-producing yeast, refers to a type of yeast that is used in the production of bioethanol, a renewable and sustainable form of fuel. This yeast is specifically selected and engineered for its ability to ferment sugars and convert them into ethanol through a process called alcoholic fermentation. The market for bioethanol is driven by several factors such as the significant decline in demand for petrochemical-based raw materials resulting in the shift towards bio-based alternatives. Additionally, the production and consumption of bioethanol are highly influenced by the demand from end-use applications including cleaning & disinfection, biofuel, food, animal feed, and others. .
The growing consumption of alcoholic beverages is expected to be a key driver for the demand for bioethanol yeast. As per Statista's 2023 report, the global volume in the alcoholic drinks sector is projected to witness a consistent increase. In 2023, the total volume of alcoholic drinks was accounted at 272.30 billion litres, which is projected to reach 306.40 billion litres by 2027. Moreover, the demand for bioethanol yeast is projected to experience substantial growth in the foreseeable period, primarily driven by the increasing demand for food and animal products. Furthermore, factors such as rising consumer disposable income levels, constant product innovations, and extensive market penetration in various countries contribute to the lucrative demand for bioethanol yeast over the forecast period of 2023-2030. However, supply chain disruptions, including challenges in raw material sourcing and logistics services, are anticipated to negatively impact the food and beverage market, leading to a potential decrease in product demand globally.
The key regions considered for the Global Bioethanol Yeast Market study include: Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. North America dominated the market in 2022 owing to the stringent government regulations on antibiotics usage in animals, as well as growing awareness of the importance of safe and healthy food consumption. Europe is estimated as the fastest growing region during the forecast period, owing to factors such as the international market players expanding their production facilities within the region. Additionally, research and development efforts and technological advancements focused on production technologies have contributed significantly to the market's growth in the region.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: