市場調査レポート
商品コード
1258882
スナックペレット市場の2028年までの予測- タイプ、形状、フレーバー、技術、プロセス、アプリケーション、地域別の世界分析Snack Pellets Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Type, Form, Flavor, Technique, Process, Application and By Geography |
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スナックペレット市場の2028年までの予測- タイプ、形状、フレーバー、技術、プロセス、アプリケーション、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年04月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、スナックペレットの世界市場は、2022年に22億1,000万米ドルを占め、2028年には30億2,000万米ドルに達すると予測され、予測期間中に5.34%のCAGRで成長すると予想されています。
スナックペレットは、穀物、ジャガイモ、野菜の粉末を基本原料として作られる非膨張中間財です。通常、スナックメーカーはこの半製品を購入し、熱風焼きやフライなど、さまざまな手法で調理します。その結果、独特の風味や味の組み合わせを持つ、すぐに食べられるスナックに仕上げることができます。スナックペレットは、スナックとして実用的な選択肢を提供します。スナックペレットは、スナック菓子として実用的な選択肢を提供します。スナックペレットは、食欲をそそるフレーバーと、より多くのタンパク質を含む栄養プロファイルを提供します。スナックペレットは、保存期間の延長、安定性、嵩密度、保存のしやすさなど、多くの利点を提供します。
北米食品機器協会の報告によると、2020年にはFDIが5%から15%減少するため、スナックペレットの需要は激減します。
スナック菓子は、サプリメントの代用品として人気があります。手に入りやすく、食べやすいです。人々のライフスタイルの変化や可処分所得の増加に伴い、時間と労力を節約できることから、すぐに食べられる食品の需要が高まっています。子供やティーンエイジャーは、食事と食事の間にフィラーを必要とします。加工食品のニーズや食間の間食の動向の増加も、押し出し成形食品の需要を押し上げています。食間でのつまみ食いの人気は、スナックペレット市場を後押ししています。
スナックペレットの分野では、フライ中のアクリルアミドの発生が深刻な問題になっています。アクリルアミドは、ミール中のアスパラギンとグルコースが248°F以上の高温で結合すると生成されます。アクリルアミドは過剰に摂取すると、がんを引き起こす可能性があり、スナックペレットの風味を変化させる。ポテトを原料とするスナックペレットの市場開拓は、アクリルアミドの存在によって悪影響を受け、市場の需要を制限しています。
食品加工機器の市場における革新は、主にミキサー、乾燥機、押出機器に関わるものです。ロボット工学、GPS、スマートフォンアプリはすべて、生産性と効率性を向上させるために食品産業で使用されています。消費者の体験は、新しい技術によって強化・改善されています。食品製造ラインでのロボティクスの使用により、食品メーカーは栄養のカスタマイズをスケールアップすることができます。コストを下げると同時に、流通と可用性を高めることができ、それが市場の需要を後押ししています。
プロセスの数学的表現の複雑さとともに、粘度、スクリュー速度、温度、圧力の相互関係も非常に強いです。このため、押出成形の正確な動的モデリングは困難です。また、機能性食品を加工する場合、成分から栄養が失われる可能性があるため、特に注意が必要です。これらの要素により、スナックペレット全体の市場拡大が制限される可能性があります。
COVID-19は、労働移動の制限、消費者需要の変化、食品製造施設の閉鎖、食品貿易法の制限などにより、食品サプライチェーンに財政的な悪影響を及ぼしました。このウイルスは、多穀類スナックペレット製造部門に大きな影響を与え、生産と施設の操業を停止させる結果となっています。世界的に最も大きな影響を受けた分野です。流行後、最終的に市場は拡大し始めました。
ゼラチン化されたセグメントは、その厚みとデザイン性から、有利な成長をすると推定されます。ゼラチン製のペレットは、均一な厚みがあります。平らな面に穴が開いていることが多いです。このようなペレットを作るには、シートに穴を開け、正しい形にカットする作業を同時かつ連続的に行う高速ロータリーカット機を使用します。この分野の拡大は、その特徴的な形とデザイン要素によって促進されています。
マルチグレイン分野は、その優れた栄養価の高さから、予測期間中に最も速いCAGRの成長が見込まれます。マルチグレイン・スナック・ペレットの製造に使用される穀物は、より高い栄養価を有しています。マルチグレイン・スナック・ペレットの需要は、食物繊維を多く含むため、かなり高いです。また、脂肪分が少ないため、味と健康の両面で多くの利点があります。これらの利点が、このセグメントの拡大を後押ししています。
北米は、顧客層が厚いことから、予測期間中に最大の市場シェアを占めると予想されます。原材料が豊富にあり、強力な食品製造産業が存在するため、北米は量的にも金額的にも他の地域を凌駕しています。この地域の消費者は、ポテトを使った前菜を心から楽しんでいます。このため、この地域のスナックペレットの大部分は、ポテトが主原料となっています。
アジア太平洋地域は、香ばしいスナック菓子の需要の増加により、予測期間中に最も高いCAGRを示すと予測されます。この地域は、大規模な製造と米国や欧州のような新興国市場へのペレットのコスト効率の良い出荷により、急速な開拓が進んでいます。この地域は、労働力と原材料を大量に入手できます。都市化と世帯収入の増加が、この地域の成長を支えています。その結果、予測期間中、アジア太平洋地域の市場は急速に成長すると予想されます。
2021年7月、Lamb Weston Holdings, Inc.は、アイダホ州アメリカン・フォールズの施設において、フライドポテトベースの多穀スナックペレットの生産能力を増強することを発表しました。その結果、毎年10億米ドル以上の冷凍フライドポテトおよびその他のポテト製品の生産を見込んでいます。新ラインは2023年半ばまでに完成し、約130人の新規雇用を創出する予定です。
2019年3月、パスタフーズは、ブレグジットによって予想される需要増に対応するため、ノリッジの施設に最新の生産ラインを新たに設置しました。この投資により、英国の最終的なEU離脱により、潜在的に食料不足と遅延の脅威に直面する新規顧客への供給を可能にすることが期待されます。
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Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.
