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市場調査レポート
商品コード
1279733
ココア製品の世界市場規模調査&予測、製品タイプ別、用途別、地域別分析、2022-2029年Global Cocoa Products Market Size study & forecast, by Product Type by Application and Regional Analysis, 2022-2029 |
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カスタマイズ可能
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ココア製品の世界市場規模調査&予測、製品タイプ別、用途別、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年05月13日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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チョコレートは、カカオの木の脂肪分の多い種子を乾燥させ、一部発酵させたものです。
カカオの種子を粉砕し、ココアバターと濃く苦いココアパウダーを分離してできた乾燥粉末をココアと呼び、ココアとも呼ばれます。豆製品のラベルはいろいろありますが、カカオはカカオの種(豆)の固形部分、ココアバターは脂肪成分、チョコレートは固形と脂肪を合わせたものと考えられています。カカオを原料とする製品は、現代社会の多くの食品に使用されています。カカオを多く含む製品を使用することに対する健康意識の高まりから、カカオ製品の市場は拡大しています。チョコレートはカカオの実から作られます。焙煎したカカオの実(種子)を熱したローラーで圧縮して、ビターチョコレートを作ります。ビターチョコレートの脂肪分(ココアバター)を抜き取り、残ったものを粉砕してココアパウダーを作ります。また、高血圧や心臓病の対策として、ココアがよく利用されています。また、食品や化粧品産業におけるココア製品の需要の高まりは、市場に有利な需要を生み出しています。
しかし、世界的に上昇している飲食品産業は、ココア製品市場の有利な需要を作り出しています。Statistaによると、2019年のコンビニエンスフード市場は82億4,000万米ドル、2022年には202億8,000万米ドルに達し、2025年には398億1,000万米ドルに達すると予測されています。さらに、商業的な農業技術の進歩は、予測期間中に市場に有利な機会を作り出すと予想されています。しかし、カカオの生産量は限られているため、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害します。
ココア製品の世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、その他ラテンアメリカを含みます。北米は、主要な市場プレイヤーの存在、成長する飲食品産業、ココアの健康効果に関する意識の高まりにより、市場シェアで世界的に優位な地域です。一方、アジア太平洋地域は、化粧品産業の成長などの要因により、予測期間中に最も高い成長率を示すと予想され、アジア太平洋地域のココア製品市場は、化粧品産業の成長、可処分所得の増加などの要因により、予測期間中に最も高い成長率を示すと予想されています。
本調査の目的は、近年におけるさまざまなセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国において、産業の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。.
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of figures
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
Global Cocoa Products Market is valued approximately USD XXX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2022-2029. Chocolate is made from the fatty seed of the cacao tree, which is dried and partly fermented. The dry powder produced from grinding cocoa seeds and separating the cocoa butter from the dark, bitter cocoa powder is called cocoa, and it is also referred to as cocoa. Although there are many labels for bean products cocoa is thought of as the solid portion of the cacao seed (bean), cocoa butter as the fat component, and chocolate as the combination of the solid and the fat. Products made from cocoa are used in many foods in the modern world. The market for cocoa products is growing as a result of rising health awareness regarding the use of products rich in cocoa. Chocolate is produced from the cocoa plant. Roasted cocoa kernels (seeds) are compressed between heated rollers to create the bitter chocolate. The fat (cocoa butter) from bitter chocolate is drained out and the remaining substance is ground into cocoa powder. In addition, people frequently use cocoa to address high blood pressure and heart disease. Also, the rising demand for cocoa products in food and cosmetics industry is create the lucrative demand for the market.
However, the rising food and beverages industry globally is creating the lucrative demand for the coco products market. According to Statista, in 2019 the convenience food market is valued USD 8.24 billion; in 2022 the number reached USD 20.28 billion, and it is anticipated to reach USD 39.81 billion by 2025. Additionally, the advancements in commercial farming techniques are anticipated to create the lucrative opportunity for the market during forecast period. However, the limited production of cocoa stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Cocoa Products Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America is the dominating region across the world in terms of market share, owing to the presence of key market players, growing food and beverages industry and rising awareness about health benefits of cocoa. Whereas, Asia Pacific is also anticipated to exhibit highest growth rate over the forecast period, owing to factors such as growing cosmetics industry and rise in disposable income in the region would create lucrative growth prospects for the Cocoa Products market across Asia Pacific region.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below.