市場調査レポート

世界の食品酵素市場の新たな動向

Emerging Trends in Food Enzymes

発行 Technical Insights (Frost & Sullivan) 商品コード 259770
出版日 ページ情報 英文
納期: 即日から翌営業日
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=105.42円で換算しております。
Back to Top
世界の食品酵素市場の新たな動向 Emerging Trends in Food Enzymes
出版日: 2012年12月31日 ページ情報: 英文
概要

当レポートでは、世界の食品産業における特定分野での食品酵素の普及状況と技術ロードマップについて分析し、全世界の食品・飲料産業における食品酵素の市場機会や近年の動向、主な技術革新の影響度や技術ロードマップ、今後の市場機会の評価、市場の促進要因や課題、食品酵素技術の各分野への大規模導入への影響要因などを調査・考察して、その結果を概略以下の構成でお届けします。

エグゼクティブ・サマリー

技術の概要と傾向

影響度の評価と分析

イノベーションの拡散とニーズの評価

市場機会の評価とロードマップ

主要特許

主な契約

付録

意思決定支援データベース

Frost and Sullivanについて

目次
Product Code: D4D9

Demand for Shelf Life Extension and Production optimization increase the use of enzymes

This research service, titled " Emerging Trends in Food Enzymes" focuses on a comprehensive technology market penetration and roadmapping of food enzymes in select application areas within the food industry with a global focus. Also, this research service focuses on the emerging trends and opportunities for food enzymes within the food and beverage industry. The study covers global impact assessment of key innovations and a technology roadmap for food enzymes within the food industry. Assessment and analysis of emerging opportunities, the key market drivers and challenges, and trends that will impact large-scale adoption of food enzymes within various application sectors in food industry were carried out as a part of the research.

Table of Contents

  • Executive Summary
  • Technology Snapshot and Trends
  • Impact Assessment and Analysis
  • Diffusion of Innovations and Needs Assessment
  • Opportunity Evaluation and RoadMapping
  • Key Patents
  • Key Contacts
  • Decision Support Databases
  • The Frost & Sullivan Story
Back to Top