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市場調査レポート

炭水化物の開発最前線:レポート1 - 研究、技術:でんぷん誘導体と親水コロイド

Frontiers in Carbohydrates Developments: Report 1 - Research, Technologies; Selected Starch Derivatives and Hydrocolloids

発行 S.K. Patil & Associates, Inc. 商品コード 196003
出版日 ページ情報 英文 125 Pages
納期: 即日から翌営業日
価格
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炭水化物の開発最前線:レポート1 - 研究、技術:でんぷん誘導体と親水コロイド Frontiers in Carbohydrates Developments: Report 1 - Research, Technologies; Selected Starch Derivatives and Hydrocolloids
出版日: 2011年01月30日 ページ情報: 英文 125 Pages

当商品の販売は、2016年12月08日を持ちまして終了しました。

概要

当レポートでは、でんぷん、でんぷん誘導体、および親水コロイドの食品や産業への応用における世界的研究、技術開発動向をまとめ、概略以下の構成でお届けします。

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 加工でんぷん

  • 2003〜2010年の加工でんぷん関連特許

第3章 でんぷんの加工−バイオテクノロジー

  • 2003〜2010年のでんぷんバイオテクノロジー関連特許

第4章 物理的に修飾されたでんぷん

  • 2003〜2010年の物理的に修飾されたでんぷん関連特許

第5章 酵素修飾でんぷん

  • 2003〜2010年の酵素修飾でんぷん関連特許

第6章 繊維、ゲル、その他の機能特性におけるでんぷん

第7章 無グルテン製品におけるでんぷん

  • 2003〜2010年の無グルテン製品におけるでんぷん関連特許

第8章 マルトデキストリンと加水分解物

  • 2003〜2010年のマルトデキストリンと加水分解物関連特許

第9章 デキストリン

  • 2003〜2010年のデキストリン関連特許

第10章 親水コロイドおよびガム

  • 2003〜2010年の親水コロイド関連特許

第11章 サマリー

目次

This report provides summaries of current worldwide research, technology developments in diversified segments for food and industrial applications of starch, starch derivatives and hydrocolloids. This report is a tool that can enhance the reading, thought process along with our insights for today' s overloaded technical, commercial and support management functions. This is our 1st report in the Frontiers in Carbohydrates and we plan to issue series of similar reports each year to proactively offer areas of targeted research in selected areas; we may evolve this document as we move forward depending on your feedback and serve the changing needs of carbohydrates. This presents our extensive research with comprehensive experience and insights of our associates and me who have spent many years in the carbohydrates research, processing and marketing. Besides we stay on the cutting edge by our continuous scan of carbohydrates research and developments worldwide.

Sections II thru VII in this report present some of the current research and technologies under developments in areas:

  • II. Modified Starches
  • III. Starch Modification-Biotechnology
  • IV. Physically Modified Starches
  • V. Enzyme Modified Starches
  • VI. Starch in textures, gels and other functional properties and
  • VII Starch in Gluten free products

Sections VII thru X present other major carbohydrates

  • VII. Maltodextrins
  • IX. Dextrins (Pyrodextrins) and
  • X. Hydrocolloids & Gums

All categories of starch and hydrocolloids that are utilized in numerous food, industrial and pharma applications. The polymer properties of these ingredients remain hallmark of nutritional, industrial and functional materials in every sector of food and industrial areas. We report some of the novel properties and much diversified functions in food and industrial applications. These carbohydrates ingredients have functions that serve critical roles in food and industrial formulations separately or in combination with multitude of carbohydrates and non-carbohydrate ingredients. The research and technologies presented are researched from many sources. Market and production data can be found in our industry reports 1 to 5 listed above.

Section XI presents a brief analysis of list of patents presented for each section.

Section XII is an addendum with additional patents for aggregate of all major sections from 2003 to 2010

Table of Contents

I. EXECUTIVE SUMMARY

II. MODIFIED STARCHES

  • A. Modified Starch Selected Patents 2003 to 2010

III. STARCH MODIFICATION - BIOTECHNOLOGY

  • A. Starch Biotechnology Selected Patents 2003 to 2010

IV. PHYSICALLY MODIFIED STARCHES

  • A. Physically Modified Starches Selected Patents 2003 to 2010

V. ENZYME MODIFIED STARCHES

  • A. Enzyme Modified Starches Selected Patents2003 to 2010

VI. STARCH IN TEXTURES, GELS AND OTHER FUNCTIONAL PROPERTIES

  • A. Starch Textures, Gels and Other Functional Properties

VII. STARCH IN GLUTEN FREE PRODUCTS

  • A. Starch in Gluten Free Products Selected Patents 2003 to 2010

VIII. MALTODEXTRINS & HYDROLYZATES

  • A. Maltodextrins & Hydrolyzates Selected Patents 2003 to 2010

IX. DEXTRINS (PYRODEXTRINS)

  • A. Dextrins Selected Patents 2003 to 2010

X. HYDROCOLOIDS & GUMS

  • A. Hydrocolloids Selected Patents 2003 to 2010

XI. SUMMARY

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