市場調査レポート
商品コード
1179618
食品ディスプレイキャビネット市場:タイプ別、材料別、エンドユーザー別:世界の機会分析と産業予測、2021-2031年Food Display Cabinet Market By Type, By Materials, By End User : Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2021-2031 |
食品ディスプレイキャビネット市場:タイプ別、材料別、エンドユーザー別:世界の機会分析と産業予測、2021-2031年 |
出版日: 2022年09月01日
発行: Allied Market Research
ページ情報: 英文 250 Pages
納期: 2~3営業日
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食品ディスプレイキャビネットの世界市場は2021年に185億米ドル、2031年には414億米ドルに達し、2022年から2031年までのCAGRは8.4%で成長すると予測されています。
食品ディスプレイキャビネットとは、消費者が消費前にさらに調理することが通常予想されない限り、コレクションを行う前に顧客の目に触れるレストランタイプの食品を意味します。例えば、チーズやデリミートは一般的に消費者がさらに調理することが予想されるため(例えば、パンと組み合わせてチーズサンドやハムを作る)、メニュー表示ルールの対象とはならないです。その他の食品、例えば調理済みのホットドッグやサンドイッチ、サラダや焼きたてのピザ、ホットフードバーは、消費者が消費前にさらに調理することを通常予想しないため、メニュー表示ルールの対象となるであろう。食品ディスプレイキャビネットは、例えばマフィン、バゲット、飲み物、サンドイッチ、ペストリーなどの冷温食品の販売に理想的ですが、加熱食品ディスプレイキャビネットはペストリー、パイなどに理想的です。ファストフード店、スーパーマーケット、レストラン、カフェ、コンビニエンスストアに最適なトレンディなユニットです。小さい足跡だけによってあなたの評価された小売りスペースが維持されることを意味します。モダンなデザインで、棚板が調整できるため、小さなパッケージで大きな販売能力を提供します。食品陳列ケースは、加熱式と冷蔵式のモデルがあります。さらに、このモデル上のサービスは、セルフサービスモデルでも可能です。
冷蔵庫の製品温度は非常に変動しやすく、食品の安全性や品質に直接影響します。この変動は、箱のタイプ(縦型、横型)、箱の中の製品の位置、スーパーマーケットの周囲温度の変動(昼夜、季節、営業時間、空調など)、環境の条件によって発生します。陳列ケース(例:別の冷蔵陳列ケースの前やスーパーの前)。この研究では、縦型開放陳列ケースの負荷温度を予測するための熱伝導モデルを提案しています。このモデルでは、伝導、対流、輻射による熱伝達を考慮しています。商品温度が明確に異なる4つの荷重位置(上/前、上/後、下/前、下/後)を考慮しました。予測値を実験値と比較することで,モデルの妥当性を確認した.その後、スーパーマーケットの周囲温度、周囲の壁の放射温度、内部/外部透過性などの様々なパラメータの影響を予測しました。品質と微生物予測モデルを統合することで、このアプローチは、ショーケースに陳列された商品の品質と衛生状態を評価する数値ツールとして利用することができます。開発されたモデルはさらに、様々なタイプの冷凍装置を含むコールドチェーンモデリングに利用される予定です。店舗の売り場には数え切れないほどの利点があります。希望する温度で保管することができるのです。そのため、食品マーケティングにおいて重要な位置を占めるようになりました。冷蔵されたカウンターで作業するため、最良の結果を得るためには正しく使用する必要があります。販売カウンターにはさまざまなタイプがあります。それは、冷蔵庫のメンテナンスを確認することが不可欠です。メーターが維持されていない場合、彼らは安くすることができます。彼らは、エネルギー効率であることを持続する必要があります。これらの冷蔵ディスプレイケースは、基本的に2種類の冷却を使用しています。重力コイルと強制空冷の2種類です。カウンターに陳列される商品によって、使用される冷凍の構造が異なります。強制空冷式の販売カウンターは、ファンのみに依存しています。ファンは冷気を庫内全体に循環させ、食品を冷やすことができます。ショーケースは、主に焼き菓子や包装済みの商品を陳列するために使用されます。強制空冷システムは、食品を乾燥させることがあります。食品を長時間ボックスの中に放置しないでくださいです。このようなボックスは、冷蔵ベーキングボックスと呼ばれています。このシステムでは、冷却コイルはキャビネットの上部に配置されています。冷気が食品に降り注ぎます。生肉、魚介類、珍味、サラダなどの保存・陳列に最適なディスプレイケースです。食品を乾燥させることがありません。さらに、再循環装置を備えた家電製品よりも安価です。サイズは重要な考慮事項です。機器のサイズは、ディスプレイケースを設置する必要があるフットプリントに制限されることを理解しておくことが重要です。大きなカウンターがあれば十分なスペースがあるかもしれませんが、保管する食品は生鮮食品であることを念頭に置いてくださいです。しかし、ディスプレイが長すぎると、カウンターが大きくなり、食品が腐敗して生ゴミが発生する可能性があります。また、コストもかかってしまいます。ご自身のビジネスに最適なサイズをお選びくださいです。ご購入の際は、データシートをよくお読みくださいです。吸気と排気の条件を満たしているかどうかがわかるので、大切なことです。
The global food display cabinet market was valued at $18.5 billion in 2021 and is projected to reach $41.4 billion by 2031, growing at a CAGR of 8.4% from 2022 to 2031. Food display cabinets mean restaurant-type food that is visible to the customer before making a collection, so long as there is not usual anticipation of further preparation by the consumer before consumption. For example, cheese and deli meats generally have an expectation of further preparation by the consumer (e.g., combining with bread to make a cheese sandwich and a ham), and thus would not be subject to the menu labelling rules; other foods, such as prepared hot dogs or sandwiches, salad and freshly cooked pizza, and hot food bars do not have an ordinary expectation of further preparation by the consumer before consumption and thus would be subject to the menu labelling rules. The Food Display Cabinet is ideal for the sale of cold and hot food for example muffins, baguettes, drinks, sandwiches, pastries, etc while the Heated Food Display Cabinet is ideal for pastries, and pies, and much more. A trendy unit, it is ideal for fast-food outlets, supermarkets, restaurants, cafes and convenience stores. With only a small footprint means your valued retail space is preserved. With a modern design, it also provides a big sales capacity in a small package thanks to its adjustable shelves. The food display case is available in both heated and refrigerated models. Moreover, the service over the model is also available in the self-service model.