According to Stratistics MRC, the Global Snack Pellets Market is accounted for $2.21 billion in 2022 and is expected to reach $3.02 billion by 2028 growing at a CAGR of 5.34% during the forecast period. Snack pellets are non-expanded intermediate goods created from cereals, potatoes, or vegetable powders as basic ingredients. Typically, snack producers purchase these semi-finished goods to prepare them using a variety of techniques, including hot air baking, frying, and more. They may be made into ready-to-eat snacks with distinctive flavor and flavor combinations. Snack pellets provide a practical option for snacking. They offer mouth watering flavours with an improved nutritional profile and more protein. Snack pellets provide a number of advantages, including a longer shelf life, stability, bulk density, and ease of storage.
According to the North American Association of Food Equipment reports, demand for snack pellets reduced drastically in 2020 due to fall in FDI by 5% to 15%.
Snacks are popular since they serve as substitutes for supplements. They are convenient to acquire and eat. The demand for ready-to-eat food products has increased as a result of the population's changing lifestyles and rising disposable incomes since they save time and effort. Children and teenagers require fillers in between meals. The need for processed food and an increase in the trend of between-meal snacking are also driving up demand for extruded food products. The popularity of nibbling in between meals is boosting the market for snack pellets.
Acrylamide production while frying is a serious problem for the snack pellets sector. Acrylamide is produced when the asparagine and glucose in the meal combine at temperatures higher than 248 °F. When ingested in excess, acrylamide has the potential to cause cancer and alters the flavor of the snack pellets. The development of snack pellets made from potatoes has been adversely affected by the presence of acrylamide which is therefore restricting the market demand.
Innovations in the market for food processing equipment mostly involve mixers, dryers, and extrusion equipment. Robotics, GPS, and smartphone apps are all being used in the food industry to improve productivity and efficiency. The consumer experience is being enhanced and improved through new technology. Robotics use on food production lines enables food producers to scale up nutrition customization. It lowers costs while increasing distribution and availability, which in turn fuels demand in the market.
Along with the intricacy of the mathematical representations of the process, the interrelationships between viscosity, screw speed, temperature, and pressure are also quite strong. Accurate dynamic modeling of the extrusion process is made difficult by these dynamics. Processing functional items needs to be done with extra care since there might be nutritional loss from the components. These elements may limit the market expansion for snack pellets as a whole.
COVID-19 had a negative impact on the food supply chain financially and by restricting labor migration, altering consumer demand, closing food manufacturing facilities, and restricting food trade laws. The virus significantly impacted the multigrain snack pellets manufacturing sector, resulting in a stop to production and facility operations. It is the worst-affected sector globally. After the epidemic, the market ultimately began to expand.
The gelatinized segment is estimated to have a lucrative growth, due to its thickness and design. Pellets made of gelatine are uniformly thick. These often have flat surfaces with holes in them. They may be made with the aid of a specifically created high-speed rotary cutting machine that simultaneously and sequentially punches the holes in the sheet and cuts it into the correct form. The segment's expansion is being fuelled by its distinctive form and design elements.
The multigrain segment is anticipated to witness the fastest CAGR growth during the forecast period, due to its excellent nutritional content. The grains used to make the multigrain snack pellets have a higher nutritious value. The demand for multigrain snack pellets is fairly high because of their high fiber content. Because of their low fat level, they provide a number of benefits for both flavor and health. These advantages are propelling the segment's expansion.
North America is projected to hold the largest market share during the forecast period owing to the large customer base. Due to the extensive availability of raw materials and the existence of a powerful food production industry, North America outperforms the other areas in terms of volume and value. Consumers in this area really enjoy appetizers made with potatoes. Because of this, potatoes are the primary ingredient in the bulk of the region's snack pellets.
Asia Pacific is projected to have the highest CAGR over the forecast period, owing to increase in demand for savoury snacks. This region is seeing rapid development due to large-scale manufacturing and cost-effective shipping of pellets to established markets like the US and Europe. The area has huge availability of labour and raw materials. Urbanization and growing household incomes support the region's growth. As a result during the course of the forecast period, the Asia-Pacific market is anticipated to grow quickly.
Some of the key players profiled in the Snack Pellets Market include: LIVEN S.A., Akkel Group, Pasta Foods Ltd, Intersnack Group GmbH & Co. KG, Leng-dOr S.A., Dalmaza Food Industries Company, Classic Foods Inc, Grupo Industrial Michel, Limagrain Cereales Ingredients, J.R. Short Milling Company, Quality Pellets A/S, Balance Foods, Inc, Pellsnack Products GmbH, Oriental Food Industries, The Lorenz Bahlsen Snack-World GmbH & Co KG, Snack Creations Ltd, Almounajed Food Industries, Noble Agro Food Products Private Limited, JLM Global Foods, Productos Alimenticios La Moderna S.A. de C.V. and Lamb Weston Holdings, Inc.
In July 2021, Lamb Weston Holdings, Inc. announced an increase in french fry based multigrain snack pellets capacity at its American Falls, Idaho facility. As a result, they anticipate producing more than USD 1 billion in frozen french fries and other potato products each year. The new line is expected to be finished by the middle of 2023, creating approximately 130 new jobs.
In March 2019, Pasta Foods has installed a new state of the art production line in its Norwich facility to help cope with expected rising demand caused by Brexit. The investment is expected to allow the business to enable supply to new customers who potentially face the threat of food shortages and delays due to the UK's eventual exit from the EU.
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