The product temperature of the refrigerator is very variable and has a direct impact on food safety and quality. These fluctuations are due to the type of box (vertical, horizontal), the location of the products in the box, and the fluctuations in the ambient temperature of the supermarket (day/night, seasons, business hours, air conditioning, etc.), and the environment. conditions. Display case (eg in front of another refrigerated display case or in front of a grocery store). This study suggests a heat transfer model for predicting the load temperature of an open vertical display case. This model considers heat transfer by conduction, convection, and radiation. Four load positions (top / front, top / back, bottom / front, bottom / back) with distinctly different product temperatures were considered. The model was validated by comparing the predicted values with the experimental values. Later, the effects of various parameters such as supermarket ambient temperature, surrounding wall radiation temperature, and internal/external permeability were predicted. By integrating quality and microbiological prediction models, this approach can be used as a numerical tool to assess the quality and hygiene of products on display in showcases. The developed model will be further used in cold chain modelling involving various types of refrigeration equipment. The store sales counter has countless advantages. It can be stored at the desired temperature. That's why they have become a significant part of food marketing. They work on refrigerated countertops and should be used correctly for best results. There are various types of sales counters. It is vital to make sure that the refrigerator is maintained. If the meters are not maintained, they can be cheaper. They should be sustained to be energy efficient. These refrigerated display cases use two basic types of refrigeration. The two types of cooling used are gravity coils and forced air. The refrigeration structure used depends on the items displayed at the counter. Forced air-cooled sales counters rely solely on fans. Fans can circulate cold air throughout the cabinet to keep food cool. Showcases are primarily used to showcase baked goods and pre-packaged merchandise. The forced air cooling system can dry food. Do not leave food in the box for long periods of time. These boxes are known as refrigerated baking boxes. In this system, the cooling coil is located at the top of the cabinet. Cold air falls on the food. These display cases are ideal for storing and displaying raw meat, seafood, delicacies and salads. These cabinets have no drying effect on food. In addition, they are cheaper than appliances with recirculation devices. Size is an important consideration. It is important to understand that the size of the device is limited to the footprint in which the display case needs to be placed. There may be enough space for a large counter, but keep in mind that the food you store is perishable. However, if the display is too long, the counter may be enlarged and food may spoil and generate food waste. It will also cost you a lot of money. Choose the size that best suits your business. Please read the data sheet carefully before purchasing the device. It's important because it tells you if it meets the intake and exhaust requirements.
The food display cabinet market is segmented into type, material, end-users and region. On the basis of type, the market is categorized into heated food display cabinet market and refrigerated food display cabinet market. On the basis of material, it is segregated into glass, stainless steel, wood and plastics. On the basis of end-user, it is segregated into supermarkets/hypermarkets, restaurants, bakeries and others. On the basis of region, it is analyzed across North America (the U.S., Canada, and Mexico), Europe (UK, France, Italy, Spain, Russia, Turkey and the Rest of Europe), Asia-Pacific (China, Japan, India, Australia, Thailand and Rest of Asia-Pacific), and LAMEA (Brazil, United Arab Emirates, Argentina, and Rest of LAMEA).
The players operating in the global food display cabinet have adopted various developmental strategies to expand their food display cabinet market share, increase profitability, and remain competitive in the market. The key players profiled in this report include: Alto-Shaam Inc., Carrier Global Corp., FRIGOGLASS S.A.I.C., Hatco Corp., HOSHIZAKI Corp., Standex International Corp., The Middleby Corp., The Vollrath Co. LLC, True Manufacturing Co. Inc., Metalfrio Solutions S/A, Panasonic Corporation, Dover Corporation, Arneg S.p.A, AHT Cooling System GmbH, Illinois Tool Work Inc., Lennox International Inc., Clabo Group, Carter Retail Equipment Ltd., QBD Modular Systems Inc., Zero Zone Inc., Igloo International.
Key Benefits For Stakeholders
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